ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 104
  • 451
  •   1
Отговори
# 270
bz  мерси за инфото  bouquet

# 271
mimi P27
не, само делиха леглото една вечер но всеки си спа в неговата половина

# 272
  • Тук и сега
mi-mi P27 скоро ,като гледам как вървят нещата няма да има бебе
Иначе беше интересна серия,нямам  търпение да се развие филма и Мехмет и  Инджи вече да
са влюбена двойка   loveuuu.
Защо не дават след филма,какво ни очаква да гледаме в следващата серия,така е много по интригуващо и интересно  Peace

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 23:53 от sъkrovishte

# 273
  • sofia
мисля , че ни чака силен и интересен филм

# 274
sъkrovishte защото нямат време .Те май затова някак са раздилили серийте.Който го е гледал може да каже

# 275
Записвам се и да ви следя Peace
А защо е починала приятелката му, знае ли се, и защо семейството му насила го кара да се жени за друга, при това бедно момиче...ей тва ми се върт в главата и не мога да разбера... newsm78

# 276
    Мерси на Мързел за обясненията кой кой е.Иначе ,като не го хванах снощи,нищо не бях разбрала. smile3547Днес горе-долу ми хареса и мисля,че сравнен с *Мелодията..* е по-добър.Това си е мое мнение.Обаче дублажът е под всякаква критика.Сигурно студенти от НАТФИЗ го озвучават,ама от 1-ви курс.И е малко като театрална постановка,но започва обещаващо.Освен това си личи * орязването*- smile3553
  Главната героиня малко ми прилича на Аху от 1001,но прочетох в темата,че после много се променяла. 4470

# 277
Загива в катастрофа- блъска я камион,когато му съобщава ,че е бременна . А дядо му реши да го ожени ,защото и след година от смъртта и ,той не беше я превъзмогнал.

# 278
                                             Ето снимки за сравнение

# 279
  • Тук и сега
sъkrovishte защото нямат време .Те май затова някак са раздилили серийте.Който го е гледал може да каже
еми като ще е гарга нека да е рошава нали така,хем искат голям процент зрители,хем не са си свършили професионално работата
абеее цялата ни държава такава..... Naughty

# 280
  • au bout du monde
Добре че е по-лек сериала,че ако трябваше и на него да подсмърчам  ooooh!

# 281
Tози ще е по лек и няма да се плаче май толкова

# 282
Днес поне финала беше в оригинал Wink

# 283
Момичета ,а как се казва турския по нова,( не 1001 нощ,ами с някакъв Кенан )? Няколко дни го захащам по малко и ми стана интересен ,може и тема да има за него.

# 284
  • Варна
Момичета ,а как се казва турския по нова,( не 1001 нощ,ами с някакъв Кенан )? Няколко дни го захащам по малко и ми стана интересен ,може и тема да има за него.
мелодия на сърцето

Общи условия

Активация на акаунт