Къде в Пловдив??? - 5

• 85 464
  • 830
  •   1
Отговори
# 270
Скоро някой питаше за солариум, но аз не разбрах точно къде е ...

Аз си търся хубав солариум близо до бул. Южен в Кичука ....

Мила, аз скоро питах момичетата, защото и аз съм в този район ... най-подходящ мисля е този до Верди като отиваш към паркчето срещу у-ще Дим.Талев .... а и след това се сетих за един до сладкарницата до Верди.
Дано съм помогнала.

# 271
Момичета,бихте ли ми помогнали да открия магазини,в които зареждат колекциите на MC Baby...
Досега съм купувала само от един,който се намира близо до дома ни(този на 6-ти Септември) и не се сещам,къде още мога да открия.
В частност търся сандалките им.
Благодаря предварително!

# 272
radostche_plovdiv  , Благодаря ти , днес ще ги потърся солариумчетата ....

# 273
Момичета може ли да ми кажете хубав детски център за празнуване не рожден ден,като изключим Тон бонбон и Хари Потър,за които знам и сме ходили.Проблема е този,за  изискване на минимум 10 децица,а лятото е малко трудно да се съберат толкова,всеки е заминал нанякъде,а не ми се доплаща излишно.Сещам се само за детския център в Санкт Петербург ,където нямаше(поне преди изисквания за минимален брой деца).

# 274
А някой да е виждал някъде от едновремещните подочистачки? Онези обикновенните.

# 275
  • Пловдив

кои едновремещни-със синята гъбя  newsm78

# 276
И аз търся информация за други детски центрове освен споменатите от iva_05 ... някой може ли да ми каже повече за този който е до боулинг-а в посока Метро ?

# 277
Момичета може ли да ми кажете хубав детски център за празнуване не рожден ден,като изключим Тон бонбон и Хари Потър,за които знам и сме ходили.Проблема е този,за  изискване на минимум 10 децица,а лятото е малко трудно да се съберат толкова,всеки е заминал нанякъде,а не ми се доплаща излишно.Сещам се само за детския център в Санкт Петербург ,където нямаше(поне преди изисквания за минимален брой деца).
Знам за Ян Бибиян във Форум Тракия, че няма изисквания за бройка.

А аз да питам случайно да знаете черна мозайка къде се продава?

# 278
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 16:29 от Каспър

# 279
Не искам да се заяждам,но натрапчивата реклама тук,във форума,понякога е много дразнеща.Човек трябва да си поставя някакви граници.  Peace

# 280

кои едновремещни-със синята гъбя  newsm78

А сега де как да го обясня  newsm78
прилича на кутия с колелца и четки има и дръжка  ooooh! Баба ми имаше такава подочистачка и обираше трохите след вечеря с нея. Не се мокри не е парцал.....ако намеря снимка ще пусна дано нещо се разбере

# 281
  • Пловдив
беба28 сетих се за какво говориш. Виждала съм такива преди време в Метро, може да провериш.

# 282
  • Пловдив
Сетих се за коя подочистачка става дума Simple Smile
Колежката миналата седмица си купи такава от търговията срещу Илиенци  Peace

# 283
Момичета,бихте ли ми помогнали да открия магазини,в които зареждат колекциите на MC Baby...
Досега съм купувала само от един,който се намира близо до дома ни(този на 6-ти Септември) и не се сещам,къде още мога да открия.
В частност търся сандалките им.
Благодаря предварително!
Само този е магазина. Никъде другаде в Пловдив няма тази марка дрехи. Най-близкия друг магазин е в Карлово. Peace

# 284
А къде по-точно на 6-ти септември продават MC Baby и как се казва магазина?
Много харесвам дрешките им,купувам ги от Поморие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт