ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 058
  • 451
  •   1
Отговори
# 30
 Laughing

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:18 от BGpapa

# 31
Ако филмът е толкова хубав, смислен и поучителен както 1001 нощ, даже задължително трябва да бъде пуснат в най-гледаното време! Не ми пука дали е турски или какъвто и да е, важното е да е хубав! А и явно в Турция морала и доброто възпитание все още са на почит! Писна ми в най-гледаното време да ми показват само фолкдиви, манекенки и псевдовипове и предавания, изпъстрени с простотия! Искам да гледам истински, стойностни  неща, такива които могат да възпитат детето ми да расте в любов и хармония, а не в омраза и цинизъм! Живеем в 21 век, време е да затворим някои страници, да живеем в мир и обич със себе си и околните!

# 32
Ако филмът е толкова хубав, смислен и поучителен както 1001 нощ,

ето това е голям проблем, че сравняваме всичко с 1001 нощ! защо?

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:34 от BGpapa

# 33
  • Стара Загора
Политиката и филмите нямат нищо общо. Аз също не харесвам ДПС като партия, но обожавам да гледам турски филми и сериали. Дано нашите се научат малко от тях как се правят сериали   Wink

# 34
  • София-в сърцата на моите деца
В повечето случаи сравненията , които правим са между "1001" и  латино- бозите!!Естествено е след като сме гледали разни сапунки или ДК , сравнението да не е в тяхна полза! Но нали ще гледаме и други ТР сериали и ще видим! Дано са толкова завладяващи , спиращи дъхът и .....толкова коментирани!!! Hug

# 35
BGpapa,  сравнявам с 1001 нощи, защото е единствения, който съм гледала, но това не означава непременно, че  го смятам за единствения хубав  турски филм! Това, което исках да кажа е следното - няма да заклеймявам нещо само защото  е турско и не ми пречи да гледам хубав филм в най-гледаното време, незвисимо от това какъв е произхода му!
А и не виждам какъв е проблема, че сравняваме с 1001 нощ, филмът си е прекрасен! Напълно нормално е след като първо него са пуснали, с него да сравняваме!
Важното е да имаме възможност да изгледаме и други качествени продукции! И да могат да ги гледат не само майките с деца и пенсионерите, а и хората, които работят през деня!

# 36
  • София-Банкя
Аз се отвращавам от ДПС, но харесвам турците, а както се оказа и филмите им.

# 37
Сериала има няколко прилики само с 1001 нощи-главната героиня почти във всяка серия се сърди на мъжа си-а всъщност ако искате да ви го разкажа в общи линии newsm78,но пък няма да е интересно.При сравнение м/у  2та сериала Перла губи  Peace

# 38
То повечето май ще губят при сравнение с 1001  Peace
Той се оказа доста висока летва  Whistling

# 39
Здравейте!Момичета,радвам се,че филмът ви провокира,кара ви да мислите,расъждавате и да си задавате въпроси!Това е смисълът на изкуството.Аз също имах негативно мнение насадено от времето и някой учебници,но след като пет години почивам в Турция - всичко се обърна на 180г градуса!Живяли сме в голямо заблуждение и информационно затъмнение.А колкото до филма - това е единствения филм,който гледам спокойно със седем годишния си син и не се притеснявам, че там ще прозвучат думи от "американски екшън",няма кървища,насилие,голи сцени и др. от които вече ми се гади."Благодария ти дъще,добре си ни заварил сине" и пр.Кой говори така нежно при нас с близките си,подчинените или с децата си???!Децата и майката  са издигнати в култ.Българка съм,но много мие болно от българската действителност в момента ,страхувам се за бъдещето на децата,от средата ,която ги заобикаля и цялата ЧАЛГИЯ вече 20 години.Така че - гледайте филмите и възпитавайте децата си с много любов - те заслужават това!

# 40
Присъединявам се към положителните мнения.И аз почивам от много време в Турция през лятото и често ходя в Истанбул по работа.С тези хора се работи много лесно-изключително любезни,точни и приветливи са.Според мен политиката няма нищо общо с живота ,поне у нас.Все пак живеем в 21 век-имаме информация и избор.Който не харесва нещо,спокойно може да гледа друго.Разбира се,че ще сравняваме всички филми с 1001,но нали Мечо Пух е казал *Колкото повече-толкова повече*.

# 41
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uDgKUTXME-U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uDgKUTXME-U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 11:50 от muronka

# 42
  • София
С тези хора се работи много лесно-изключително любезни,точни и приветливи са.Според мен политиката няма нищо общо с живота ,поне у нас.Все пак живеем в 21 век-имаме информация и избор.Който не харесва нещо,спокойно може да гледа друго.Разбира се,че ще сравняваме всички филми с 1001,но нали Мечо Пух е казал *Колкото повече-толкова повече*.
И аз имам,  същите наблюдения,  работя съвместно повече от 15 год. и ми прави впечатление, че са добронамерени,  отзивчиви, готови в труден момент да се притекат  на помощ Peace

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 13:41 от Kati52

# 43
Надявам се филма а е интересен и да останем доволни всички....пък макар и да го сравняваме с 1001 нощи...

# 44
  • Гърция
Да се запиша за да ви следя. Аз няма от къде да гледам филма, но ще ви чета да разбера в общи линии за какво става въпрос. Сюжета в общи линии ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт