Къде в Пловдив??? - 5

• 85 473
  • 830
  •   1
Отговори
# 285
  • В царството на мечтите
еее стига с тази реклама. Ама хората търсят и различни неща

# 286
Аз лично не харесах рден във Форума в Тракия, първо, защото децата се надишват от цигарите на поселителите на кафенето, центъра не е отделен като помещение и всичко влиза вътре от дима, второ, поне като бях аз играчките бяха доста изпочупени, та дори и опасни!
Доколкото знам в Ленинград май само се плаща за почерпката и тортата, но не знам дали има някой, който да забавлява децата или това се прави от  самите родители?  newsm78
Аз също съм на вълна парти и рден, споделяйте, за да реша къде ще бъде  и нашето парти!   bouquet

Относно кафенето, което има и кът за деца до Ескалибура, имам познати, които се оплакаха от нашествие на бълхи в района на Лаута, та съответно и те са били изпохапани доста солидно!  Tired

# 287
Благодаря на Orchidea, точно за този център ми говореше една приятелка,която искаше там да събира гостите след кръщене.
Моля, ако и други са ходили и могат да споделят мнения.

# 288
Ок, за да не се дразните толкова- трия си поста. Беше информативен.

# 289
А къде по-точно на 6-ти септември продават MC Baby и как се казва магазина?
Много харесвам дрешките им,купувам ги от Поморие  Crazy
Магазинчето е точно срещу Юнион банк,от другия край на булеварда-почти до линиите.Преди се казваше Бъни,но от няколко месеца махнаха това име и сега има реклами,с марките които продават.
Страшно съжалявам,че не мога да намеря и друг такъв-уникални са...но пък скоро може да погледна тези в другите градове...
Благодаря все пак!

# 290
Каспър  , искам да използвам темата и да те попитам нещо :
Каква е мин. възраст , на която мога да си оставя детето в Тон Бонбон да се забавлява ?!
И хората, който го гледат там - каква отговорност носят за детето ми за периода, за който съм го оставила ?!
т.е. как да бъда спокойна, че всичко ще е наред ?!

Питам те, защото все още не съм  оставяла малката никъде без мен .

# 291
  • Пловдив
Момичета, ще се наложи да започна работа на половин работен ден, въпроса ми е къде има центрове, занимални, частни градини, гледачки или нещо подобно, където да мога спокойно да оставям детето за 4-5 часа? На 2г. и 4 месеца е.

# 292
Ходила съм на много РД в детския център в Ленинград, понеже ни е в квартала. Нямат изискване за бройка на децата, сами си определяте каква да е почерпката. Имат богато меню. Тортата трябва да е от тях. Таксуват я 3 лв на парче, мисля, че минимум 18 парчета трябва да е. За малките деца не те задължават да правиш меню. Аниматор се доплаща допълнително. Лично на моята бебка много й харесва  и почти през ден сме там. Имат и малка зала. И в Ескалибур сме били на РД, но не съм очарована.

# 293
Отговарям на ЛС на Усмивка, защото вече съм трън в очите
Правя и ще продължавам да правя най-хубавите партита в града, съжалявам за което
Следващият център ще му сложа друго име, за да има и различни неща, които хората търсят

# 294
Момичета,бихте ли ми помогнали да открия магазини,в които зареждат колекциите на MC Baby...
Досега съм купувала само от един,който се намира близо до дома ни(този на 6-ти Септември) и не се сещам,къде още мога да открия.
В частност търся сандалките им.
Благодаря предварително!
Само този е магазина. Никъде другаде в Пловдив няма тази марка дрехи. Най-близкия друг магазин е в Карлово. Peace

Малко извън темата,но ме интересува къде точно в Карлово ги има тези дрешки??

# 295
  • до Пловдив
а някои да има повече инфо за Детски център в "Райски кът"
мисля че в Смирненски се намира

# 296
Аз бях на РД в Ескалибур и да ви кажа никак не ми се струва подходящо за празнуване на рожденни дни там  Simple Smile
Залата е малка и вратата е отворена и децата постоянно бягат към кафето и съответно към боулинга,имаше една какичка,ама нали се сещате че няма как да гони 8 деца,та почти целия РД ни мина в гонене на децата -лично аз никога няма да си празнувам рожденния ден на детето ми там  Peace
Била съм във всички детски центрове и личното ми мнение,че хубавите детски центрове за празнуване на рожденни са ТонБонбон, Ленинград и Мечо Пух -с удоволствие бих празнувала там  Peace
Не бих празнувала в Ескалибур,Хари Потър,Форума и този до ПУ,вече му забравих името  Embarassed

# 297
А кой е този детски център Мечо пух?  newsm78

# 298
  • до Пловдив
А кой е този детски център Мечо пух?  newsm78

виж какво открих за този център Мечо пух

Детски център "Мечо Пух"

"Колкото повече, толкова повече!"
Заповядайте в най-новия и атрактивен детски център в гр. Пловдив.
Ние ще да направим рожения ден на Вашето дете незабравим.
Ако пък имате нужда от свободно време за себе си, предлагаме почасова грижа и забавление за детето Ви.
гр. Пловдив
ул. "Братя Миладинови" 7
тел. 032/ 63 99 99, 0897 99 49 33

а тук http://zadecata.com/index.php?page=0_1_3_1 има инфо за детски центрове в пловдив

# 299
Отговарям на ЛС на Усмивка, защото вече съм трън в очите
Правя и ще продължавам да правя най-хубавите партита в града, съжалявам за което
Следващият център ще му сложа друго име, за да има и различни неща, които хората търсят

Така си и знаех- че ще отговориш на лични.Не смятам, че информацията , която даваш ангажира някого с нещо, защото пък аз нищо не знам примерно за тези центрове,и така питайки се научваме доста полезни неща... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт