Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 049
  • 527
  •   1
Отговори
# 420
Момичета имам един въпрос-пуешкото филе -пушенето,става ли за първа фаза? Rolling Eyes
Солено е и ще задържаш вода от него....

Мастерчето се появи.Вчера липсваше на всички Hug
чочосан  Hug Hug Hug Hug Hug

ЕДИТ

Пинк,нишестените си избираш едно за деня и си хапваш само него в позволения грамаж и то САМО НА ЕДНО ХРАНЕНЕ...Не всичките нишестени в един ден  hahaha hahaha hahaha
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:55 от TheNMaster

# 421
Здравейте Дюканки и Дюканчовци.
За отчета- нямам последици след вчерашния нишестен ден  newsm44 аз си хапнах малко картофи на фурна с пилешко и плода,но не можах да стигна до 2 филии хляб,кашкавала,макарони.Трябва ли всичките неща които ни се полагат за деня да се изконсумират newsm78 не са ли множко?
Блулейди Д  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано всичко мине леко и да ни зарадваш с добри изследвания,Борис  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedуспех и на теб и да кажеш как си ,за да не се  тревожим.
Петенци-Цветинци newsm51 happy bd bdbaloni много щастливи моменти ти желая на днешния ден и да постигнеш целта си  Hug
Радаабитуриентката ти е бонбонче ,много е слънчева..пу пу
Хотчили fingerscrossed да минат леко изпитите,само 6 да изкараш като Чернокоска(не се разтройвай от една 5) fingerscrossed ако имаш още да вземаш.
Сноучева браво за минуса ти,беше ми мъчно когато се отказа от този режим и премина в друг, а сега съм щастлива че си отново тук,успех и да ги пребориш всичките кг,харесвам постовете ти Hug
Флучия благодаря ти за посрещането в трета  Hug
Мастерче ти се появи  Hug,Мисс Марпъл  Hug
Спирам да пиша че стана дълго  smile3534  love001 и да се похвалите с минуси

# 422
  • София по рождение
Другарки и другари, най- после отчитам спад -0,800 гр.  #2gunfireЩе местя линията, като стане 1 кг. сигура. YuNI , мерси за подкрепата и за кафето.

Пишете ме в"Близнаците"-9 юни  Hug

# 423
Момичета исках да ви попитам,понеже тук няма степчета Crossing Arms..а искам да си направжа торта с кис.мляко-мога ли да ползвам 1 лъжичка плодовo нишесте например,за цвят и аромат????? newsm78 newsm78

# 424
Добро утро на всички!

Петенци-Цветинци и Фоли   bdbaloni

oscar , това за схемата 1/1 е направо супер, стига да се постигат същите резултати както при 5/5. Трябва да се пробва, но нека все пак да се изкажат и по-вещите по темата.

Хайде, дано всички се похвалите с минуси!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:51 от lolida

# 425
  • варна/виена
Добро утро Laughing
Petinci-cvetenci  и Foli  newsm59
Искам да БЛАГОДАРЯ на всички момичета за пожеланията lovekiss
Няма да спра да ви казвам,че вие сте най/голямата МИ помощ.Без вас не бих се справила.
ОБИЧАМ ВИ newsm51 newsm51

# 426
Добро утро сладички

Днес съм- 600г стъпила твърдо на осмицата newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На Петенце-цветеци и на красавицата  ни Фоли честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Радаа много ти са хубави момичетата  да ти е живо и здраво  bouquet  bouquet  bouquet
На Николинчето на патерица-честита месечинка.Браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Блулейди Д --Всичко ще е наред  bouquet  bouquet
Сноучева браво за минуса ти  bouquet  bouquet  bouquet
 Мименсита и Юни благодаря,за вниманието  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Mu6moroje -Честит Рожден ден    bouquet  bouquet  bouquet
 чочосан, Вики.Янич,Нарциса,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugВелинградската група Hug Hug
Мирка липсваш ми  Hug Hug Hug Hug
Gardenia--Надявам се че Наденцето е добре Hug Hug Hug Hug

Фелюдка-- Hug Hug Hug
TheNMaster - Hug Hug Hug
За всички  мили дами  Hug Hug Hug

пепи1975,   ego, an4etoo, pink85, lamarinka, ros4o, maia_at, ЦвеTи, щастлива и уморена, Vall71, vergi, verche, mmmshushy80, nikolincheto, lolida, neli_tp, rene88 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мен ме пишете при рибите  bouquet

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:09 от mihi69

# 427
Добро утро, дружинка!  Hug
Фоли, Петинци-цветенци - Честит рожден ден!  newsm59

Днес ще пиша малко телеграфно и май нищо съществено (за режима имам предвид Peace) ...
Гардения, дано Надето е вече по-добре  Praynig  Hug
Кри, бързо оздравяване и на теб, мила и наистина липсваш  Hug
Радвам се за добрите резултати на Мис Марпъл и стискам палци на Bluelady за прегледа Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ух, абе една риба няма ли тука де- знам че само си мълчим, ама да се обадя.
Joy ... аз май не се вписвам в графата на мълчаливите Mr. Green..  Значи една зодия, сигурно затова толкова ми допадна...  Hug Успех на изпита!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
ив_микова  Hug, нищо не ни разказа за командировката  newsm78
Рада, абитуриентката ти е красавица, като майка си  Peace   bouquet
Като казах абитуриентска, та се сетих какво забравих вчера  Embarassed - Вещи, поздравления за признанието и прекрасното семейство!   bouquet
Флучия Hug , предполагам грешка при писането - не 150мл, а 250мл мляко е позволено на ден  Peace
Ванеска Hug , мили, дали съм активна - не знам newsm78, а за позитивна - опитвам се Peace , че се бях вкарала в някакви състояния Crossing Arms  Whistling
оскар, много интересна тема за размисъл ни пусна  Peace , винаги има полза да се огледа човек какво става на съседната маса  Wink  hahaha  пиши и при нас, обмяната на опит е винаги полезна  Hug
Гулбенур Hug , Весито, Сноуче  Hug (пу, пу) ... и за всички  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и  Hug  Hug  Hug

P.S. Абе, не стана много телеграфно Joy , ама толкова си мога,  ще ме прощавате..  Whistling

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:41 от blumchen_fee

# 428
здравейте на всички,след като свърших ударните дни започнах редуването на п и пз,за сега съм свалила още 2 кг, и съм 77 кг,до мечтаната цифра остават още... Laughing
успехи на всички,отивам да си хапна кексчетата с кис.млекце и да продължаваме да се трудим Heart Eyes

# 429
Добро утро момичета   bouquet  food010
Честито на рожденничките  bdbaloni Само най-най-хубави работи да ви се случват  Hug Hug Hug
Юни , помня аз помня  Mr. Green Другата седмица се прибирам за малко вкъщи и ще взема от тамошния компютър каквото е излязло от сватбата , да ви се покажа  Party
Аз отказам всякакви филета, шунки и т.н. Много съм подута и ядосана на тях  Twisted Evil Явно дори "диетичните" водят към задържане, особено към хора, по-склонни, като мен. То аз изчислих, че трябва да идва МЦ след 4-5 дни, може затова да е  Thinking
Тази сутрин се събудих с болки в гърлото и запушен нос  Rolling Eyes Не михаресва тая работа, ама хич  Outta Joint
Дано поне денят е хубав   bouquet За всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 430
Добро утро ,  Hug
Минавам като бързия влак Wink

Браво на всички свалили  bouquet
Кри дано всичко се оправи по скоро. Hug

А при мен още един минус -600 Blush
Бъркам си трицките с кис мляко ,че нямах сутринта прясно и се захващам с един куп бумаги.

Успешен ден!
И много целувки на всички Hug Hug Hug Heart Eyes

ПП. Петенце-цветенце, Честит рожден ден мила и само прекрасни неща занапред  bouquet

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:52 от veneras

# 431
Цитат
Мери Зайо, нали знаеш, че позволеното прясно мляко на ден е 150мл?  
!?!  newsm78
цитат от първа страница-
Цитат
Обезмасленото мляко 0,1%- прясно (Верея, Май дей Фитнес, Фибела) или на прах може да подобри вкуса или да посгъсти чая или кафето, както и да участва в приготвянето на сосове, кремове и др. подобни. Може да се консумират ДО 250 ГР. НА ДЕН.
патенце-цветенце-  newsm59

# 432
Честит рожден ден на петенци-цветенци много минуси надолу и живот и здраве най вече.Благодаря за радушното посрещане.Искам да попитам ще има ли среща на варненки в скоро време? Искам да се включа и аз.

# 433
  • София
Петенце цветенце и Фоли Честит Рожден Ден! Желая ви здраве, любов и сбъднати мечти!

# 434
Здравейте милички   Hug

Идвам само да кажа:

Честит Рожден Ден, мила Феичке! Бъди все така усмихната и раздаваща любов! Пожелавам ти здраве, щастие и много светлина   bouquet

Поздрави и прегръдки на всички стари муцуни. Обичам Ви и не съм Ви забравила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт