АВГУСТинчетата са заети, чакат дар за своя празник на детето!

• 15 235
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Снощи тъкмо реших да не гледам филм, а да си легна навреме, малкия като се разкашля, въртя се в леглото, изпи половин литър вода и към един отново налях още вода, после заспа. Уж ходихме на преглед вчера при докторката, изписа ни Умкалор и витаминки, но Дани много кашля предимно вечер, като легне. Дано мине. Той като ме боли нещо, казва "Нама мамо,ша мине" и ми дава да си пийна водичка, защото аз така му правя.

# 76
  • В ЛЮтеницата
Привет момичета!

Днес ми е последен ден от малък отпуск, който съм взела заради едни безкрайни ремонти. Днес ще си почина, защото Лора е на ясла до обяд и ще си припомня времето от края на бременността, в което цял ден си висях на компютъра, пъшках от дебелина и от жега Simple Smile
Това, което не съм успяла да напиша досега е, че Лора успя да се класира за ясла в края на март в текущия прием. Оттогава е ходила общо 14 дни, а в другото време е болна Sad Безкрайно е недоволна, че трябва да ходи на ясла - реве сутрин, реве вечер. Започна да прави нервни истерии, да си пробва ината (тя нали е рак, та го има в изобилие). Отразява й се много зле. Там й е скучно и досадно с "бебетата", както ги нарича самата тя.
Ако баба й не трябваше да пътува наесен изобщо нямаше да се замисля - веднага я спирам. Ще видим как ще е наесен в градинската група, но ако и там не я заинтригуват с нещо по интелектуално - незнам какво ще измислям  newsm78. Когато ги занимават - дават им да рисуват - (случвало и се е два пъти за 2 месеца) й е интересно, но общо взето са си на "хранилка" (то това и значи "ясла"), но иначе толкова рев не е ревала за 3 години. Единственото, което научи там и то още първия ден беше да се бърше в ръкава си  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Кайли, стисках палци за операцията и се радвам, че всичко вече е наред! За Елфчето - мога аз да ти кажа, че и тя е добре! Видяхме ги с Ивчо миналата седмица - много добре й се е отразил бебе Алекс. Станала е по-спокойна. Мислех, че ще е "на изчезване" от умора и недоспиване (поне аз така бих се чувствала с двойно количество Лора), но тя е в супер форма!

Поздрави на всички "нови" мами! Да са ви здрави и спокойни бебетата!

Ами това е от нас с Лора. Аз сигурно ще продължавам да се държа като "биг брадър" - ще ви наблюдавам редовно  hahaha! Ако организирате среща и Лора е здрава и не сме в ремонтната бригада - ще се надявам да се видим!

# 77
  • София
Пепър,  Hug радвам се да те видя и тук! А за мен - казах ти и тогава - дебелея от нерви  Laughing (много тактично си го нарекла супер форма)

# 78
  • гр.София
 Пепър,много ми е драго да те видя.
 Като дърта клюкарка прегледах списъци за Лора-пък то какво било.
 Спокойно, София без да ходи на ясла се е научила да се бърше с ръкава Joy
 Ми, дайте да мислим дата за среща.
 Блу да каже,кога не е на сватба Laughing, че тя няма свободен уикенд(налучквам,не съм сигурна!)

# 79
Ех, колко хубаво ми стана да прочета няколко реда от Пепър  Heart Eyes Да нацелуваш адашчето от нас  Hug Те в яслата по принцип нямат много занимания, затова й е скучно на Лора. Дано в градината да й е по-интересно и най-вече да попадне на подходящи колеги, които да успеят да я завладеят и да й дават задачи, които да са й интересни  Peace
Блан, това за Блу ми хареса  Laughing Значи чакаме да се включи, ама и другите да казват кога могат,та да се съберем повече хора  Praynig
Елфче като имаш в предвид, че ролята на будилник я играе татито  hahaha ама не бях чак толкова груба. Но и на него не му е лесна задачата, едвам ни вдигна с Лоретка. Имам да я хваля днес.Пуснахме й изследвания - кръв и урина. Да не повярваш се изпишка в контейнерчето за около 10 мин., а при боцкането въобще не плака, даже гледаше с голям интерес. Направо не можах да си позная детенцето. На излизане тържествено показа геройската си лепенка на всички в коридора. Даже искаше да ходим по коридорите да търсим докторката й  Laughing
После за награда я повозих на трамвай, че отдавна й бях обещала, а аз се поизложих, защото нямах идея колко струват билетите  Embarassed Сега обаче геройчето едва гледа и вече почти заспива на столчето за хранене  / и аз също/ Crazy

А и още нещо се сетих  Laughing Мъжът ми всеки ден се прибира с нова идея за бизнес  Mr. Green Вчерашната му беше частна детска градина/занималня/училище /още не му се е изяснило какво точно ще е/ . Та августинчетата няма да ги мислим, поне в мечтите на татито си имат осигурено място за детска градина  Joy

# 80
  • у дома
Ми, дайте да мислим дата за среща.
 Блу да каже,кога не е на сватба Laughing, че тя няма свободен уикенд(налучквам,не съм сигурна!)

Joy до края на седмицата ще сме без тати.  Rolling Eyes  иначе когато кажете  Whistling следващата сватба е чак август месец, предполагам юни или юли ще успеем да се видим, че до края на май не остана  Mr. Green а иначе за протеста не съм на 100%, но ще направя всичко възможно да съм там и съм сигурна, че ще има и мами на августинчета Peace
Pepper, пфууу не сте случили на ясла  ooooh!  Close  ние сме доволни от нашата, а и ния също си ходи с голям кеф  Party

в момента около нас е голяма лудница, та силно се надявам нещата да се поуспокоят до месец, два  ooooh! Praynig

# 81
Блу, не разбрах Ния класирана ли е някъде?  за среща- чакам ви  Grinning

# 82
  • София
И аз съм навита за среща  Simple Smile Няма мераклии за организация май. Ама като е хубаво времето може и да сме в някое паркче или градинка.
Моля някой, който беше ходил при онази кожна детска д-рка (Ангелова?) да ми прати на Лс или тук номера на тел.й, че съм го изгубила.  Praynig

# 83
0899419181 Mr. Green Заповядай

# 84
  • София
0899419181 Д-р Албена Ангелова

# 85
  • София
Мерси, мацки!  Hug  bouquet

# 86
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • гр.София
 Ехо-о-о!Къде сте?

6 юни-събота
 7 юни-неделя

13 юни-събота
 14 юни-неделя.

Желаещи за среща?!?! Ден?!

# 88
Ееейй, спинкате ли?
Ядеше ми се грис и току що си направих. Като бях бременна с Даниел също ядях грис и сочни белени праскови, сллллюп...потекоха ми лигите от прасковата, и пиех бира. Сега той всичките тези неща ги обича.

Бланк, от известно време нкъде не пътуваме и сме си в София, та сме навити за срещичка, стига да не сме при племенничките.

# 89
Блан  Hug 6-7 ми звучи по-добре, че е по-близко  Mr. Green но ме устройват и четирите дати  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт