ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 084
  • 451
  •   1
Отговори
# 225
  • Тук и сега
Определено 1001 нощ ще остане завинаги в сърцата ни  Heart Eyes,но Перла също се очертава да бъде интересно филмче
Браво на БТВ за часа -20:00,мен ме устройва идеално.Лично мен ме печелят като зрител от 8 до 10  Peace
И жалко за Нова ,че ще дават и новият турски сериал от 16:30ч,когато почти всички сме на  работа или на разходка... Tired

# 226
  • Пловдив
И на мен ми хареса първия епизод на сериала. Пък и времето наистина е удобно.... приятно гледане на всички!  Grinning

# 227
sъkrovishte  напълно съм съгласна с теб явно Нова телевизия са много страхливи и не смеят да пуснат турски филм в по-гледаемо време .Мен лично много ме дразни като се обаждат разни да говорят глупости и да сравняват турските филм  с Ахмед Доган и т.н. Аз ще продължа да гледам филма и дано да е достоен заместник на 1001 нощи макар че той е първата ми любов

# 228
  • Varna
1001 нощи ще остане във сърцето ми но определено трябва да дадем шанс и на останалите турски сериали.
Кофти впечатление ми направи дублажа. Обикновенно нашите винаги доблират и избират страхотни актьори за това. Този път работата оакана със извинение. И много накъсан ми се видя филма. Вчера неможах да го гледам и преди малко го изгладах във vbox-a така ли беше вчера по Нова?
Не обичам да гледам сериали но заради 1001 нощи почнах да гледам и Перлата, че и още един по Нова който почва ранния следобяд.
Хубаво е, че от тези сериали може да научим повече за адета както казваше моята бабичка на комшиите. Добре е да се познаваме по добре.  Много добро впечатление ми направиха отношенията им.

# 229
Мишел,то това рязяне не е на 45 минути.Снощи за една серия дадоха-целия първи епизод плюс може би около 10-15 минути от следващия и така се получи голяма тъпня  Crossing Arms Почнаха новините, а аз чакам да видя какво следва-е.....и и тъпотията .Много избеснях снощи,ама .....думи нямам  ooooh!

# 230
  • В тъмната гора.
Мишел,то това рязяне не е на 45 минути.Снощи за една серия дадоха-целия първи епизод плюс може би около 10-15 минути от следващия и така се получи голяма тъпня  Crossing Arms Почнаха новините, а аз чакам да видя какво следва-е.....и и тъпотията .Много избеснях снощи,ама .....думи нямам  ooooh!

Не би трябвало да го правят, но си е за тяхна сметка, какво можем да направим.

# 231
1001 нощи не успях да го гледам,но с Перла ще се постарая. Само не разбрах защо така странно завьршват сериите  newsm78 Най-много ми хареса това ,че не се показват постоянно ноктопластики,силикон и големи деколтета ... И имаше един момент ,дето давах чехличките на гостите  Laughing

# 232

Не би трябвало да го правят, но си е за тяхна сметка, какво можем да направим.

Че не би трябвало-не би ,ама....

# 233
Аз изгледах първа серия на `Перла` и ми харесва. Ще го следя, въпреки че по времето когато се излъчва съм на работа.  smile3508

# 234
  • гр. София
А може ли да ми помогнете малко с родословното дърво,че снощи гледах малко на пресекулки и не можах да схвана кой на кого, какъв се пада.

# 235
  • София
И на мен ми беше трудно с тези червенокоси жени, ама...
Значи този, на който му стана лошо и го откараха в болница е син на Мехмед Фикри и баща на Мехмед и другата мацка Пънар дето дойде от Щатите. Жена му е бъдещата свекърва на Инджи.
Жената, която се разплака като избираха дрехи на Инджи, Гюлсун май се казва, е дъщеря на Мехмед Фикри и майка на този дългокосия Берк и мацката с късата рошава отзад коса. А този дето има любовница и дете от нея й е мъж.
Само не знам докторката Кадер и баща й какви се явяват.

# 236

започвам от долният ред,на дивана

Мехмет-внук на Мехмет Фикри,и съпруг на Инджи

Инджи
-булката

Мехмет Фикри -дядото ,главата на фамилията

шереф-майка на Мехмет и снаха на Мехмет Фикри

ахмет -баща на Мехмет и син на Мехмет Фикри

зад него е бабата на Инджи-не се сещам за името,зад нея са градинаря и дъщеря му

берк с дългата коса ,внук на Мехмет Фикри-по бащина линия-но,родителите му са починали  това е интересно,но когато му дойде времето

до него е сестрата на Мехмет-не се сещам името

до нея са дъщерята на мЕХМЕТ Фикри и мъжа и

накрая са онур стар приятел на Мехмет

бахар внучка на Мехмет Фикри и сестра на Берк

# 237
  • гр. София
мързел,много благодаря за пояснението.Беше важно да ги разберем отначало.Всички се обръщаха към Мехмет Фикри с тате и не ми стана ясно кой е син ,зет и т.н.
На мен и на дъщеря ми Инджи ни прилича на Аху от 1001 нощи.

# 238
да, и аз като я видях се сетих за Аху Peace

# 239
Момичета, нямам време да изчета всичките страници, ако знаете може ли да се тегли отнякъде филма, подскажете, много ще съм ви благодарна.  bouquet Времето е по-удобно за гледане, но на мен ми се очертава да не мога да го гледам от 20.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт