Къде в Пловдив??? - 5

• 85 233
  • 830
  •   1
Отговори
# 555
Момичета какво стана с този магазин Джъмбо,за който толкова писахте? Откриха ли го вече?Ако не-кога?

# 556
  • Пловдив
Момичета какво стана с този магазин Джъмбо,за който толкова писахте? Откриха ли го вече?Ако не-кога?

септември-октомври ще се открива

# 557
Пенелопи Simple Smile,Каспър,Pesheck,благодаря за отговорите! Hug

# 558
Момичета, някъде да сте виждали джапанки за 2-годишни деца ... търся нещо подходящо за малкия, тъй като не знам като отидем на море как ще стъпва по пясъка ... моля, дайте идеи ...

Каспър, явно управителката на Хиполенд-а не е на мястото си ... нямат абсолютно никакъв избор на влакчета на Wood Works ... явно ще трябва да поръчвам от нета.

# 559
Ти го каза за управителката, тя е една изключително "приятна дама". Simple Smile
Поръчай си от нета или за последно ако ти се разкарва виж във Форума в Тракия - там не знам кои марки предлагат.
За Мола знам със сигурност, че я няма тази марка.

# 560
Момичета, някъде да сте виждали джапанки за 2-годишни деца ... търся нещо подходящо за малкия, тъй като не знам като отидем на море как ще стъпва по пясъка ... моля, дайте идеи ...
В магазините тип "Левче" съм виждала такива, на малката взех подобни за 3 лв и ги ползваме за банята. Те са с ластици отзад, то и без това й се изхлузват от крачето, ако не ги сложа. Другаде не съм виждала нищо подходящо  Rolling Eyes

# 561
  • Пловдив
Има и едни гумени като сандалки-обувчици, стават и за плуване, предвид разните боцкащи мидички и камъчета. На дъщеря ми чехлите не й бяха удобни, постоянно й се изхлузваха или потъваха нейде из пясъците. Така че ходеше боса, а гуменките за плуване  Peace

# 562

Ние на Алекс и взехме от този тип http://www.obzavejdane.bg/index.php?news=76 Винаги са ми изглеждали нелепо на крака на голям човек, но за дете са ок. Леки са като перце и могат да се носят и като чехли и като сандалки, за да не падат от крачето. Ние ги взехме от Deichmann,  но не помня цената, но не са повече от 10 лв.

# 563
  • Пловдив
Velesa, точно от този тип имах предвид  Peace

# 564
Velesa, точно от този тип имах предвид  Peace

С тези моделчета и на моренцето е пълно, ако не намереш тук номер за детенце, там все ще има от многото магазини и сергийки според мен!  Peace Миналата година и аз реших да взема, но бяхме малки и хич не му бяха удобни, а и каишката на петичката доста му правеше червенки ранички след всяко ходене!  Tired

# 565
  • Пловдив
Ето такъв тип са най-подходящи, според мен:

Прдават подобни в Runners, но и на много други места.

# 566
Ето такъв тип са най-подходящи, според мен:

Прдават подобни в Runners, но и на много други места.

Момичета, страшни сте ... мнооого благодаря.
Тези на снимката много ми харесват, но тъй като нямам време за обикаляне, взех от показаните от Velesa.

# 567
Момичета ,имам два въпроса .
1. Магазинът на DM в Baumax ли се намира ?
2.Ако е там ,бихте ли могли да посочите с кои автобусни линии може да се отиде ?
 Благодаря Ви предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 568
  • Пловдив
2.Ако е там ,бихте ли могли да посочите с кои автобусни линии може да се отиде ?

Намира се срещу Баумакс- в един двор са - ако може така да се каже.

Ето тук може да видиш с кои автобуси се стига http://www.baumax.bg/Content.Node/maerkte/plovdiv.php

# 569
  • Пловдив

намира се срещу Баумакс,в ритейл център Пловдив.Дели ги общия  паркинг

аз се сащам за автобус 10  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт