Отивай смело.Ако искаш- звънни за всеки случай и предварително да предупредиш за посещението си
по скалата от 0 до 100 Миташки е изкарал 21 т....Не знам къде го поставя по отношение на надареността - най-вероятно нейде сред не-надарените
. Аз съм доволна щото ги изкара без грам подготовка и заедно с Ния и Гого бяха едни от най- малките деца, които се явиха....Баща му се шегуваше, че ако сме били го научили да казва, че "тати е министър, пък мама - депутат" сигурно щеше да има поне 90т.
В какво точно се изразява изпита?Какви въпроси точно задават 

по скалата от 0 до 100 Миташки е изкарал 21 т....Не знам къде го поставя по отношение на надареността - най-вероятно нейде сред не-надарените
. Аз съм доволна щото ги изкара без грам подготовка и заедно с Ния и Гого бяха едни от най- малките деца, които се явиха....Баща му се шегуваше, че ако сме били го научили да казва, че "тати е министър, пък мама - депутат" сигурно щеше да има поне 90т.
Ния пък има 31.33 точки

Ния пък има 31.33 точки
Нашите деца са най-умните и ДГ в Горна баня не разбират,кого изпускат !
[/color]
Сега остава за час и място да се разберем. Или направо - Блан - казвай кога
Ивайло сигурно щеше да има -20 Препоръчани теми