Къде в Пловдив??? - 5

• 85 474
  • 830
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
tedi80 ако може и имена на улици, че не съм от Пловдив и обясненията не ми говорят нищо.
На този магазин Квазер намерих адрес на Кукленско шосе 12. Но незнам бившия магазин как да го търся.  Laughing

Някъде на 30-40 метра от централни хали- вдясно е.

# 256
kiva, Пепи ти е отговорила, но и който и да попиташ като дойдеш в Пловдив ще те опътят. То си имаме само една главна улица Wink

# 257
  • Шумен
 Mr. Green АААААА щом е по главната улица е добре. Ще я започна от Иван Вазов и ще я изходя  докрая.  Laughing Аз реших, че е извън този район.
Благодаря ви.

# 258
Аз да попитам дали някой е ходил до Аутлет Пловдив на Коматевско шосе? Как са цените?
В неделя минахме от там, но беше затворено, май е от скоро този магазин newsm78

# 259
  • Пловдив
 Къде боядисват дрехи?

Прецаках си една нова рокля и ми е многооооооооо мъчно  smile3518

# 260
Аз да попитам дали някой е ходил до Аутлет Пловдив на Коматевско шосе? Как са цените?
Ходих веднъж, но много набързо го разгледах. Има хубави неща, но цените не ми се видяха много Аутлетски  newsm78

# 261
  • В царството на мечтите
tedi80 ако може и имена на улици, че не съм от Пловдив и обясненията не ми говорят нищо.
На този магазин Квазер намерих адрес на Кукленско шосе 12. Но незнам бившия магазин как да го търся.  Laughing

Някъде на 30-40 метра от централни хали- вдясно е.
чесно казано май този магазиг го затвориза НЯма Квазер там

# 262
Къде боядисват дрехи?

Прецаках си една нова рокля и ми е многооооооооо мъчно  smile3518
В Търговски център Сани в Тракия има шивашко ателие.Там знам,че боядисват ,но мисля,че само естествени материи.  Peace

# 263
  • Пловдив
Ket71 ,не се качвам на втория етаж,а на първия да го търся ,така ли ?

Роклята ми е памучна,мисля че ще ми свършят работа

# 264
Абе момичета, какво се случва с магазин Пинокио? Затворен ли е преместен ли е  newsm78  Говоря за този, който беше на бул. България.

# 265
Абе момичета, какво се случва с магазин Пинокио? Затворен ли е преместен ли е  newsm78  Говоря за този, който беше на бул. България.
До колкото знам го затвориха

# 266

Elfita,
На първия етаж е.Като влезнеш от централния вход се намира в дъното на коридора в дясно.Срещу магазина на Булдозер

# 267
Ходих веднъж, но много набързо го разгледах. Има хубави неща, но цените не ми се видяха много Аутлетски  newsm78
Освен,че не са никак аутлетски цените,аз и нищо не можах да си харесам....нещо стоката вехтичка ми изглеждаше-персонала е все още много неориентиран/и явно немотивиран за работа/....определено не си струва разкарването.

# 268
  • Пловдив

Elfita,
На първия етаж е.Като влезнеш от централния вход се намира в дъното на коридора в дясно.Срещу магазина на Булдозер

Много ти благодаря  Hug

# 269
Препоръчайте ми, моля, езикова школа с курсове по разговорен английски език, питам за мен и съпруга ми! Например за Максимум какво ще кажете?
Дъщеря ми ходи в Максимум тази година. В края на миналия месец завършиха нивото. Тя е много доволна и ние сме доволни от резултата. Пък и като съпостави с цените на курсовете на който ходят съученичките и се оказа и по - евтино. Запази си място и за догодина, а също и доста от съученичките и ще се прехвърлят там, защото не са доволни от другите места. Peace

Общи условия

Активация на акаунт