Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 935
  • 830
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, за колко време ви обработват поръчките?
Имам от 29.07, която още е със статус Order Processing.  newsm78
Предишните не помня.  newsm78

Вероятно вече са я изпратили, но не са променили статуса. И на мен така ми се случи с една. По принцип на следващия ден ги изпращат.

# 601
  • Варна
Момичета, има ли сега кодове за намаления някакви  Crazy

# 602
  • Пловдив
бях до банката,най-рано в петък можели да кажат откъде са се опитвали да ползват картата,банкирането ми показва липсващи  20лв,  все още чакам 2 поръчки шипнати на 17,които май няма и да дойдат

# 603
Моите поръчки са тук, обадиха ми се от пощата, довечера ще си ги взема Party

# 604
  • сусурлево
oт коя дата са ?

# 605
Здравейте! От четвъртък имам потвърдена поръчка , за която нямам имейл ,че е шипната. Пращат ли винаги втори имейл? И къде си виждате статуса на поръчките?

# 606
  • Варна
Здравейте! От четвъртък имам потвърдена поръчка , за която нямам имейл ,че е шипната. Пращат ли винаги втори имейл? И къде си виждате статуса на поръчките?

Когато се логнеш...ти излизат отдолу всички поръчки, които си направила  Peace

# 607
Мими, честито! Да се похвалиш като ги вземеш!

# 608
  • Sofia
http://www.asos.com//Asos/Asos-Patent-Brogue-Fringe-Flat-Shoe/Pr … t.aspx?iid=532766
Тези обувчици си взех току що от пощата, шипнати са на 24.07. Много са следки, лекички, удобни. Взех си ги 6 вместо 5, но пак са ми добре. Чакам още 2 неща до 12.08

# 609
oт коя дата са ?
От 27,07 шипнати на 28-ми.

# 610
  • сусурлево
oт коя дата са ?
От 27,07 шипнати на 28-ми.
Имам шипната поръчак на 29.07 , занчи може вече да се поинтересувам в пощата
Благодаря

# 611
Получих две малки поръчки от 23-ти и 24-и, шипнати са на 28-ми. Нещата са за подарък и не мога да ви ги покажа  Confused , но съм много доволна.  Heart Eyes Ставам заклета фенка на Асос и сега пак ще поразровя из Clearаnce-а  Laughing Embarassed  

# 612
Имам един въпрос - когато връщате артикул, къде лепите онази самозапелващата част? Само това не мога да разбера, иначе ми изпратиха нещо като етикет с адреса, и още един файл за пощенските разходи, с който още не съм се справила.

# 613
И аз се чудя дали да връщам една пола.  newsm78
И не ми е много ясно.

# 614
Момичета, покупките ми са жестоки, страшно съм доволна. Преди малко цялата се облякох в АСОС, мъжа ми ме одобри, аз също  Peace
Сега получих ето това си плюс ботичките:

http://www.asos.com//Asos/Asos-Origami-Corset-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=515527
Стои жестоко. Аз нали съм си почти без бюст, та ще трябва по половин см да го стесня отстрани, но 8-ца щеше да ми е малко в колана.

Иначе аз върнах стока, но налепих само това, което ми пратиха на мейла, вътре мушнах и жълтия лист, попълнен. Сега чакам да пишат дали са го получили и какво ще правят нататък? Всъщност не зная колко време  ще отнеме докато ми върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт