Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 112
  • 515
  •   1
Отговори
# 465
Нищо не цицам, Джизи. А телефона за 700 съм си го заплюла, ма за себе си. Laughing
Аз дали ще прошмъркам, мммм?

# 466
а, да бе-ти си от корпоративните, тюх...
ако изкрейзиш достатъчо, може заедно да дръпнем поне една тревка... Party

# 467
Еми да. Детето ходи от 15 септември в Алианса, сумата е по-голяма от посочената за телефон. И кввввоооо, да очаквам да почне да шмърка, значи, баси логиките, честно. Laughing

Бах да го е...тоя алианс...12 години изкарах там, верно беше по време на комунизма ама чак да струват толко...Аре сеа...И ние гледаме обяви. Но както е казал Манго..."ПАри за рикия нема, ти за хляб искаш" #Crazy bowuu

# 468
Офф топик - Честно ти говорим, толкова е,  на няколко пъти се плащат.

# 469
Не само в Алианса, Девиаторе....
Бегло леко проучване ще ти докаже какви са цените за езиков курс.
Докато ти порасте щерката, която виждам в подписа ти-може тройни на това да станат, знае ли човек...
и аз навремето за уроци по пиано не съм давала-баба ми даваше, от пенсията си и не се оплакваше...
времената се менят, разберете го вече...
Дъщеря ми е записана в квартално училище, държавно.Безплатно и задължително е образованието на този етап, казват...
Проста сметка за 15 септември-100 лв за Разни/помагала и прочее по списък от учителките-за всички, не е моя самоинициатива/
                                                   -150 лв дрехи за сезона, попорастнала е, нямам избор
                                                   -200 лв за униформа/пак не е моя инициативата/
                                                   -170 лв +100 лв за учебници-първа вноска за езика
                                                   -70 лв-карта за плуване/това е моя инициатива, но е най-малкото перо, мамка му-и няма как да лиша детето от това, при все постигнатите успехи до тук и кефа, с който ходи!/
                                                   -150 лв за шината.
                                                   до тук само плуването и е пожелателно, и излиза най-малкото перо.
Да сложим зъболекар, лекар, налага се, да добавим и второто дете с неговите такси.
Удари чертата и виж до къде си с 1500...без да си калкулирал режийни, храна, бензина...

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:20 от Jizzlobber

# 470
Нищо лично бе момичето, успокойте се  Laughing

# 471
Значи по принцип част от работата ми е да се занимавам и да проучвам цени и мога да ти кажа че в момента пазара на всичко има "от до" Не може да сравняваш като пари екипиране на ученик от Orange  с това от Jumbo. Taка е и с езици и с почти све. Глупостите за униформите нема да ги коментирам,щото тая комунистическа глупост дето я възродиха си е поредната схема да ни дрънкат за кинти. Не значи че тия неща са без пари ама човек ако си прай сметката има начин... Thinking

# 472
така е-говоря ти за неща, които не зависят от магазина-къде видя цитирани пари за несесер, примерно?Детето кара със стария, от миналата година.
Говоря ти за Такси само...150 лв съм дала за дрехи и обувки, което е Нищо...и са от кварталното пазарче.
Такси бе-такси, от които няма мърдане.
Таксата в градината и парите, които събират там са двойни от миналата година'

# 473
, което е Нищо...и са от кварталното пазарче.

Грешен маркетинг подход наследен от комунизма...Пробвай  на големите места и ще ти излезе по-тънко. Hug

# 474
Напротив-клин за 8 лв  не е лош маркетинг.Все пак две деца обличам не от вчера... Wink
и пак-дрехите да са ми кусура-да намаля с 20 лв общото-какво постигам с 20 лв?Най-много да ги дам за бензин до Илиенци... Whistling

# 475
Цитат
Но както е казал Манго..."ПАри за рикия нема, ти за хляб искаш"
A моя колега Дев ,за Нова Година си купува цяло прасе и го носи вкъщи а жена му го почва от вратата "Децата няма какво да ядат а ти прасе ще ми купуваш" то верно че е вредно свинското, ама да не става за ядене newsm78.

Jizzlobber явно децата са ви малки нека да порастнат като мойте и ще видиш как сами ти хвърлят парите на вятъра ,то спиране няма, купуваме си дънки за 100 лева и на другия ден ги метаме че не ни стоят добре и отново и отново пак у магазина ,то не са обувки якета и пр. едно и също e, а за учението, уроците и тем подобни хм ами те са просто бели кахъри Laughing.

# 476
КупуваТЕ си дънки?
Аз в този сериал нямам желание да играя.
Аз самата Никога не съм носила дънки за 100 лв докато друг ми дава парите-т.е.-не са ми давали по 100, за да ги изхарча.
Тук е ключето от палатката... Wink
Я виж онези, с бебетата са още идилично настроени в стил 2 и 200... Crazy

# 477
  • Насред хаоса
Цитат
A моя колега Дев ,за Нова Година си купува цяло прасе и го носи вкъщи а жена му го почва от вратата "Децата няма какво да ядат а ти прасе ще ми купуваш" то верно че е вредно свинското, ама да не става за ядене newsm78.

Laughing Ми това прасе трябва да се приготвя, бе, Соте. Лесно е да го купиш, ама доде го докараш до състояние за ядене, верно няма нищо за ядене.

# 478
  • България-Швейцария
Соте, тези деца на 20 г. защо не са наясно с цената на парите?
Брат, сестра и братовчедка ги Опнах да работят още в 8-9 клас, и аз самата съм седнала на пишещата машина още на 15.
И не става въпрос да се издържат сами от-до, а да добият представа как се изкарват.

Всъщност въпросът ми е реторичен, любимият имаше подобни проблеми с неговите младежи.
Но след като целия летен сезон и двамата бяха инструктори и спасители на плажа, нещата рязко си дойдоха на мястото Wink и то при положение, че точно тази дейност, която вършеха им е изключително приятна.

# 479
Цитат

Laughing Ми това прасе трябва да се приготвя, бе, Соте. Лесно е да го купиш, ама доде го докараш до състояние за ядене, верно няма нищо за ядене.
Съгласен  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт