Февруарче вече летни дрешки носи и ритка със краченца боси.

• 13 866
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
 Hug

Така ме мързи да пиша,че...само ви чета Blush От името на ladymax искам да ви представя и нейния малък господинчо от деня на раждането му досега... Mr. Green

# 31
  • София
Здравейте сладурани!

Ние днес бяхме на консултация.Пораснали сме 4см.(62см.) и тежим 6500гр(на нашия вкъщи 6700гр)
Прегледаха ни обстойно и поразпитах за захранването.Естествено не минахме и без боцкане.Ще понамалим Вигантола през ден,но не всеки ден, защото сега и честичко сме навън на слънчице.
за захранването-аз какво ли не четох.Ако ви е интересно ще споделя педито какво каза.Препоръча да почнем със зеленчуково пюре от един зеленчук,после да вкараме и друг,после трети и да даваме миксове.Плодовото не замествало храненето и затова може да е между храненията.Питах и кое каша или пюре първо.Препоръчва за по-пълните първо каша, а за по-слабите пюренце.А с мойта тъпа глава забравих да питам за сокчетата кога  ooooh!

Малкия спи още не сме излизали,но може да е реакция от Пентаксима.Поиграхме си малко в нас в жегата,хапна и пак заспа.След18ч. ще излизаме на по-хладно.Дори пералнята работи близо до него и той си спинка. Whistling
Марая само как сте си хванали шишето  baby_neutral

Честити месечинки на всички сладки и пухкави бебоци.

Някой да е почивал във Велинград да препоръча някое хотелче.Подходящо и за бебе.

# 32
  • София
Момичета аз исках само да ви помоля за парола за албума Praynig, ако може и ни е да се включим там когато намеря малко свободно време.Благодаря предварително.  bouquet(малко ми е неудобно, че нахалствам така )а и ако може да ни включите на първата страница (хич не обичам така да си прося,ама вие сте така отзивчиви)И пак БЛАГОДАРЯ  bouquet
Честита месечинка на всички празнуващи днес бебоци!

# 33
  • София
Може ли и на мен паролата?
И моята си държи главата на 1 страна - питах педиатърката, тя опипа, огледа и каза, че всичко е ок. За всеки случай питах и ортопеда - нямало проблем.

# 34
  • Стара Загора
Запис  Hug

# 35
  • София
Благодаря на мамите newsm51 за паролата по късно ще се постарая да качи снимки, че сега отиваме на разходка, мъничка се е научила да пищи и само навън мълчи по дълго време.

# 36
Marina7711 Габи Габриела ли е ? Да знам как да я запиша на първа стр.

# 37
  • окр Пазарджик
Малко със закъснение се включваме със снимчици:

забавление с тате

в мама си е най-добре

най-вкусното нещо

# 38
  • пак там
Момичета, дето работите с Пикаса... Един идиотски въпрос, ако може... Разместих си папките след първоначалното сканиране на файловете, и сега разместените не мога да си ги открия. Как да си направя повторно сканиране?

# 39
  • София
Момичета, дето работите с Пикаса... Един идиотски въпрос, ако може... Разместих си папките след първоначалното сканиране на файловете, и сега разместените не мога да си ги открия. Как да си направя повторно сканиране?

Най-вероятно е от :Файл-Добавяна на папка в Пикаса ....или файл от там избираш еднократно или постоянно сканиране

# 40
хайде и ние да се отчетем

на няколко часа

мишо сега

мама дебелана

# 41
  • София
здравейте отново днес Simple Smile
Бебоците ни все по-хубави стават  Hug

Аз да ви попитам, някой получил ли е вече МАЙЧИНСТВО /не болнични/? Че с моята нова треска laredoute с милото сме на червено  Money а в сайта на НОИ няма нищо...
Само ми се е сменил статуса на болничните до сега от ИЗПЛАТЕН на В МОМЕНТА СЕ ОБРАБОТВА, като долу си стоят изплатените суми...
аз от 27.04 съм вече в майчинство и се чудя кога ще ме огрее. Попълнила съм там приложение незнам си кое и съм го дала на счети, а декларация не съм попълвала, но тя е за фирмата, нали?  newsm78

# 42
Айде и аз да се запиша..Фокси , благодарско!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз не че го крия детенце, ама на все така се получава, всъщност имам повече време да чета но все не стигам да пиша. Вие обаче сте си ми утеха.

Сега ще ви кажа за захранването и аз. На мен педито ми каза до 6тиа месец само на кърма. След това ще комбинираме педагогическо захранване с пюренца,че доки го е страх за анемия. За кашата ми каза че е безсмислена, дотогажа докато го кърмя. Ще си имам ядове със свеки като се прибера в БГ ама не ми пука грам. А и тази схема ми харесва.

Да ви се оплача че тук е толкова топло и задушно че единствено детенце мога да го извеждам сутрин до 10.30, 11.00 часа. За пловдвските майки казвам Август месец в ПВ, но с 80 % влажност на въздуха. Както и да е..детенце го понася добре.

Ама много са ни готини бебоците, пу-пу...

Айде и аз да кажа, за диетките..ами не съм на диета..вярно е че по бавно си вървят килцата така ама си отиват и се вижда, абе май не съм се притеснила особено ама то тук какво да правя, те кипърки четворни на мен та аз се чувствам добре  Mr. Green

Айде сладурки от мен  всичко най и не ме забравяйте (то не че някой ме е запомнил ама нейсе  Embarassed)

# 43
Благодаря за бързия отговор Гери,а сега как е малкия Гого,продължава ли да държи главата на една страна.

Да ти кажа честно Гого си върти главата навсякъде, няма проблем, ама той и преди пак можеше да си я върти, просто предпочиташе да лежи и гледа повече надясно, поне според мен де, но ще отидем да го видят пак  Peace

# 44
Хайде една снимчица и от мен, че не сме се хич показвали...

И понеже съм на вълна бебета - това е Изабела като бебе:

Абе що не става??? ХМ!

Офф, отказвам се! Ама вие си ни представете - много сме готини!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 19:13 от v.pluemper

Общи условия

Активация на акаунт