Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 138
  • 515
  •   1
Отговори
# 450
  • София
"вкъщи" и "в къщи" са почти дублетни форми. Използват се и двете. Поне така са ме учили (но пък същата доцентка упорито повтаряше, че е правилно да се казва насЕкомо вместо насекОмо, тъй че де да знам...  Rolling Eyes ) Точки не слагам преди и след имотиконките защото ме дразни естетически. По форуми и чатове пиша бързо без да се замислям особено. Завършила съм българска филология. Моля, нека не се заяждаме за глупости  Praynig

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 17:20 от NovemberRain

# 451
  Виж, ако си имаш всичко от някъде подадено-драма няма с тези 1500.

Хаха...колко всичко да имаш???

1500лв са нищожна сума, дори да имаш собствен дом пак за нищо не биха стигнали...особено с деца!!!

Как ли живеят хората? 1500 за едни са нищо, но някои и 2 месеца си гледат децата с тия пари.

# 452
Заплатата на истинския мъж е толкова, колкото жена му не може да похарчи. Wink

# 453
"вкъщи" и "в къщи" са почти дублетни форми. Използват се и двете. Поне така са ме учили (но пък същата доцентка упорито повтаряше, че е правилно да се казва насЕкомо вместо насекОмо, тъй че де да знам...  Rolling Eyes ) Точки не слагам преди и след имотиконките защото ме дразни естетически. По форуми и чатове пиша бързо без да се замислям особено. Завършила съм българска филология. Моля, нека не се заяждаме за глупости  Praynig

То няма какво да му мислиш на писането. Обаче не знам как си завършила българска филология и пишеш Имотикони...не се заяждам, дразни ме, естетически!!! bouquet

kamelia_petkova, не знам как живеят хората с 1500 и гледат две деца. Честно казано не искам и да разбирам.

# 454
  • София
 Rolling Eyes WTF?  ooooh!
Мислех да не коментирам, ама... женското ми любопитство е твърде силно  Rolling Eyes Цуни слънцето, как пък баш тук където всяко трето мнение е написано повече от неграмотно ти реши да даваш уроци по правопис точно на мен? Аз ли съм спала с мъжа ти или ти спиш с моя, че така лично го даваш Thinking

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 23:02 от NovemberRain

# 455

1500лв са нищожна сума, дори да имаш собствен дом пак за нищо не биха стигнали...особено с деца!!!

Как ли живеят хората? 1500 за едни са нищо, но някои и 2 месеца си гледат децата с тия пари.

e, стигат за храна съм казала.Толкоз. Crazy

# 456

и да не е така - я вижте хора с къде къде по малки заплатки кви палатчета са си спретнали  Whistling .. бели спретнати къщурки с две езерца отпред  Whistling

недоумявам наистина  Whistling Whistling  hahaha hahaha

Немо, кво се праиш ся и ти... Tired

# 457

Ех, личи си колко сме разглезени  Rolling Eyes Баба знае 2 и 200. На мен едно време и 5000 ми се струваха нищожна сума да ни покрият нуждите и то без да имам дете. Сега съм омъжена с дете и живеем с доста по-малко от 5000, че и кредит плащаме, но пак не се чувствам лишена от нещо. Имам познати, които се оправят с 1200, с малко дете и също не са умрели от глад и не са ограничили само с ядене на боб в къщи. Човек колкото повече изкарва толкова повече не му стигат

2 и 200 го прилагах, докато бях сама мома.С децата не смея да залитам в 2.Гледам да съм в 200.За целта има и заделени пари.Сиреч, като се върнем на 2, да не караме с 2, а пак с 200.Нямам право да държа децата на циганска баница, както аз съм живяла. Crossing Arms

# 458
Начи специално типично българската нагласа "сичку за детиту" много много не я споделям. За тва голяма част от чаветата стават лекенца щото баща му вади 500 кинта, а малкия дришльо ходи с телефон за 700... Sick #Crazy

# 459
И да донапиша сценария на девиатор, накрая толкова е глезен и задоволен, че почва да се дрогира, а на мама и трябват години за да разбере, че само пари на това дете не са му стигали

# 460
Начи специално типично българската нагласа "сичку за детиту" много много не я споделям. За тва голяма част от чаветата стават лекенца щото баща му вади 500 кинта, а малкия дришльо ходи с телефон за 700... Sick #Crazy

а, тук съм съгласна.
ама и баща му не пада по-долу-взима заем, за да си купи плазма... Laughing

# 461
И да донапиша сценария на девиатор, накрая толкова е глезен и задоволен, че почва да се дрогира, а на мама и трябват години за да разбере, че само пари на това дете не са му стигали
А що не вземеш да добавиш ритуално самоубийство под въздействието на две пътечки, че да е пълна апокалиптичната картинка? Tired
баси, като почнете да си измисляте сценарии, та спирка нямате. Представи си, че има хора, които дават суми, но не за телефони, а , примерно, за обучение и уроци на децата. И кво, 'сичките ще станат дрОгари?

Не сте наред. ooooh!

# 462
подкрепям.
сумата за езиков курс на дИететО е над горепосочената сума за тИлИфон.
изначално не иде реч за глезарски вещи.
то и пералнята е лукс май....
да купиш за фемилито пералня е баси харча, ц,ц,ц...

# 463
Еми да. Детето ходи от 15 септември в Алианса, сумата е по-голяма от посочената за телефон. И кввввоооо, да очаквам да почне да шмърка, значи, баси логиките, честно. Laughing

# 464
Жоза, мноооо го глезиш това дете, требе да знае какво е 2, не 200, и цицаш мъжа си явно... Tired
'земи подвий малко опашка....

Общи условия

Активация на акаунт