Да дойдем и ние ,че много ми харесва барбекюто и двора ти
Още 100 години страсти и много любов ви желая! 

Ави, Плами, Живи и здрави и Много, много щастливи момичета 

Много ти е хубаво момчето Ренка.
Снимките ще гледам после. Видях само хронологичните с всички РД на Ичи и много се просълзих.
!

На Мимата обаче усмивката не слезе от лицето и всеки път искаше още. Блъскащи колички, малко виенски колелца, дълги високи пързалки, въртележки най-различни, самолетчета, балони, гондолата не работеше за жалост. Аз лично се уморих от емоции. И те не могат да се усетят чрез снимки, но като сътворя албума, че ви покажа. 
не съм бременна, но съм в процес на преустройване на стаите. По-точно на детските стаи. Преустройвам тях с надеждата да с епреустрои и нещо в живота ми... хаха... Стаята на Джинджи я преподредих, че беше склад и сега мъдря декорацията. А стаята на Спаси /за да не остане по-назад/ я разместих яко. Направих и чистка на играчките му. Иска ми се да напиша по едно писмо до всичките ни познати с молба повече да не му пдаряват играчки
Сладкото от боровинки:
, което много държи да споделя с нас и духне ли малко ветрец, ние сме на плажа. Ето малко летни снимки ...
И наистина аз се радвам най-вече заради възможността Йоана, пък дай боже в скоро време и още дечурлига да се наслаждават на обикновения и свободен, селски живот. 
Да е най-щастливото детенце на света!

Не е нещо, което не сте виждали, просто на Мими й беше за първи път и споделям ентусиазма й с вас.
Шегувам се. Мерси, Ирини, ще опитам, утре ще потърся пектин, ориентирах се къде.
Със сладкото да видя как ще похваля, да не стане като с краставиците - от два корена, една единствена краставица порасна, но пък я изядохме на две салати. 
Прегръдки за вас! 
Просто наистина не разбрах някои от джаджите, на които Мимката се е радвала, и ти... Нали затова споделяме емоциите тук - всички сме съпричатни. Вкусът на боровинкоот осладко и в двата случая е един и същ, само консистенцията е различна. От 1кг излизат нкъде към 5 бурканчета /тези средните за конфитюр и лютеница/
Прекрасно е, че е на открито и че можете да сте си семейно навън, упражнявайки го. Да, планираме да ходим до Моравско село.