Къде в Пловдив??? - 5

• 85 500
  • 830
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да се запиша на народни танци  непрофесионално.Искам да да ходя за тонус, пък и да се понауча някои хора.

Всеки четвъртък от 18,30 часа във Войводиново. Цена - 3 лв за 2 часа.

# 241
  • Пловдив

Някой знае ли къде мога да се запиша на народни танци  непрофесионално.Искам да да ходя за тонус, пък и да се понауча някои хора.

Аз ходя в залата зад кино Гео Милев. Всеки четвъртък от 17:45 - 3лв.

# 242
  • София
Има в танцов ансамбъл "Ръченица" - на Понеделник пазара се намира залата им за репетиции, уличката, която излиза на църквата Св. Петка, има едно училище точно срещу нея. Моя приятелка ходи по два пъти в седмицата, доволна е. Аз съм се занимавала 10 години с народни танци и умирам за тях, при първа възможност ще се запиша и аз. Толкова е разтоварващо и тонизиращо, няма нищо общо с фитнеси разни и т.н.

# 243
  • Пловдив
Момичета, къде се продават колела за 6год момченце ?

# 244
на Руски с/у началото на Д. НИколаев,; по самия Д.Николаев с/у училището надолу също има ,казват,че в Метро имало,зависи какво търсите.

# 245
Наистина в ДНА е много добре и ходят на концерти само тези, които искат
Преди време ги гледах и бяха много добри
Води ги баща на моя приятелка и мога да твърдя, че човекът си обича работата, много е добър и всички там танцуват за удоволствие

# 246
  • Пловдив
на Руски с/у началото на Д. НИколаев,; по самия Д.Николаев с/у училището надолу също има ,казват,че в Метро имало,зависи какво търсите.

Благодаря ти, но тези ги обиколихме, но не харесахме  Whistling

# 247
...Благодаря ти, но тези ги обиколихме, но не харесахме  Whistling
Сещам се за още един-в началото на моста на Герджика,от лявата страна,до ВикиВат ( ако още е там магазина).
Спорт-депо  с/у Баумакс  newsm78

# 248
Здравейте, може ли и аз да влеза във вашата темичка  Simple SmileАз съм от Карлово , но често пътувам до Пловдив

# 249
  • На брега на реката
Момичета, къде се продават колела за 6год момченце ?

На "Македония", близо до пресечката с "Кичево" има магазин с всякакви велосипеди  Peace

# 250
  • Шумен
Момичета, къде в Пловдив има голям избор на бански?   Crazy Мисля да се отбием до Мола, надявам се да има намаления  Laughing, чудя се дали да не отидем и до Илиенци, нали там има някакъв ТЦ. Обикновено се разхождаме само по центъра, но не съм забелязала къде има. И ако някой има идея къде мога да разгледам модели на Feba. Ще съм ви много благодарна за помощта.   bouquet

И най-важния въпрос забравих.  Embarassed Детето има РД. Препоръчайте интересно място за забавление.

# 251
Момичета, къде в Пловдив има голям избор на бански?   Crazy Мисля да се отбием до Мола, надявам се да има намаления  Laughing, чудя се дали да не отидем и до Илиенци, нали там има някакъв ТЦ. Обикновено се разхождаме само по центъра, но не съм забелязала къде има. И ако някой има идея къде мога да разгледам модели на Feba. Ще съм ви много благодарна за помощта.   bouquet

И най-важния въпрос забравих.  Embarassed Детето има РД. Препоръчайте интересно място за забавление.
Голям избор на бански има в бившия магазин на Квазер електроник на малката главна, до пирожките.
РД на детето може да го отпразнувате в някой детски център. В Ленинград детския център е добър

# 252
  • Шумен
tedi80 ако може и имена на улици, че не съм от Пловдив и обясненията не ми говорят нищо.
На този магазин Квазер намерих адрес на Кукленско шосе 12. Но незнам бившия магазин как да го търся.  Laughing

# 253
Скоро някой питаше за солариум, но аз не разбрах точно къде е ...

Аз си търся хубав солариум близо до бул. Южен в Кичука ....

# 254
Колело купихме от Хиполенд на промоция и засега много ни харесва! Peace

Общи условия

Активация на акаунт