Къде в Пловдив??? - 5

• 85 533
  • 830
  •   1
Отговори
# 165
Питах,храна не предлагат-ти каквото му сложиш като суха храна,ябълки,банани,сок и т.н. Заниманията са от 8 до 13 ,извеждат ги навьн да играят всеки ден,предлагат и конен спорт,аеробика и много програми за агресия,финна моторика и т.н. аз бях мераклия за плуване ,но чакат да се съберат деца ,за да сформират групата. Цените според мен са прилични- 5 дни седмично, от 8 до 13 -120 лева за месец. Ако е за седмица идва по-скъпо- 50 лв седмично.

# 166
  • Пловдив
Момичета, моля, дайте инфо къде мога да намеря обущар в Тракия  Hug

# 167
Сега ми остава време да пиша:
Аз също имам полудневна и целодневна занималня

Целодневната е за деца от подготвителна група до 4 ти клас
Информация за нея - в подписа ми.

Полудневната занималня е от 8:30 до 13 часа
Имам перфектна госпожа, която организира заниманията и на малките
За тях също се грижат и момичетата от центъра.
Плуване имам, но е за след 5 години
Цените навсякъде нека да не се бъркате не включват допълнителните занимания
Конен спорт също съм много добре запозната, защото ходя при Аркан от години, е над 7 години
При мен цената е 7 лв на ден без храна, 9 лв на ден при инцидентно идване
10 лв на ден с храна, която включва плодове, салатка всеки ден, напитки и готвено
12 лв на ден с храна при инцедентно идване
Мястото е Тон Бонбон 2

# 168
  • Пловдив
Виждала съм в бл.153, вх.А, но не съм го ползвала и не мога да споделя впечатления.

# 169
За конния спорт не съм казала ,че е включен в цената, и плуването евентуално ще е отделно от цената.

Каспър имам питанка на лични.

# 170
  • В царството на мечтите

224 блок според мен много добър
202 блок има работи добре
и на пазара на 100 блок има

# 171
  • Пловдив
Да добавя и обущар на 84-ти блок

# 172
  • Пловдив
lubricant, boonboon, benitta, благодаря много за помощта   bouquet

# 173
Въпросът ми е околопловдивски.
Планувам пикник изненада и искам да е извън Пловдив. На 1-во четене се сещам за р. Чая след Асеновград, но дали няма да е пълноводна реката и ще има ли възможност да се слезе до брега.
Може да ме насочите с други предложения в подобен радиус? Искам нещо живописно, да става за снимки.
Благодаря!

# 174
Планувам пикник изненада и искам да е извън Пловдив. На 1-во четене се сещам за р. Чая след Асеновград, но дали няма да е пълноводна реката и ще има ли възможност да се слезе до брега.
Може да ме насочите с други предложения в подобен радиус? Искам нещо живописно, да става за снимки.
Благодаря!
Първенец Simple Smile Веднага след селото.. има и заведения.. има и възможност за пикник.. По-нагоре по реката пак става Simple Smile
Иначе по река Чая - ама нагоре към Хвойна Simple Smile Чудно е там Simple Smile
В началото до Асеновград - има места, където да се слиза.. ама обикновено много бързо се заемат, особено през почивните дни Simple Smile

# 175
  • На брега на реката
Благодаря!

Араповският манастир до Асеновград  Peace
Много предложения тук : http://www.bacchus.bg/show.php?storyid=711601

# 176
  • Пловдив
може да се пробвате и на хижа Здравец  Wink

# 177
  • Пловдив
Шушулче, ние бяхе този уикенд на Ремсова поляна, това е над Марково. Много е приятно там, има си и масички за хапване и местенца за барбекю. Peace

# 178
Благодаря!
Аз ще ти предложа Екопътеката, малко по-далеч е, но си заслужава. Правиш първо разходка из красивите водопади, правиш по някоя снимка и после сядаш до реката да хапнеш. Има и едно заведение със сносни цени и големи кебапи Laughing

# 179
  • София
Момичета, кой от пловдивските басейни освен Аквапарка е хубав? Миналата година посетих Нептун и беше добре. Ако пък има и пясъчник за малчо, ще е върха.

Общи условия

Активация на акаунт