Клуб "Парфюмен Ценител" 14 - Любими аромати Versace

• 29 275
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Versace Signature под какво име е в анкетата, че не го виждам?
Versace Versace под това име го дава fragrantica.

# 16
  • Sofia
ОК, дадох глас за Crystal noir, Bright crystal, Versace Signature, Versense - в същия ред са и в личната ми класация като последния още не съм придобила, но скоро и него и ще имам.  Grinning

# 17
  • Стара Загора
Crystal noir, Vеrsenece е последния който си купих, и двата много ги харесвам.

# 18
Здравейте девойки и честита  ви нова темичка!   bouquet
Брайт кристал го имам и за жалост ми е пример,  колко несполучлив може да се окаже един парфюмен подарък.  Cry Като начало розите в него ми се открояват твърде и на мойто нос ми идват мааалко повече, а пък след това ми прави някаква кофти реакция с кожата и  след около 10-на минути носене, започвам да се усещам  като яко напарфюмирана,  ама потна циганка.  Впоследствие установих, че доста повече харесвам Черния, ама нейсе .. получих този.
Харесвам също Дриймър от мъжките аромати – старичък е, но много секси и открояващ се.
пп. И да използвам случая, та да ви помоля за мнения и съвети - колебая се напоследък между следните няколко неща:    Prada Tendre, Passenger Dupont,
http://www.punmiris.com/images/secundar/o.668.jpg  и
http://lh3.ggpht.com/_SZS_NDhV7W4/SeBQXYXlf7I/AAAAAAAABPw/WctmIU … 20EDT%20125ml.jpg
Имам лични впечатления (от подушване) само за  Lancome-а, но сякаш повече  ме влече Prada-та, а пък за Versace-то и Passenger -а  почти нищо не знам, освен че може би са подходящи за сезона. (съжалявам, ако сте ги обсъждали, но нямам ясен спомен). Embarassed  Бих се радвала също, ако някой e виждал в парфюмериите и сподели къде има тестери на последните (без ланком) .... за София иде реч

# 19
  • София
Гласувах за Versus Donna, Crystal Noir и Versace pour Homme. Отдавна имах Versus Donna, много си го обичах, имаше хубави виолетки. Вчера се бях затъжила за него и сега ще го потърся из онлайн магазините Grinning

Интересен ми е Blonde, но за съжаление все още не съм го тествала.

# 20
Гласувах за двата Кристала - Брайт и Черния Grinning

# 21
Обичам най-много Черния кристал.
Червените джинси са ми ужасни.
Много ми е любопитен Versense - по описание е като за мен.  Grinning

# 22
  • София
Черния кристал и класическото Версаче- и двата много ме радват Grinning

# 23
  • Варна
Нито един от бранда не е мой. Все пак - глас за Версенс, харесва ми, но не дотолкова, че да го пожелая.

Crystal noir съдържа един твърде неприятен за моя парфюмен вкус кокос и въпреки че съм го имала преди време, едва го изхабих. Не бих го повторила.
Вчера пробвах Bright crystal, за да си го припомня - не, непоносим просто. Навява ми почти същите асоциации както на Banshee.

Като казах кокос - въпреки че не съм му голям любител, когато е включен в състава на парфюм, с голямо удоволствие открих, че ми харесва в Бронз гудис на ЕЛ. Там е по-рафиниран и се вписва приятно в композицията.

# 24
Хайде и аз да се запиша. Гласувах за  Versace Versace, който е на първо място за мен, след това се нараждат Crystal Noir, Bright Crystal,  Jeans Couture Woman и от мъжките Versace Man

Другите за жалост не ги познавам. Сещам се, че бях пробвала някои от джинсите, но беше много отдавна и нямам никакъв спомен за тях.

# 25
  • София
Имала съм няколко парфюма на Версаче ,но не са ме накарали да се влюбя в марката затова ще се въздържа от глас.  Peace
С радост ще следя темата...както обикновено!  Hug

# 26
Crystal Noir, Versense и донякъде Versace. Друго нищо не харесвам.

# 27
Гласувах за Черния кристал-от изброените харесвам само него Peace

От неизброените - Джинс котюр в двата му варианта и разбира се Мечтателя-мъжки.Влюбена съм в този мъжки аромат Peace

# 28
Crystal  noir, Signature, Bright crystal, Versence, това са моите. Hug
Последния го нямам, но няма да е задълго. Laughing

# 29
гласувах за Crystal  noir, Blue Jeans, Bright crystal и Man Eau Fraiche  Peace

Общи условия

Активация на акаунт