Къде в Пловдив??? - 5

• 84 673
  • 830
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да си купя кола КИА ПИКАНТО (втора ръка!).Някои може ли да сподели впечатления за някои от автосалоните в Пловдив.
Мерси предварително!
По Карловско шосе са десетки автосалони, иска обикаляне и разглеждане, зависи от зареждането към момента.
Да, знам ги повечето...дори в не малко от тях съм влизала.Искам да знам, дали някой наскоро си е купувал кола от тези автосалони и не се е озовавал след два дена в някой автосервиз за основен ремонт.Аз така или иначе ще търся заедно с мой познат, който е наясно от двигатели,ремъци и т.н, но търся автосалон, който да не зарежда само " последни издихания" .
Ние си взехе наскоро от Мега Ауто, третия или четвъртия в дясно, човека беше много коректен, въпреки, че има малко вид на мутра. Казах, че се иска обикаляне, защото няма такива салони, които да зареждат само хубави или само кофти коли. Навсякъде имаше от всичко. А след като имаш познат механик, който ще прегледа колата, няма за какво да се притесняваш - те си знаят какво да гледат. Повечето части си имат срок на живот за определени километри, така че след като купиш колата има задължителна смяна на филти, малсло, ангренажен ремък и т.н., което не е малко пари. Е, не е основен ремонт, но трябва да си стегнеш колата преди да започнеш да я караш. Ние също я гледахме с механик, който каза че е пушка колата и всичко й е наред, но след 5 дни за лош късмет ни се развали съединителя, който е нямало как да се предвиди че ще се развали или че не е бил нещо наред. За точна диагностика трябва да се разглоби цялата кола. Като е втора ръка колата, няма гаранции за нищо.
Дано да съм ти била полезна и успех при избора.   Peace

# 616
И още нещо - да се абстрахира от километража. Няма нито един реален. Ама ей така за късмет да търсиш, няма да намериш.
Може би тези със сервизните книжки, там не съм толкова навътре, може и на тях да са им намерили цаката.
Показаният километраж умножавайте по 2, в най-добрия случай по 1,5. Simple Smile

# 617
Здравейте, момичета Simple Smile

Знаете ли къде мога да намеря сладкарска боя и шоколадов чипс?

Благодаря   bouquet

# 618
Момичета,на кой изход на Пловдив имало не малък магазин за детски играчки?Върти ми се нещо,че може да е някъде след малката търговия към Войводиново или пак нещо не съм доразбрала.

Да не би да става въпрос за Карловско шосе? Там съм виждала една голяма шарена сграда, на която, мисля, пише "Играчки и подаръци". Само че е от страна на входа, а не на изхода, т.е. ако пътуваш от Карлово за П-в, се пада вдясно.
На Карловско мисля, че беше голам магазин на Чипо тойс, но не съм 100 % сигурна. От доста време се каня да го посетя и все не стигам до там, така че ако някой има лични впечатления от там, ще съм благодарна да ги сподели.
И още нещо - да се абстрахира от километража. Няма нито един реален. Ама ей така за късмет да търсиш, няма да намериш.
Може би тези със сервизните книжки, там не съм толкова навътре, може и на тях да са им намерили цаката.
Показаният километраж умножавайте по 2, в най-добрия случай по 1,5. Simple Smile
За това пък може да си 1000 % сигурна, че ги фалшифицират и то от доста време. Така, че ходиш, гледаш, харесваш си кола и като си я купиш, палиш една свещ в църквата, да й няма нещо сериозно. Защото такива магии им слагат на последък, че и в 5 сервиза да ги закараш, пак няма да разберат какво е състоянието.
Успех  Peace

# 619
  • Пловдив
Момичета, да ми пропоръчате къде има хубави калъфи за очила? Мъдрим подарък а свекъра за рождения ден и това ни един от вариантите.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 10:12 от lubricant

# 620
# 621
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile

Знаете ли къде мога да намеря сладкарска боя и шоколадов чипс?

Благодаря   bouquet

ТУК

# 622
Момичета, знаете ли къде продават балсам за коса "Тiti" , никъде не мога да си намеря ... производство е на "Българска роза" АД, Карлово.

Никой ли не го ползва или да го е засичал? newsm78

# 623
Darlin, преди съм виждала магазин на БРоза Карлово в Халите на вторият етаж, там може да потърсиш този продукт!  Peace

# 624
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
Търся ключодържател за разсеяни - от тези дето като пляснеш с ръце се обажда къде е - за децата ми  и за подарък. Уморих се  да ги чакам да си търсят ключовете из целия апартамент.

# 625
И аз ще моля за помощ! Търся неуспешно джапанки или чехлички за три годишен юнак - номер 24-25 и кукла Барби - Рапунцел за шестгодишната му кака /не съм ходила в "Бонжур" само/.
Ако някой е бил скоро в магазинчето за обувки в Кючук Париж или в Кършака - на Примиджи, моля да сподели какво има там, че са ми твърде неудобни за пътуване, когато съм с двете деца.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 626
  • Майничка
Здравейте момичета ,
Търся ключодържател за разсеяни - от тези дето като пляснеш с ръце се обажда къде е - за децата ми  и за подарък. Уморих се  да ги чакам да си търсят ключовете из целия апартамент.

Спамя, защото не съм виждала скоро такъв артикул, но дали си наясно, че датчикът реагира на всеки шум с определена честота наоколо - повишаване на глас, включен телевизор, музика, падане на предмет... абе, всичко. За мен поне опитът беше затормозяващ. Laughing 

# 627
  • Пловдив
Да, знам че се обажда на всеки звук  но пък не се сещам за друг вид лесно намираем ключодържател. Ако някой е решил проблема с разсеяността на децата и ключовете моля да сподели опит.

# 628
Всеки си има закачалка в коридора и там си ги закачва newsm78

# 629
  • Майничка
...Ако някой е решил проблема с разсеяността на децата и ключовете моля да сподели опит.

Дълга верижка (за швейцарско ножче) и виси на гайка на гащите, прибира се в джоба (ама само за момчета). Като хвърля панталона за пране все ще му изтрака, белким се сети да го премести.

Общи условия

Активация на акаунт