Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 134
  • 515
  •   1
Отговори
# 495
е, ако е за една от няколкото големи, знам им Директорите колко са такива и какво взимат. Laughing
Га Моя беше Директор взимаше три пъти по-малко от като служител в друга от не толкова голееемите. Wink

# 496
  • София
МИК, като казвам, че не се справяме добре с финансовите въпроси нямам предвид, че и двамата не изкарваме добри пари, а че нямаме мярка в харченето. И по 10 000 да изкарвахме на месец пак щяхме да успяваме да ги опукаме за една седмица

# 497
МИК, като казвам, че не се справяме добре с финансовите въпроси нямам предвид, че и двамата не изкарваме добри пари, а че нямаме мярка в харченето. И по 10 000 да изкарвахме на месец пак щяхме да успяваме да ги опукаме за една седмица

Става дума за управлението на финансите, а и за умението да се взимат решения, които почти винаги са обвъразни с някаква финансова част

# 498
Айдеееее пак се почна с фаленетоо... Hug А моя тате кара ТИР! Laughing Laughing Laughing

Като ви гледам нещата около харчлъка...всичко се върти около хладилника и фризера...Много битово бездуховно начи... ooooh! Crossing Arms

П.С. Най-добрият обущар който познавам ми беше комшийче...Умствено изостанало момче, сирак, всички се ебаваха с него, ама в занаята си е ненадминат...  bouquet

# 499
  • Насред хаоса
Като ви гледам нещата около харчлъка...всичко се върти около хладилника и фризера...Много битово бездуховно начи... ooooh! Crossing Arms

Ми на празен тумбак няма ... секс. Гладна мечка хоро не играе, та ако ще и най-духовният и възвишен дофтор по духовност да е.

# 500
  • София

Става дума за управлението на финансите, а и за умението да се взимат решения, които почти винаги са обвъразни с някаква финансова част

IT-тата цъкат по компютри, не се занимават с пари и счетоводство  Rolling Eyes

Дев, ако не си напълним хладилника в началото  после как ще ходим някъде да пием биричка спокойно или ще си купим поредната пушка на гладно  Rolling Eyes

# 501

IT-тата цъкат по компютри, не се занимават с пари и счетоводство  Rolling Eyes

О, правят много повече от това..., няма да задълбавам Peace

# 502

Off,най-накрая!
Сметките и храната...храната и сметките...
ей това е...
когато скочиш над храната-тогава идват и малко по-различни мисли в главата...
думата ми изначално бе-с 1500 си до сметките и храната..и няма как да коментираш нещо, различно от това.То е живота ти, ден за ден-сметките...храната...
ПП. Един ИТ Директор прави всичко друго, но не и да цъка.... CrazyУмението да Управлява е ръководно при избирането му. Peace

# 503
  • София
Може, аз съм много далеч от тази професия  Peace Като ми задърдори за сървъри и портове и аз го гледам умно и разбиращо както само една блондинка умее  Laughing Факт обаче е, че у дома хич го няма при разчета на парите. Първо ще се сети, че иска нова тактическа жилетка или джанти за колата и чак тогава ще му хрумне, че не сме си платили тока. Аз съм същата. Въобще - краставите магарета...

# 504
Цитат
ще си купим поредната пушка на гладно 

NovemberRain, май схванах, или отивате у гората за дивеч или пушката е за преустановяване на излишните харчове, струва ми се че върши идеална работа и в двата случая Laughing Joy.

# 505
  • София
Двамата ходим в гората да стреляме по хора. Еърсофт му се вика. Не става за отстрел на дивеч, нито за преустановяване на харчове защото ако при някой финансов скандал решим да се гърмим взаимно ще трябва да купуваме нова покъщнина  Laughing

# 506
Лелееееей...чичко ви Маслоу би се просълзил ако ви чете и види колко е бил прав...Ма кво се учудвам...Тука например чофера в мойто бачкане като го изпердашат некоя глоба за пореден път всичко обръща в буци сирене, палки салам и т.н. А това ли е най-важното... ooooh! Whistling

# 507
Лелееееей...чичко ви Маслоу би се просълзил ако ви чете и види колко е бил прав...
  newsm10

# 508
  • София
Не е най-важното, Девиатор, но не е и маловажно. Не мога да разбера как може да харчиш пари за друго ако нямаш какво да ядеш...
По тоя повод един мой любим виц:
Срещат се в ада, руснак, французин и българин. Всеки споделя от какво е умрял. Руснакът казва:
- Харчих си всички пари за пиене и умрях от цироза.
Французинът:
- Пропилях си всички пари по жени и умрях от СПИН.
Българинът:
- Дадох си всички пари за С-класа и умрях от глад...
 Mr. Green

# 509
е...с 1500-толкоз-салами ще са в главите, а също и леля ти Мария кой прах препоръчва че е най-еФФтин... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт