Къде в Пловдив??? - 5

• 84 574
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Знаете ли магазини за часовници, в който да намеря моделите на Fossil  ? Онзи ден случайно забелязах, че в Гранд има магазин за сребро и часовници, но имаше само няколко модела на Fossil !

# 751
  • Майничка
Знаете ли магазини за часовници, в който да намеря моделите на Fossil  ? Онзи ден случайно забелязах, че в Гранд има магазин за сребро и часовници, но имаше само няколко модела на Fossil !

Джулиани с/у входа на джамията.
Има и един нов, с/у бившия Нармаг, може и там да погледнеш.

# 752
Fossil можеш да намериш в МОл-а.

# 753
  • Пловдив
Благодаря Ви  Hug

# 754
Fossil можеш да намериш в МОл-а.

Много малък избор на модели имаше там.В Джулиани май има повече.

# 755
Дойде ми свежата идея да си претапицирам дивана, но нямам идея къде да потърся човек (фирма), за тази услуга. Гледах в нета, но не ми се ще да се доверявам на кой да е.
Ползвал ли е някой, такава услуга?
Моля ви дайте ми някакви координати на някой, който ще ми свърши добре работата!

Предварително благодаря!

# 756
  • Пловдив
diva nova , аз смятам да се заема с това другата седмица. Да дам дивана да го тапицират де, не аз да го правя. Ако не ти е спешно после ще пиша отзиви.

# 757
diva nova , аз смятам да се заема с това другата седмица. Да дам дивана да го тапицират де, не аз да го правя. Ако не ти е спешно после ще пиша отзиви.

Не, не ми е спешно, но проблемът е, че аз не искам да го нося, където и да било. Не може ли на място, идея нямам, ако трябва да го товаря, разтоварвам, стоя без диван, и пр. неудобства питам се дали си заслужава Thinking

Благадаря, все пак!

# 758
Виждали ли сте готови правоъгълни блатове за торта, че попадам само на кръгли

# 759
  • Пловдив
Виждали ли сте готови правоъгълни блатове за торта, че попадам само на кръгли

В Сани - 22х26см 4 платки са вътре. Има какао и ванилия Wink

# 760
Пепи, много ти благодаря. Само в Сани не съм проверявала, а те там били  bouquet

# 761
Дойде ми свежата идея да си претапицирам дивана, но нямам идея къде да потърся човек (фирма), за тази услуга. Гледах в нета, но не ми се ще да се доверявам на кой да е.
Ползвал ли е някой, такава услуга?
Моля ви дайте ми някакви координати на някой, който ще ми свърши добре работата!

Предварително благодаря!
Моите тапицери са уникални - работя с тях повече от 10 години, обаче надали ще стане на място.
И са много добри и трябва да се вмъкнеш когато нямат работа.
На Коматевския възел им е работилницата. Иначе ще ти свършат бързо работа - ден два максимум, какво е за тях един диван  Simple Smile
Последния път като бях при тях - направиха целия Ликьор за 2 седмици, а моя детски център - за 3 дни.
Иначе познавам и други двама, единият дори сега ни прави столовете за вкъщи, но тези са много добри.
Ще им се обадя ако решиш да ги ползваш. Само кажи.

# 762
  • Пловдив
Може ли някои да ми даде идея откъде да си купя машинката,с която се праят и дупки на колани? Представлява нещо като клещи,а отпред има колело с различни форми за дупчене.Мисля,че се казва "занба",но не съм абсолютно сигурна в наименованието.

# 763
Може ли някои да ми даде идея откъде да си купя машинката,с която се праят и дупки на колани? Представлява нещо като клещи,а отпред има колело с различни форми за дупчене.Мисля,че се казва "занба",но не съм абсолютно сигурна в наименованието.
Да, точно занба се казва, може и замба да е. Crazy
Щанд инструменти на Метро, може и Практикер.
За Метро съм 100% сигурна, че има.

# 764
  • Пловдив
Много благодаря!   bouquet Вече напрупах 3 колана,които не нося,защото нямат дупки,където ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт