Къде в Пловдив??? - 5

• 84 680
  • 830
  •   1
Отговори
# 600
Ако парите не са проблем - много хубави детски има в Неосет и Рилус. В Неосет, гръцки, излизат 3-4000лв, в Рилус, италиански, 5000-7000 лв. Но си е наистина хубаво.
Мен понеже не ми се даваха толкова пари за детска, си избрах хубави цветове, проект, намерихме добър дърволец, обяснихме си от какво сме си патили и какво точно искаме, и живот и здраве, днес или началото на другата седмица монтират.
Може ли да попиташ дърводелеца дали работи с масив? И да споделиш като ви монтират нещата дали си доволна Simple Smile Имаме някой неща, които ни останаха за апартамента - портманто, шкафче за обувки и май по поръчка ще трябва да са, за да пасват на останалите ни неща.
И аз потвърждавам за детските в Неосет. Разглеждала съм ги и са хубави. Могат да ти направят индивидуален проект.

# 601
Къде се намират тези магазини? Някъде бях мярнала реклама на детска с мебели с Bratz. Много ми харесаха, но идея нямам къде мога да ги видя на живо.
Благодаря, момичета!

# 602
Неосет бяха в една уличка някъде срещу Халите. Но аз ги гледах преди 1г и не знам дали все още са там.

# 603
Момичета, чудя се къде да организирам първия РД на сина си  newsm78
Понеже е на 19 септември трябва да има и открит и закрит вариант. Гостите ще са 13 възрастни и 5 деца на възраст от 1-3 год.
Похвалиха ми  детски център Теди  до лалута ама на наси ни се видя като барче от 90- те години  Grinning и някак не  е подходящо вътре, а няма и детски кът. За сега имам само Верди Кичук паприж, като идея, залата долу с детския кът. Я помагайде с идеи или ако сте правили вече някъде и сте доволни Grinning

# 604
Къде се намират тези магазини? Някъде бях мярнала реклама на детска с мебели с Bratz. Много ми харесаха, но идея нямам къде мога да ги видя на живо.
Благодаря, момичета!
Братс детската стая почти съм сигурна, че беше на турците Чилек, които се продават в Нов Дом Симеонов.
http://www.novdombg.com/  - виж тук на детско обзавеждане, в лез в оргиналния сайт на Чилек и ще намериш Братс обзавеждането
Виждала съм го на живо, но не мога да си спомня точно в кой от магазините беше, може и на снимка да е било, гардеробът беше целият с тази кестенявата от Братц, а аз не им харесвам оцъклените очи и чак се потресох.
Но тези девойчета аз не ги харесвам на първо място, затова...
Иначе понеже съм гледала червеното обзавеждане с колите точно на Чилек, като изпълнение не е лошо, по-добро е от това на Спайдърмен на същата фирма, заради лепенките. Така че може би задължително трябва да го видиш на живо.

Иначе Неосет имат и шоурум в новата сграда с офисите на Пещерска, където е новият Планет. Там е по-голямо и има изложени няколко детски.
Рилус е на изхода на града, по пътя за магистралата, вдясно, където са офисите на Анди, Атаро Клима и тн т, май някакво шосе беше обаче кое не знам. http://www.rilus.bg/catalogue.php Виж тук ги има някои от детските, ако ти хареса, обади се и ще ти кажат точно къде са, че да не те объркам.

Момичета, чудя се къде да организирам първия РД на сина си  newsm78
Понеже е на 19 септември трябва да има и открит и закрит вариант. Гостите ще са 13 възрастни и 5 деца на възраст от 1-3 год.
Похвалиха ми  детски център Теди  до лалута ама на наси ни се видя като барче от 90- те години  Grinning и някак не  е подходящо вътре, а няма и детски кът. За сега имам само Верди Кичук паприж, като идея, залата долу с детския кът. Я помагайде с идеи или ако сте правили вече някъде и сте доволни Grinning
Освен този, в града има още 7 детски центъра. Можеш да провериш. Пет деца са малко, но има центрове, в които в определени часове няма минимум деца, а в други се плаща наем на помещение и центърът си е за вас и не се интересуват колко деца са.
Това ако държиш на детски център.
Ако искаш ресторант с детска част закрита, освен Верди и Сентрал Парк, ако дотогава са закрили, нямаш избор.
Но по тази тема не пиша аз, че  на ССф й идва в повече моята особа.

# 605
На мен ми харесва детското обзавеждане на CARLO DANIELLI.Предлагат ги в магазините на "Дизма",ние за стаята на дъщеря ми взехме от магазина срещу "Баумакс".Но знам,че имат още няколко магазина в града.
Виж в сайта дали ще ти харесат:
http://www.carlodanielli.com/bg/products/cat_6_0/  Този вариант си харесахме ние и мисля,че съотношението качество-цена е много добро!Доволна съм!  PeaceГледахме и някакви турски в бившата мебелна къща на Асеновградско шосе,но цените бяха двойни,а качеството  Sick

# 606
Обзавеждането на нашия апартамент сме правили по поръчка във фирма Редо.Доволни сме.

# 607
  • до Пловдив
и ние сме доволни от фирма Редо направиха ни пълно обзавеждане

# 608
беба28, ние точно в неделя бяхме на такова детско парти в Теди. За първи път ходя в Детски център. Една приятелка отпразнува там РД на 5 годищната си дъщеря. Не ми хареса като замисъл. По- скоро бих го препоръчала за родители, които искат да си изпият кафето, докато децата се забавляват, защото действително малките не биха скучали. Имаше предплатена програма (незнам подробности по организацията), която ми се видя някак изнасилена - тъкмо се увлекат в рисуване и ги завлачат да излизат, тъкмо се заиграят навън, хайде да ядат... и т.н  малко нещо като нищо...
 Вие сте малки за такова нещо.
Аз гледах за нашия първи рожден ден да съчетая заведение- по- скоро за възрастните, но с площадка за децата. Освен това имахме и яре от нас за печене, така че вашите възможности са повече в избора, пък и децата са на близка възраст...

# 609
Здравейте!

Искам да си купя кола КИА ПИКАНТО (втора ръка!).Някои може ли да сподели впечатления за някои от автосалоните в Пловдив.

Мерси предварително!

# 610
Момичета, знаете ли къде продават балсам за коса "Тiti" , никъде не мога да си намеря ... производство е на "Българска роза" АД, Карлово.

# 611
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да си купя кола КИА ПИКАНТО (втора ръка!).Някои може ли да сподели впечатления за някои от автосалоните в Пловдив.
Мерси предварително!
По Карловско шосе са десетки автосалони, иска обикаляне и разглеждане, зависи от зареждането към момента.

# 612
Здравейте!
Мерси предварително!
По Карловско шосе са десетки автосалони, иска обикаляне и разглеждане, зависи от зареждането към момента.

Да, знам ги повечето...дори в не малко от тях съм влизала.Искам да знам, дали някой наскоро си е купувал кола от тези автосалони и не се е озовавал след два дена в някой автосервиз за основен ремонт.Аз така или иначе ще търся заедно с мой познат, който е наясно от двигатели,ремъци и т.н, но търся автосалон, който да не зарежда само " последни издихания" .

# 613
Къде има курсове по фотография?
Някой ходил ли е?
http://www.asydesign.com/ - тук знам, че организират курсове, но ми е информация отпреди 2 години, мисля, че имат още
Здравейте мами,
Понеже доста от вас ми се обадиха, искам да направя едно уточнение - курсовете по фотография ги води колегата - http://www.photokurs.com.
А аз се занимавам предимно с детска фотография.
Лек ден на всички! Grinning

# 614
Ооо, видя ли, сега и процент трябва да ми давате.  Simple Smile
Извинявай грешката е моя, но имах само твоя сайт.

Общи условия

Активация на акаунт