ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 020
  • 451
  •   1
Отговори
# 405
   Ааааааа,eftelya,на мен не ми пречи,че  знам предварително.Ти си пиши с белите букви,а който не иска да знае-да не чете.На мен изобщо не ми пречи.Даже съм ти много ,ама много благодарна. newsm26

# 406
  • Варна
Вярно ли е че бившата любима на Мехмет,не е умряла ,а е жива?

Е да пък, Мехмед нали беше на катастрафота, какво оставил я е там да си диша... Shocked Луда работа. Тялото й верно не беше размазано, но какво, кого погребват. Това вече го измислиха.

# 407
Oх, на мен пък ми пречи, прекалено любопитна съм, и не мога да се удържа да не прочета белите букви   Crazy

# 408
  • 221B Baker Street
на мен филма започва да ми става интересен  Hug
определено ще го гледам  Party

# 409
Записвам се и аз в темичката и използвам да попитам: в сайтовете, които давате, как е качен филмът - на цели епизоди или орязания от БТВ вариант??? Ако по ТВ-то се губят сцени, ще ми се да видя пълния вариант.

# 410
Колкото повече научавам толкова по интересно ми става и се паля да го гледам.
1001 нощ е завинаги в сърцето,но какво да се прави ...  И Перла не е зле - ако може някой да каже  с бели букви подробности за гаджето на Мехмед и за това дали ще се влюби в Гюмюш  кога к'во що ,че много лошо се държи т'ва момче.  Praynig Praynig Peace

# 411
  • най-шареното място
ами, показват че се влюбва мене ако питаш, нищо, че не му се ще
няма начин да не стане, поне за това ни подготвят Simple Smile

# 412
  • София
Ами нали в рекламата по БТВ казват, да видим как се бори да спечели любовта на съпруга си, което значи,че успява накрая.

# 413
  • Атлантис, Галактика Пегас
някой качил ли го е в бгшер? Че в лапаче и банана ми искат регистрация.

# 414
На мен ми е много странно,че свекървата на Инджи се прави на много модерна и когато и дойдоха приятелките на гости вдигна врява за държането й,пък после трябва Инджи да я пита за всичко----може ли да отиде на фризьор,да се разходи,да отиде до фирмата.......много ясно ,че трябва да се обади като излиза но чак пък да иска разрешение.Добре,че Мехмет не послуша майка си като го караше да забрани уроците на Инджи,като му е безразлична и не му пука за нея,поне да не я спира в начинанията и.

# 415
  • Варна
Здравейте!!!
За тези на който времето на излъчване е неудобно, филма може да се гледа във vbox-  качват го на следващата сутрин.
Сега какво ще правим 4 дни - има да гризем нокти от нетърпение. Някой знае ли кога ще свърши Бягството към нам си кво?

# 416
някой качил ли го е в бгшер? Че в лапаче и банана ми искат регистрация.

Регистрацията в банана е много лесна,само че трябва да изчакаш линк в е-мейла си (около 15 мин.)

werka, дай линк за бокса Praynig

# 417
Аз в банана се регистрирах и не съм чакала да получа линк в е-мейла си.Веднага ме приеха.Сега вдигам рейтинг.

# 418
и на мен това с разрешенията постоянно малко в повече ми идва
как ли ще спечели любовта му Инджи ... развитието на Мехмет и на мен ми е интересно
ама много безразличен сега - е снощи взеха да позагатват, че и той очи за друга има
добре че не й забрани на курс да ходи наистина

но ми хареса когато Ахмет каза че тябвало две ракии да изпие след като трябвало да казва на свекито че Инджи ще става дизайнер във фирмата. Как се облещи свекито

в vbox7 знам че тук го качват

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:34 от castanea

# 419
Лелята на Мехмед/тази, дето мъжа и има син от друга/ има ли деца, че нещо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт