Къде в Пловдив??? - 5

• 85 432
  • 830
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз пак да попитам за сандали за момче, ортопедични, със затворена пета, номер 31, някой да знае къде мога да намеря?
Всички подобни модели са до 30 номер...обиколила съм града. По-големите номера ги правят вече съвсем отворени отвсякъде....

# 136
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Джъмбо Пловдив ще отвори октомври месец, информацията ми е от първа ръка Wink
Party Grinning Бравооо!!!Време беше....  Grinning

И мен ме интересува- какво ще има в Мола на 1.06,партито на Тон Бонбон ли или и преди това ще има нещо ?  newsm78

Планирано е магазина да бъде готов м. октомври тази година. Намира се на Пазарджишко шосе и ще бъде в самостоятелна сграда

# 137
Аз пак да попитам за сандали за момче, ортопедични, със затворена пета, номер 31, някой да знае къде мога да намеря?
Всички подобни модели са до 30 номер...обиколила съм града. По-големите номера ги правят вече съвсем отворени отвсякъде....
нА иВАН вАЗОВ ИМА МАГАЗИН НА "кАПЧИЦА"Има и във "Форум"-а в район Тракия  Peace

# 138
  • Пловдив
На Вазов не съм ходила този сезон, но в магазина на "Капчица" в подлеза на Тримонциум нямат такива, дето ми трябват...
Благодаря, все пак, Ket71!   bouquet

# 139
  • Някъде там...
да се запиша и аз тук Simple Smile

# 140
  • Пловдив

Провери ли в магазина на Беко. Може да помоля майка ми в обедната да отиде да провери (работи на 2 крачки от него)

# 141
  • Пловдив
Проверих. Тази година не правят от голямата номерация, не се търсели, имат само малки...
И в Мечо Пух ходих, нямаше, но тия дни пак ще отскоча дотам.

# 142
Проверих. Тази година не правят от голямата номерация, не се търсели, имат само малки...
И в Мечо Пух ходих, нямаше, но тия дни пак ще отскоча дотам.

Аз живея до Мечо Пух и вчера видях новите сандали които са получили на К и К - бежави и сиви, имаше големи номера, но бързо свършват. На мен ми трябват за момиче, а тези са ми много момчешки. Може да минеш ако още има, не са лоши Peace

# 143
  • Пловдив
mo_ni, благодаря!   bouquet
Ще вземем да отидем с малкия днес или утре.
Само да те питам: затворени ли бяха отзад, с твърда пета? Ако не са, не ни вършат работа, а ми е много далече магазина, да не мъкна детенце през целия град...

# 144
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазини за детски колела за госпожица на 4 години.Препоръчайте марки колела от които сте доволни

А някой разбра ли от колко часа и къде ще е празника за деца организиран от Герб на 06.06

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:10 от вилиана

# 145
  • София
Къде в Пловдив има магазини за детски колела за госпожица на 4 години.Препоръчайте марки колела от които сте доволни

А някой разбра ли от колко часа и къде ще е празника за деца организиран от Герб на 06.06
Ние купихме от Практикер, 16 цола за 120 лв. ,Kiddy е марката.

Относно Jumbo, аз знам , че ще бъде срещу Баумакс, на новия комплекс Колодрума. Но като го отворят, ще резберем със сигурност.

# 146
  • В царството на мечтите
Аз да попитам като се извинявам за въпроса ама какво продават в Jumbo Embarassed Blush

# 147
Много неща-играчки,дрехи,стоки за бита,за декорация,бебешки принадлежности,парти-принадлежности Grinning,козметични продукти,абе много-много различни неща.Някой сполучливи,други не...Но като цяло е интересно-можеш да си загубиш цял ден вътре. Wink

# 148
  • В царството на мечтите
оооо ето защо всички се радват че ще идва в Пловдив. Дано скоро да отвори Praynig

# 149
За партито на ГЕРБ, преписвам от поканата:

Детски празник под наслов БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ОБИЧА ДЕЦАТА СИ!
Специален гост ще бъде царят на игрите и забавленията Бате Енчо.
От Тон Бонбон обещават много игри, забавления и настроение.
Участниците могат да премерят сили  в Конкурс за най-красива маска.
Огранизаторите обещават усмивки и награди.

Очакваме Ви на 06.06.2009, събота, от 17:30 часа на входа на Цар Симеоновата Градина в Пловдив.

В допълнение мога да кажа, че ще има подаръци, торта, рисунки по лице, прически, батут за скачане и тн т

Общи условия

Активация на акаунт