Къде в Пловдив??? - 5

• 84 730
  • 830
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, знаете ли къде се продава козметика на Пупа и по-специално издирвам крема за увеличаване на бюста, чух страхотни отзиви за него.

Малко късно се включвам, но сега бяха в магазина за козметика, който се намира в Кауфланд, и там видях, че продават доста неща на Пупа. Не зная дали го има този крем, но асортимента беше доста богат, по моите разбирания, та можеш да провериш.

http://www.essence.eu/bg/u-doma.html

Някой срещал ли ги е в Пловдив,че си харесах балсам за нокти и кожички,а май не съм ги срещала из града???предварително Ви благодаря

Тази марка я предлагат в DM.

# 526

ужасно са трудни тези петна.зависи и каква е материята.

накисни с Вениш-трябва да излязат.ако не-с гела на Апта за петна пробвай
[/quote]

Материята е 100% памук, бяла рокля ... изцапана е при пробване ... дали изобщо такъв род петна могат да се изчистят ?!
[/quote]

Нее, без вениш. Има спрей за петна - пръскаш и переш с прах за цветно. Премахва 100% всички пресни петна. Бяла бутилка с помпа Vorwaschspray

# 527
  • Пловдив
Моля за съвет - къде мога да купя  хубав надуваем басеин с диаметър  около 1.70 - 2.40 м.  и височина над 0.4 м.?

# 528
Във Вис Виталис има басейни Naughty

# 529
  • Пловдив
Здравейтемомичета.По напред в темата някой беше писал за магазин на" Венера козметикс"  в "Капана",но така и не разбарх някой дали посочи точните координати на този магазин.

# 530
  • Пловдив
 Магазина на Венера  е на ул Железарска.  Като идваш от Джумаята се пада отляво,май е единствения  козметичен  магазин Thinking там.

# 531
Моля за съвет - къде мога да купя  хубав надуваем басеин с диаметър  около 1.70 - 2.40 м.  и височина над 0.4 м.?
И в Метро, и в Кауфланд, и в Алати, и в Практикер.. и в момента навсякъде има басейни всякакви.. и то на промоции Simple Smile

# 532
  • Пловдив
Къде в Пловдив има курсове по машинопис? newsm78

# 533
Къде в Пловдив има курсове по машинопис? newsm78
аз съм го учила като задължителен предмет в Търговската гимназия, но навремето като карах курсове за валутен касиер, точно до нас имаше за машинопис
Беше в Младежки Бизнес Център, но преди 12-13 години, приемникът на МБЦ е това - http://www.pld1.mikc.bg/node/9
Провери дали все още организират курса
Ако не - можеш да провериш при учителите в Търговската Гимназия, не може да не заработват допълнително някъде към някоя школа или център

# 534
  • Пловдив
Благодаря ти!   bouquet

# 535
  • Пловдив
Момичета, случайно да знаете автобусите 37, 44 и 99 откъде минават, след като кръстовището на "Руски" и "6-ти септември" е затворено? По-специално ме интересува в района на р-нт Стадиона, къде им е спирката в момента?

# 536
  • Пловдив
Момичета, случайно да знаете автобусите 37, 44 и 99 откъде минават, след като кръстовището на "Руски" и "6-ти септември" е затворено? По-специално ме интересува в района на р-нт Стадиона, къде им е спирката в момента?

Променените маршрути

# 537
# 538
Къде има курсове по фотография?
Някой ходил ли е?

# 539
Момичета, благодаря за отговорите.
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив мога да намеря дървени влакчета на Wood works ... в интернет магазините ги има, но аз искам да ги видя и наживо.

Общи условия

Активация на акаунт