Къде в Пловдив??? - 5

• 84 758
  • 830
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря Ви за скоростните отговори   bouquet Heart Eyes

# 571
А някой да знае работното време на басейн Нептун?

# 572
  • Пловдив
Каспър, Пинелъпи, Любима мама благодаря за отговорите.   bouquet
На Гладстон нямаха такива плюшки, утре отивам във Вис Виталис и се надявам да си избера там. В сайта на Памполина има наистина страхотни продукти.

# 573
  • Пловдив
Здравейте!Ще ми препоръчате ли тепавица,от която имате добри впечателения(ако е и с превоз до дома още по-добре)!

# 574
  • до Пловдив
Здравейте!Ще ми препоръчате ли тепавица,от която имате добри впечателения(ако е и с превоз до дома още по-добре)!

ето от тази сме доволни http://tepavica-rai.hit.bg/

# 575
  • Пловдив

ето от тази сме доволни http://tepavica-rai.hit.bg/
И ние.  Peace

# 576
Момичета,знаете ли къде продават кожени каишки за часовник?Скоро си купих часовник,но каишката му се скапа и искам да я сменя с нова.

# 577
Момичета,знаете ли къде продават кожени каишки за часовник?Скоро си купих часовник,но каишката му се скапа и искам д
а я сменя с нова.

Потърси там ,откъдето си купила часовника .Обикновеннно има или при часовникар .

# 578
  • София
Момичета,знаете ли къде продават кожени каишки за часовник?Скоро си купих часовник,но каишката му се скапа и искам д
а я сменя с нова.

Потърси там ,откъдето си купила часовника .Обикновеннно има или при часовникар .
на мъжа ми купихме каишка от едно часовникарско ателие, намира се в посока от Капана към Джумаята от лявата страна, уличката извежда към стария град, точно до часовникаря има магазин за перуки. Там имаше и квалитетни часовници и консумативи за тях. Дано си ме разбрала, но не им знам имената на уличките там. Успех!

# 579
Момичета,я ми кажете къде има най-голям избор от столчета за кола???

# 580
  • Пловдив
Момичета,я ми кажете къде има най-голям избор от столчета за кола???

Вис Виталис-по-скъпички,но има и евтини варианти,Чиполино и Бертони-по-евтини

зависи какво столче търсиш

# 581
Пенелопи,най-много столчета има във Вис Виталис.Има "Макси Кози","Фил енд Тедс","Чико","Рекаро","Чиполино",Бертони"и т.н.Но ако искаш да видиш "Конкорд" там не ги предлагат -има само един Конкорд Тримакс в магазина на "Бг бейби" в Кичука.Смея да твърдя ,че обиколихме навсякъде ,където се сетих,че продават столчета Laughing

# 582
Нашето столче за кола е Кангару 0-25 кг. - доволна съм  Peace Кангару се предлагат в склада им в малката търговия

малко спам - ако някой има нужда от купони за детската кухня на Богомил, имам такива за август, да ми пише на лични

# 583
В Мол-а в магазин Два жирафа имаше намаление на столчета на Бейби Конфорт. В Касиди също има разни столчета, но повечето може да ги видиш на сайта им.

# 584
Здравейте. Реших да се включа в темата с въпрос, на който може би няма да можете да ми отговорите, но все пак да пробвам. Значи издирвам магазин или по-скоро щанд някъде, където да се продават дрехи на марката СЕСИЛ. Немска марка се оказа, но се шият в бг. Имам няколко неща, купувани са от Пловдив, но преди години. Тогава имаха щанд в сегашния магазин "Елизабет", други неща си купих от панаирните палати по време на новогодишните базари, но пак беше преди 2-3 год. Последно продаваха техни дрехи на "Гладстон", съвсем в началото, един магазин, до който се стихаше по няколко стъпала. Та сега ще речете, що чак сега тая се е сетила за въпросната марка Simple Smile. Ми защото снощи една позната се появи с много як топ на СЕСИЛ, но и е подарък, но не може да ми каже откъде е взет;), та както и да е. Та до там стига следата. И аз сега питам, виждали ли сте скоро някъде дрехи на тази марка. Те са трикотажни, в много свежи цветове, обикновено раиета, цветя, такива работи.
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт