Ето ЮЛСКОТО детенце,цопва дупе във моренце!(тема 103)

• 10 147
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Направо не ми се говори, защото така си минава живота Confused Докато се обърнеш и вече чакаш внуци.

Днес някой ще ходи ли към Борисовата? Че сме на лекар с Анна в Мусагеница и после мога да мина от там.

Маябий днес празнува.
Мая, честит рожден ден! Желая ти всичко най-най-хубаво Hug

# 256
Четох, четох и исках да напиша колко неща, но тати си забравил кафето на камината и Ели го разля. От там нанатък всичко забравих  Tired

Мая, да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 257
Честит рожден ден на Маябии!!! Много здраве и приятни моменти!!!

Оле, как сте? Само емотикони пускаш, разкажи нещо.

# 258
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЯ ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА !   bouquet

# 259
  • София
 Hug здравейте, имам си Нет в Стрелбище вечеее  Party
Прочетох ви и сега ще се разпищят маймунките като започна да пиша естественно Crossing Arms

# 260
mayabee, честит празник! Бъди здрава и много щастлива!
Майра, голям майтап с тези твоите две щерки Heart Eyes! Учудващо добре им седят и на двете дрешките. Както са писали по-горе - определено можеш да спестиш някое евро - те ще си менкат Grinning
maryloo, отдавна не беше писала. Много е сладък малкия! Голямо парти сте спретнали!
amarinova, Алекс голяма чистница ще бъде, да знаеш Grinning Heart Eyes!
Belinda, браво на малкия мъж! Скоро ще прохожда май Grinning!

# 261
  • София
Честито на Маябий! Която защо всъщност вече не пише тук newsm78 Ей затова не искам да се регвам във фейсбука! Всички се изнесохте ма кю, на скайп, в разни мрежи, ала - бала...Ми тя отчетната тогава за какво е Laughing Нали за клюкарене...

Изкарах кошмарна нощ. Някакво безсъние необяснимо, въртях се като крастава, доспа ми се чак около 2-3 часа, когато Бобо се събуди #Cussing out Не се беше будил по нощите мнооого отдавна. Рева, стоя прав в леглото, абе чудо ooooh! Взех го при нас. Спали сме не повече от 3 часа и хоп! - бати пристигна Twisted Evil Сутринта бяхме на сандвич - аз, гушнала Ники, Бобо гушнал мен, баща му него гушнал hahaha Като саламче hahaha

Изморено ми е, а имам да правя хиляда неща. И съм адски нервна, заради ревовете на Бобо. Майка ми го е научила да заспива гушнат, защото му е давала шишето, докато й е бил в ръцете и той е заспивал. И сега познайте дали си заспива сам в леглото като преди Close И не суче като хората, лигави се, блее, прави акробатики, а така кърмата ми ще иде на кино. Абе мноу съм нервна Crossing Arms

# 262
Здравейте мили момичета и сладки юлски бебочета.Отдавна не съм влизала,но започнах работа и наистина времето съвсем не ми стига.Благодаря ви за милите пожелания.Гушкам всички сладурковци,дано зъбките не ги мъчат много,мамите да се наспиваме повечко.Почерпете се за мое здраве

# 263
Здравеите, и аз отдавна не съм писала,но чета редовно. Илона има уйасна варицела, личната каза че не е виждала такъв обрив във живота си. Даже ни изпрати в болницата в инфекцозно, но там казаха,че е много силно изразена варицела, че няма инфекция. Няма място без пъпка, физиономията и се промени направо. В ушите, в очите, в косата абе навсякъде. Сърцето ме боли като я гледам. как ще се изчисти това нещо не знам. Наближава рожденния ден, искахме да прави м и кръщенка заедно, но ако има още белези не знам. Иначе си хапва. На 11 месеца е 10,7 кг. и 75 см. Айде оплаках се!

# 264
  • София
Честит рожден ден на Мая  bouquet

Белинда от къде ще поръчаш рейнбол, че и майка ми търси Praynig

Майра, страхотни са Heart Eyes И Любо беше облякал Маги една сутрин в блуза на Дени   Laughing Вика ...видя ми се нещо широкичка, ама ........

Ох, много трудно без мишка   Crazy

Ходих до Бялата къща, нищо интересно няма  Rolling Eyes А тук бодитата са по 8-10лв, егати.
Продадох си количката и сега ще си търся лятна за морето, ще толкова багаж има, че ни трябва бус Crazy

ееее, като заапочна да пиша и задължително ревват и двамата Crossing Arms

# 265
  • София
Кетка, от групата на Ники една майка ми даде координатите на момчето. В петък ще идва. Ако съм доволна, ще ти пратя телефона Peace
Абе що му викате рейнбоЛ Laughing Не идва ли от рейнбоУ/дъга/ newsm78 Щото другото значи дъждовна топка  Rolling Eyes

Ии, забравих да ви кажа нещо хубаво - има вероятност да успеем да дойдем в Трявна Hug Днес -утре ше звънна да питам за резервация.

# 266
  • София
 Hug ау, супер за трявна, и за рейнбоЛ*У-а ще чакам Laughing Аз си мислех, че е Рейнбол, но въобще не съм сигурна.
Сега като гледам Емануела, че си плесна тая руса перука и Вярно прилича на мен , аз май не съм ви се показвала с перуката Mr. Green
Ама не сме чак  близначки, на светлинни години съм от нея  Laughing дали мога такова телце да си издялкам, а  Laughing

# 267
дали мога такова телце да си издялкам, а  Laughing
Joy
Можеш, много ясно. Близо си.
И Ивона може да дойдат в Трявна.

# 268
  • София
Гледам в темата за срещата, че Пролет се е отказала. Ще гледам да ползвам нейната резервация, че да не изгори момичето с парите.
И ся кво? Бански ли трябва да си търся Simple Smile Опа, аз имам един цял бе, забравих. И без това шкембарата не е за показване ooooh!

# 269
Мая, Честит Рожден Ден  bouquet! Пожелавам ти здраве, щастие и късмет във всичко!

Луча, много неприятно с тази варицела. Дано бързо ви минава и до рождения ден да няма никакви белези Peace.

Общи условия

Активация на акаунт