Къде в Пловдив??? - 5

• 85 233
  • 830
  •   1
Отговори
# 345
Моля ви да ми препоръчате добър лекар УНГ за бебчо-вече два месеца е с една хрема,която лекувахме по 4 различни начина и все се завръща  ooooh!
Искам да го заведа при добър специалист.Ако някой има лични наблюдения към някой д-р,пишете,моля! Praynig
Д-р Христо Петров, бул "Цар Борис ІІІ Обединител" №157, ап.1, тел. 66 44 53, 0883530750. Много добър специалист, успех!

# 346
  • Пловдив
ще отварят  детския магазин Джъмбо.някой знае ли къде

# 347
По -напред в темата някой беше писал,че ще го отварят през октомври,ама къде.....съм забравила  Blush Дали не беше някъде покрай Баумакс  newsm78

# 348
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
По -напред в темата някой беше писал,че ще го отварят през октомври,ама къде.....съм забравила  Blush Дали не беше някъде покрай Баумакс  newsm78

Близо до Метро

# 349
  • до Пловдив

аз пък имам друго инфо срещу Баумакс се строят кооперации там ще е магазин Джъмбо

# 350
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

аз пък имам друго инфо срещу Баумакс се строят кооперации там ще е магазин Джъмбо

Няма да споря с вас, щом сте сигурна в информацията. Ще си говорим октомври

# 351
  • Пловдив
Благодаря момичета за инфото за Джъмбо.Все в Тракия ще е някъде

# 352
  • Пловдив

А аз имам инфо от първа ръка - бъдещият управител на Джъмбо живее срещу вратата ни и каза, че ще е до новото Метро  Rolling Eyes
Поне така каза мъжът ми, с който са си дружки  Peace

# 353

А аз имам инфо от първа ръка - бъдещият управител на Джъмбо живее срещу вратата ни и каза, че ще е до новото Метро  Rolling Eyes
Поне така каза мъжът ми, с който са си дружки  Peace

Хехее, супер змейче!Страхотна новина   bouquet

# 354
Да, наистина Джъмбо е там където казва змейковица.
Новото Метро не е в Тракия.

# 355
Кажете магазини за мебели - трябва ни спалня, холна и трапезна маси, столове, детско обзавеждане. Всичко е венге навсякъде, а не искам венге.
Освен Рилус има ли другаде голям избор на италиански мебели?
Били сме в Галеро, Интера, РУМ Тракия и общо взето всички големи магазини и навсякъде само венге.
Спалнята и детското може и да ги поръчаме да ни ги направят, но поне столове и трапезна маса - къде има хубави и голям избор на дамаски.

# 356
Момичета от Кичука , моля помагайте ... търся си добър обущар в района на Сл.лъчи, Верди, у-ще Д.Талев?

# 357
  • На брега на реката
Кажете магазини за мебели - трябва ни спалня, холна и трапезна маси, столове, детско обзавеждане. Всичко е венге навсякъде, а не искам венге.
Освен Рилус има ли другаде голям избор на италиански мебели?
Били сме в Галеро, Интера, РУМ Тракия и общо взето всички големи магазини и навсякъде само венге.
Спалнята и детското може и да ги поръчаме да ни ги направят, но поне столове и трапезна маса - къде има хубави и голям избор на дамаски.

Мебел Дизайн имат няколко магазина. Там огледахте ли?

# 358
Не знам името на магазина, но се намира в една сивосиня кооперация до прелеза на 6 септември. Там се предлагат мебели на Келебек.

# 359
Къде се продават икони?
Казаха ми магазин, който се намира след Търговската, след Планет-а, на ляво, преди острия завой, но не успяхме да го открием. Иконите там били правени от ученици от някаква художествена гимназия, не тази в Пловдив, и били на мн приемливи цени.
Да знаете подобен магазин с нормални цени?

Общи условия

Активация на акаунт