Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 038
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Имам проблем обаче.От близо месец кантарев не помръдва........

.........Единственото прегрешение беше по Великден,където похапнах умерено козунак,но само 1 кг качих и бързо бе свален.Не мога да си обясня какво става?

Здравей, Миши. Вероятно този козунак си изпълнява ролята на ГГЗ. Не се отказвай, увеличи водата (да минава 1,5 л) и наблегни на рибата - опитът показва, че ще мръднеш  Peace

Това вместо запис.

Имам да благодаря пак на много хора -  Hug знаете си.

Снимките на Борката ме оставиха с паднала мандибула, браво на момчето!

Мерито ме впечатли, такава ни е хубавица и още е отслабнала, пу-пу. И на снимките от срещите - пак само хубавици.
Тунинг вече няма ли да идва в Дивака, а?

Сноуче, уелкъм бек, дет се вика!

ПП:
Търси се това:
или пък
Моля да се яви и да ни зарадва, че е оздравяло  Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:51 от Dorchester

# 151
И аз ще взема да пробвам на риба,а сега като се замислих и моят МЦ още го няма  newsm78защо така?

# 152
 wavey
happysmile newsm03...пиш-пиш..... и пак ще пиша, че то многото кила го налагат, но съм маааалко ангажирана с най-разни неща за сега  Rolling Eyes.

# 153
Здравейте на всички.
Аз също от рибата имах най-големи минуси.Ям я само приготвена на скара.Задължително два пъти седмично.
За около два месеца и половина успях да сваля излишните 12 кг.Сега вече се чувствам много по-добре.Минавам леко по-леко в трета фаза,но още не съм яла плодове ,а от нишестените съм пробвала само малко ориз.Абе почти си карам на олекотена втора-ПЗ и в четвъртък -П.но скоро мисля да си направя седмична третофазна програма за да видя дали ще има промени в теглото.
Успех на всички!!!
  bouquet
Ето и малко снимки преди и сега:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379207&pid=12370821

# 154
eli-alex, браво  smile3501 Имаш много голяма разлика, особено от кръста нагоре  Peace (краката ти и преди са си били слабички  Wink )

# 155
Ха-ДобрЮтро и от мен  Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми бей!!!

За групата "Я гА дебнем..." к'во шЪ ядем днес... Joy Joy Joy
Днес съм на пълнени тиквички(с телешка кайма и зеленчуци) и сос от кисело мляко....

добро да е миличка!

Я за кулинарните пишмани разкажи как ги дялкаш тиквичките, на дължина ли на дълбочина ли?

Ама пък въпрос зададох избих рибата...

tonito27, и аз като теб сънувам рядко и основно гадно... Аз от сънища много не разбирам ама съм чувала че като съноваш лошо е на хубаво и с това се успокоявам.. Иначе ти разбирам скапаното настроение... Hug

Шуши, за съжаление красивите кътчета са на изчезване. Аз не познавам Черноморието като теб, все по курорти и на почивки съм била ама миналата година ктао се прибрахме лятото в БГ ходихме до морето и минахме по панорамниа път варна бургас да погледаме малко. Ей втрещих се само строежи хотели и багери и прахоляк.. Sad

Mi6i76, козунака е бил голяма грешка сега може и 3 месеца да задържиш.Аз преди да сваля последните си 3 кила задържах 45 дни напълно режимна..Ако наистина си мотивирана ще си и търпелива тогава ще успееш Hug
 eli-alex
, страхотно... Peace

Кри къде си? Cry
Светла т Hug
Аз уча по шведски последна седмица и само у компа гледам вместо да чета.. hahaha hahaha

# 156
# 157
  • Велико Търново
 Hug
Привет и от мен!
Бях много доволна от режима,докъто не прочетох колко бързо сваляте всички -аз за 18 дена само 5 , пък имам доста отгоре.И дори попрегрешавате.Зарибих една колежка и тя днес се отчете-за 5 дни 4 килограма,а е по-слаба и е яла  сирене.Но нищо-5 ама сигурни!

# 158
Ха-ДобрЮтро и от мен  Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми бей!!!

За групата "Я гА дебнем..." к'во шЪ ядем днес... Joy Joy Joy
Днес съм на пълнени тиквички(с телешка кайма и зеленчуци) и сос от кисело мляко....

добро да е миличка!

Я за кулинарните пишмани разкажи как ги дялкаш тиквичките, на дължина ли на дълбочина ли?

Ама пък въпрос зададох избих рибата...

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

Ма направо изби рибата  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Тиквичките ги разрязвам по дължина и ги издълбавам да стана като ладийки.Издълбаното задушавам заедно с каймата,лук,морков,настърган домат,магданоз.Пълниш ладийките,които са наредени в тава с малко водичка на дъното.Пека под фолио.Накрая махам фолиото за да се позапекат и готово.При сервиране се поливат с кисело мляко(и чесън,ако не сте на работа Mr. Green)

П.П. Янич,какво бе миличка?????  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 159
Мерси много!Ще видим....кога ще се раздвижи кантарев...,ама не си представяйте планини от козунак  Joy,а само 2-3 парчета....не ми се вярва...цял месец е това...знам ли...?

# 160
за да е наистина отчет http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369056 ето обещаните снимки  Peace
последната е от днес
парола 101

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 12:48 от Мимииии

# 161
  • София
eli - alex - стахотна промяна. Hugbouquet
gli_ganka - всъщност повечето равномерно свалящи не прегрешават - аз за 3 месеца и половина свалих 13 килограма без нито едно прегрешение. По - добре бъди режимна, не се знае на теб как ще ти се отрази.
Да ви се оплача - днес не си нося нищо за обяд от вкъщи, купих си от близкото пазарче домати, краставичка и 1 пилешка пържола и се оказа, че пържолата е развалена #Cussing out Cry #Cussing out Сега ще ям само салата. Много се вкиснах, как може да продават такива неща. И то не вакумирана, ми от тези дето уж ги пекат на момента.  Sick  Здраве да е, повече няма да стъпя при тези. Sad
Мимии - и при теб голяма промяна, браво. Продължавай в същия дух и успех със свалянето на останалите килограмиSimple Smilebouquet

# 162
  Мимиииии , браво много си усвежена и много добре падат кг  ! Видя ли че имаш вече снимки преди и сега и ще стават все по- хубави ! Честита ти месечинка  Hug Heart Eyes Не се тревожи за МЦ то ще се нормализират нещата , причината е рязкото сваляне на кг и липсата на мазнини!

Яниче  Hug Heart Eyes

tatianka , аз направо бях разочерована вчера ходихме на юг и в Приморско е ужасно грозно , мръсно и противно .... строежи , прах и братя роми ! Ето това  е ! А в събота бях на бал в Слънчев бряг.... то това не е бряг е бетонен град , който няма улично осветление вечер !  #Crazy Много е жалко но е факт !  

eli - alex   , много хубава промяна , Браво   bouquet

happysmile , много си хубава и супер си се променила , Попътен вятър в Трета !   bouquet

# 163
П.П. Янич,какво бе миличка?????  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Днес чак проверявах дали снощи съм си пуснала поста. Е, верно, че звучи кат миш-маш  Mr. Green ама все си мислех, че някой ще даде съветче. Нищо, ще ги къдря както реших от утре временно в 3та, пък после каквото каквото сабя покаже. На всичкото отгоре и кантерев никъв го няма тез дни - само едни показания дава, дет не ща да ги гледам, а съм режимна ве.

Шушенце, мерси за гушките!

за да е наистина отчет http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369056 ето обещаните снимки  Peace
последната е от днес
парола 101

Мимиииии, браво - много личат свалените килца, продължавай смело напред.

Хеписмайл, остави ме без думи. Бравос!
 Тези дни много снимчици и на всички прекрасни девойки!!!

# 164
  • Там някъде нейде !!!
Ееее Миме супер си мила. Давай все така.
Боре с тая патка направо ме разби. Цял ден ще си мисля сега за патка задушена, щото съм на П-дни.

Общи условия

Активация на акаунт