Картофени рецепти

• 57 314
  • 192
  •   1
Отговори
# 60
картофи - тук съм  Mr. Green

# 61

Че къде да си?

# 62
Страхотни рецепти сте дали, момичета!
Четох за яйца с картофи, в къщи ги правим със сварени картофи /нарязани на кубчета/, добавяме черен пипер, сол, чубрица, накрая яйцата и хубаво разбъркваме. Страшна вкусотия  Peace

# 63
  • В царството на мечтите
да следя за картофките и аз

# 64
Пети, направих картофената торта.Страхотна е!   bouquetЗабравих само да я снимам Blush

# 65
Пети, направих картофената торта.Страхотна е!   bouquetЗабравих само да я снимам Blush
Радвам се ,че ви е харесала. Simple Smile

# 66
Да добавя пататник на фурна. Прави се по начина, описан по-горе, обаче разточената кора е голяма, колкото да покрие тавата. Сипва се плънката, отгоре втора кора. Пече се във фурна. Ако повече ви харесва пататник на тиган, тогава печете при отворена врата на фурната. Ако ви е все едно, затворете вратата. Решетката и в двата случая я изваждате. Пататника се обръща с помоща на втора тава.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:18 от ябълка

# 67
Запис и тук.
Вкъщи ядем мн картофи, домашно производство bowuu, най-често картофена салата, к. кюфтета, на манджи и пържени, разбира се.
Ще разгледам рецептите и скоро ще се похваля с нещо.

# 68
Включвам се и аз да следя темата!   chef

# 69
Тази тема е само за мъжа ми , всеки ден да има картофи -особено пържени , пак ще е доволен  Simple Smile

# 70
Моля да ме извините, ако се повтарям, защото не изчетох съвсем цялата тема, но ето и нашите любими картофки в последно време (откакто има пресни картофки)

1-1,5кг пресни картофи (предпочитем възможно най малките)
Измиват се и се слагат в тиган с нагорещено олио, колкото да покрие дъното на тигана, разбъркват се добре и се затварят с капак. през известно време трябва пак да се разбъркват, докато придобият коричка и прекрасен златист цвят. Готовите картофки изсипвам в дълбок съд с капак ( в случая йена) Поръсвам обилно с наситнен пресен копър и сол, зтварям капака и разтърсвам няколко пъти да се разбъркат. Стават прекрасни, ароматни и не остават дълго Simple Smile
Да ви е сладко!

Иначе аз обичам картови и ги готвя всякак и често

# 71
Картофи със сметана

# 72
Нординка,моля за рецептата Heart Eyes

# 73
Нординка,моля за рецептата Heart Eyes

delicate ,заповядай рецептата за картофи със сметана на фурна     Hug

# 74
Много благодаря  bouquet още утре ще ги направя Hug

Общи условия