Къде в Пловдив??? - 5

• 84 683
  • 830
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз с въпрос има ли в момента в Пловдив магазини на КЕВ или Big Shop. Последно КЕВ имаше в търговски център Форум в Тракия, но вече магазина затворен. Ще съм благодарна за всяка информация.  bouquet

# 586
Момичета, спешно ми трябва инфо за магазин, в който има най-голямо разнообразие от плюшени играчки на Chippo toys. Praynig
Благодаря.

# 587
Привет, момичета! Знаете ли къде продават кутии за бижута на сносни цени, до 50лв да речем. Предполагам, че ги има в магазините за подаръци, но понеже нямам много време за обикаляне, ми трябва по-точна информация.

# 588
Привет, момичета! Знаете ли къде продават кутии за бижута на сносни цени, до 50лв да речем. Предполагам, че ги има в магазините за подаръци, но понеже нямам много време за обикаляне, ми трябва по-точна информация.
аз харесвам нещата на стил декор
имат хубави серии - ако е за подарък можеш да комбинираш с хубава свещ или рамка за снимка и тн т

# 589
Да, за подарък е. Къде мога да видя нещата на Стил Декор?

Редактирам се. Мисля, че разбрах къде се намира магазина и направо отивам.

# 590
http://stildecor.mebex.org/
има и линк за кутиите за бижута, но нещо не ми се отваря
не знам при теб как ще е

# 591
Да, за подарък е. Къде мога да видя нещата на Стил Декор?

Редактирам се. Мисля, че разбрах къде се намира магазина и направо отивам.

извинявай, пуснах линк а не разбрах, че питаш за магазина
с/у дома на младоженците, навътре в една нова кооперация

# 592
И аз с въпрос има ли в момента в Пловдив магазини на КЕВ или Big Shop. Последно КЕВ имаше в търговски център Форум в Тракия, но вече магазина затворен. Ще съм благодарна за всяка информация.  bouquet

Видях магазин на КЕВ в Кичука. Малко е трудно за обяснение, но - ако идваш от сточна през бетонния мост на светофара на Била в дясно и покрай стадион Спартак. След стадиона пак надясно и тръгваш към борса лъч или нещо подобно се водеше търговията. Някъде по средата на пътя от дясната страна има табела КЕВ и се влиза навътре в някакви производствени сгради. Ето карта:

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geo … &t=h&z=17

Пада се по тази улица Калиакра или нейното продължение

# 593
Каспър, мерси за информацията. Бях в магазина, но нямаше такава кутия, каквато търсех. Иначе, в магазина имаше много интересни неща и ще го имам предвид при бъдещи празнични поводи.

# 594
Каспър, мерси за информацията. Бях в магазина, но нямаше такава кутия, каквато търсех. Иначе, в магазина имаше много интересни неща и ще го имам предвид при бъдещи празнични поводи.
е, жалко
аз нямам търпение да дойде моментът да пазарувам от там за новата къща smile3508

# 595
Момичета,на кой изход на Пловдив имало не малък магазин за детски играчки?Върти ми се нещо,че може да е някъде след малката търговия към Войводиново или пак нещо не съм доразбрала.

# 596
  • Пловдив
Момичета,на кой изход на Пловдив имало не малък магазин за детски играчки?Върти ми се нещо,че може да е някъде след малката търговия към Войводиново или пак нещо не съм доразбрала.

Да не би да става въпрос за Карловско шосе? Там съм виждала една голяма шарена сграда, на която, мисля, пише "Играчки и подаръци". Само че е от страна на входа, а не на изхода, т.е. ако пътуваш от Карлово за П-в, се пада вдясно.

# 597
Всъщност това е склад на едро - изхода на Ален Мак завода, като слезнеш от моста веднага вляво. Има едно заведение и до него е склада - казва се Усмивката на Вашето Дете.
Същите хора имат магазини в Тракия, мисля че на пазара или в Сани и на Гладстон срещу Дома на Техниката до фризьорския салон.
Това там им е склада.

# 598
Мацки, сигурно е обсъждано някъде на зад в темата, но няма да имам време да чета. Направо питам.
Предстои ми обзавеждане на детска стая от до. Къде в Пловдив има магазини за детски мебели?
Ще ми се да е нещо интересно и различно. Благодаря!

# 599
Calathea, успех!
Ние града обърнахме и накрая решихме по поръчка
Иначе в големите магазини има свежи предложения на външен вид - Галеро, Интера, Наш Дом, обаче качеството не ми беше на сърце. И нищо не ме грабна.
Ако парите не са проблем - много хубави детски има в Неосет и Рилус. В Неосет, гръцки, излизат 3-4000лв, в Рилус, италиански, 5000-7000 лв. Но си е наистина хубаво.
Мен понеже не ми се даваха толкова пари за детска, си избрах хубави цветове, проект, намерихме добър дърволец, обяснихме си от какво сме си патили и какво точно искаме, и живот и здраве, днес или началото на другата седмица монтират.

Общи условия

Активация на акаунт