Бъдещи майки Август 2009- тема №37

• 12 946
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Долс! Бъди обичана и желана жена и леко бременеене!

Скай Енджълс, племенничките много се радват като ги ритне бебчо, а малката иска да му дава бибата, да го завива и ще му даде всички бебешки играчки, а Даниел отскоро се радва, че го рита, а отдавна казва, че ще го завива, ще го разхожда с количката и ще му дава играчките, обаче които си поиска. Деца.

Славена, ще иска да го гушка и да го разнася, сигурна съм.

На работа съм до средата на юли. Досега съм взмала болнични за Даниел повече, а за мен един от три дни.Знам, че ще се отрази на майчинството, но понякога се налага да правиш комбинации

# 106
  • София
Пепеджийнс, и аз съм като теб. Сигурно имам към 20 дни болнични от началото на годината, а те за цялата година са 40 макс.
И то пак добре, че аз я гледам максимум 3 дни, после я пускам или при баба и или при баба ми и леля ми.

Слава Богу, последните 2 месеца позакрепихме положението (пупу), даже миналия месец за първи път имахме пълна такса в детската градина.
Засега удържам положението с противоалергични капки, след един куп консултации, диагноза астма с алергичен компонент в лека форма (която аз мен отпадна след консултация с други доктори) и т.н.

# 107
  • София
Сънчо, доколкото разбрах продавача в магазина, Verdi е марката, а Olimp е моделът. Но така ли е не е много ясно.
Момичета, какво става със срещата? Да не пропадна?

# 108
Здравейте! Аз съм ЗА срещата, ще се присъединя към вас в 11.30, само уточнете къде...

# 109
Здравейте момичета!

Искам да ви питам какво ви е мнението за марката Tommee Tippee? За сега слушам само позитивни мнения за помпата за кърма и шишетата. Ако някой има информация моля да я сподели!

# 110
Бях на преглед и да се похваля, че плацентата продължава да се вдига и май ще успея да се класирам за нормално раждане.
Сънчо ти защо ще си секцио?
марката Tommee Tippee за мен са малко странни и до скоро не ги бях виждала по пазара, но изглаждат интересни сигурно стават.

# 111

chocho-san, всяка от нас избушва по някое време. Я в работата, я в къщи, я тук.
Не мисля, че някой има нещо против теб. Мернах, че пишеш и в юлките, така че може пък там да ти е по-комфортно или бебето да се чака по-скоро юли месец.

Ох, на коя от вас какво щях да пиша  newsm78

Минало-бешало-вече няма значение  Peace.Ще ви следя и вас  Peace
Пиша и в юлките,защото мисля да раждам секцио и то най-вероятно ще бъде през юли-иначе термина ми е за 4.08  Peace

# 112
Dolls, Честит Рожден Ден.
Желая ти много много здраве и щастие, леко раждане и здраво бебенце на финала.

# 113
Славенче: много мъчно ми стана като писа, че си плакала 40мин заради караница с мъжа ти. На мен това ми се е случвало вече няколко пъти от както съм бременна и последните 2 месеца като това се е случвало (поне 2 пъти) бебка много ме е ритала и ми е било много мъчно, че й го причинявам, пък и баща й, който не мисли някой път... Какво да ти кажа, просто говори с мъжа ти, дано е разбран като моя и просто те гушне и ти се извини и следващият път внимава какво дрънка Sad  Hug

Геринелка, няма ли утре и ти да се присъединиш към нашата мини среща? За Ангел1 разбрах, че не може, но ти?

# 114
така е, за съжаление жената почти винаги поема повече, отколкото е необходимо, обаче пък и мъжете трябва повече да ни разбират, особенно в това положение. Трябва да правим всичко възможно да сме спокойни, заради децата, но за съжаление не винаги се получава и е много жалко понякога да си изпуснеш нервите на тези две мили обичащи очи.
Даниел, когато сме заедно много ме слушка, появи ли се някои друг, първия ден, особенно е направо друго дете, но и те преживяват. Трябва да си ги гушкаме повече и да им обясняваме, а това на моменти изисква волско търпение

# 115
Добро утро!
Янче днес ще съм на работа и няма да мога да дойда на срещата! Надявам се за следващата да успея!

Ох това безсъние ще ме побърка. Детето рита, немога да дишам от запушен нос, кантракция след контракция абе не си е работа. За мъжета - моя не ме е разплаквал, пък и аз съм си малко перде, но непрекъснато ме занимава с неговите проблеми. И аз искам неискам се натоварвам. Едно нещо ми го повтаря по 10 пъти е аз първите 5 се правя, че не съм го чула ама на 6 вече изтрещявам.  #Crazy  Joy Ох много си го обичам ама тея мъже много са спициални. И като си помисля, че ще имам син ... Joy

В момента съм си отворила прозореца и чувам птичките от Южният парк как си чуруликат посред нощ. Много е приятно!

Сладки сънища и хубав ден на всички!

# 116
Добро утро, момичета!Тъкмо си мислех, че днес като отидете на среща няма да има никой във форума освен мене.Но после ще разказвате как е минало и да се снимате да ви гледаме и да ви се радваме! Hug
Качих снимка в албума с коремчетата.Моля да не ми се смеете много, защото съм излязла много зле.В действителност не плаща толкова. JoyАма моля някой да ми каже дали корема ми е много ниско?Имам чувството, че е много надолу.Първия път не беше така. newsm78
sky angels, за съжаление около нас няма малки бебета.И няма как да го потренирам, но започвам да вярвам, че ще скикне. Peace
Янче, мерси много за подрепата! HugТой и моя мъж уж е от разбраните, ама понякога така ме вбесява с думите си, че направо ми иде да го убия.Инъче много се обичаме, един без друг не можем.Ама имам чувството , че понякога забравя, че съм бременна и за това се държи като говедо.Имам една приятелка, също бременна, но един месец след мен.И като гледам нейния мъж как на ръце я носи, той готви и чисти, не й дава нищо да прави в къщи, даже обувките и връзва.Та малко се дразня, че моя не проявява такава загриженост.В къщи цялата домакинска работа е за мене.И добре, че мама обеща да дойде август да си ми изчисти основно, че не знам как щях да се справя.
Нали сме в ремонт и сутринта мъжа ми дава наставления да съм сваляла всички неща от етажерките, че да ги махне като си дойде.Добре, ама повечето са много на високо и аз няма как да ги сваля.Та, гледах го, гледах го и като ми стана смешно.Той изобщо не се замисля, че аз не мога да се кача до там.И се съгласи, че той ще ги свали като си дойде.Simple Smile

# 117
Добро утро, момичета!Тъкмо си мислех, че днес като отидете на среща няма да има никой във форума освен мене.Но после ще разказвате как е минало и да се снимате да ви гледаме и да ви се радваме! Hug
Качих снимка в албума с коремчетата.Моля да не ми се смеете много, защото съм излязла много зле.В действителност не плаща толкова. JoyАма моля някой да ми каже дали корема ми е много ниско?Имам чувството, че е много надолу.Първия път не беше така. newsm78

И аз имам чувството че коремът ми се смъкна от 2-3 дни, а уж казват че слиза в 9 месец...Не знам и аз... Thinking

# 118
Ха добро утро!

Ами мъжете ни са такива повечето - просто не се замислят! Аз съдя по моя. И той на ръце уж ме носи, не дава да вдигам нищо тежко, само той чисти с прахосмукачката, вече само той от месеци ми мие колата и я чисти, оправя вкъщи, не мога да се оплача за помощ. Дето вика Славенчето - ми оправя обувките като не стигам вече  Laughing Ама и мен някой път така умее да ме вбесява, че забравям колко ми е миличък и коооолко го обичам и не мога без него, а ми става пои-черен от дявола И понеже съм си доста чувствителна по принцип, камоли сега, си се наплаквам едно хубаво в едната стая, гонейки го да не ме ядосва повече. Пък после дойде с милата физиономийка да се извини и аз кво да правя омеквам  Laughing Така трябва в любовта и семейния вивот, че иначе ще се изпоразведем за 0  време  ooooh!

Майка ми каза, че моят корем бил пораснал вчера още повеюе  Grinning Бях задървала +12 кг от 2 седмици насам, сега отивам да се меря да видим!

Гери и моята бебка се скъсва от ритане. Онзи ден вечерта чак мъжът ми се опули как риташе! Краката й са вдясно (отстрани на корема) и дооооста боли като рита там. Иначе не само, че рита като за световно, ами и се мърда, върти и т.н. Явно все по-активни стават до 9-тия когато кат нямат повече място ще ги видим малките диваненца  Laughing

Хубав ден на всички! До после!  Hug

# 119
  • София
Добро утро и от мен!
Мен вчера докторката настоятелно ми обясни, че трябва да си почивам повече и ме прати в болнични - нещо плацентата ми била доста ниска, че чак и за секцио говореше ако не се вдигнела   Confused , пък и всекидневното тръскане по градския до работа май вече зле ми понася.

За съжаление няма да успея за срещата ви днес, че обещах от вкъщи да направя за единя шеф една презентация, ама дано за следващата съм на линия.

Бебчето снощи май хълцаше по едно време милото и подскачаше едно равномерно такова, после подритне - сякаш и то не знаеше какво му е милото. Пък вчера на ехографа така сладко си смучеше палчето, чак да го гушна ми се прииска  Hug

Хубав ден и да сте весели и спокойни! sun

Общи условия

Активация на акаунт