Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 162
  • 515
  •   1
Отговори
# 435
о, той има хол.....
щото те много и това нямат, та и да искат-няма къде да прибират всъщност.И с 1500 няма как да проимат впрочем, ако сме честни... Tired

# 436
Начеееее, язе живеем на улицата.

Пхахаааахааааахаааа:))) hahaha
Деви, моля, прибери ме у вас.  Laughing

Цъ...Виж у комшията как е...Аз давам стая за две ученички/студентки.. Whistling Whistling Mr. Green

Цитат
И с 1500 няма как да проимат впрочем, ако сме честни

Тва ли е екзистенц минимума? bowuu

# 437
  • София
Уоуу! Има хора, които живеят с по-малко и от една трета от тия 1500лв... Те явно нямат право да се женят и размножават  Rolling Eyes

# 438
Кой е казал такова нещо? Laughing

Факт е обаче, че  такива семейства, не е ли мама да подаде ключове от някой апартамент-сами не могат да си осигурят.

Сметките и хляб да има.За нещо по-голямо-забрави с тази сума.
Да не говорим колко години би отнело пестенето от тази сума за автомобил и техника за този дом.
Минала съм от там, та случайно знам.
Малко ти е детето, гледам, та още не знаеш...
само за 1 клас септември сме дали 200 за униформа, 100 за Други разходи, събирани от у-щето....по толкова и за второто дете в семейството...Говоря за държавно училище, не за частно. Laughing

# 439
  • Насред хаоса
Не ви знам корпорациите, ама в повечето случаи корпоративните кучки никой не се е преебал да си ги прибере в хола... Whistling Stop
Joy Joy Joy hahaha
Аз да не живея на улицата, бре?! Прибраха ме, по-скоро ме взеха за постоянно, след като кандисах след съответните предложения и прочие мурафети. Че не само у хола, ами и у целия апартамент. Че и кученца даже поискаха от мен. То елитните кучки сме така.  Flutter

# 440
  • София
Джиз, ясни са ми разходите за едно семейство и дете. Моето, макар и още малко ми струва минимум 300лв месечно. Слава богу, можем да си го позволим и апартамент имаме пълен с техника, и хубава кола, но не мога да се съглася, че това дали заплатата на някого е 500, 1500 или 5000лв трябва да е решаващо при избора на партньор и създаването на семейство.

# 441
ама това никой не го твърди..
ние с моя сме се взели преди да заработим даже...т.е.-нямаше как да си знаем заплатите. hahaha
Началото на темата се развива, след няколко години брак...и след като дъртите са забелязали, че с 1500 дом не се купува , обзавежда и т.н., а ако се-то отнема едно завидно време, та се притеснили -как го мислят. младите.Нищо повече...Аз знам колко време отнема и какви средства са-дом, кола, обзавеждане.Това лято направихме тепърва детската стая.Не с 1500 обаче....докато бяхме на 1500-стаята стоеше и чакаше.... Wink
Виж, ако си имаш всичко от някъде подадено-драма няма с тези 1500.

# 442
Айдееее пак почна меренетооооо...."Бууулката дава на новобранеца 35 сантиметра народна фафла..." Joy

П.С. За корпоративните кучки нещо не ме убеждавате... Naughty

# 443
  • София
Ами явно аз с блондинската си тиква нещо не съм вдянала, но като се заговори за цифри реших да се изкажа неподготвена  Rolling Eyes

# 444
Джиз, ясни са ми разходите за едно семейство и дете. Моето, макар и още малко ми струва минимум 300лв месечно. Слава богу, можем да си го позволим и апартамент имаме пълен с техника, и хубава кола, но не мога да се съглася, че това дали заплатата на някого е 500, 1500 или 5000лв трябва да е решаващо при избора на партньор и създаването на семейство.
Ще  ви  питам  когато  чаветата  станат  на  по  15 - 20  за  какви  разходи  става  въпрос , колкото  и  да  даваш  все  са  малко newsm78.
Главите  ще  ви  изядат  ей , всеки  ден  пълниш  хладилника  и  кво  ли  нема  у  него   newsm78 , сирене  нема  ,мръвки  нема , нищо  нема  и  бързаш  да  го  напълниш  че  мамините  да  не  земат  да  се  гътнат .
Ще  кажете  наши  са  си  кво  да  ги  правиме  ша  даваме  докато  можеме  пък  после  те  ще  ни  дават  да  не  верваш ooooh!.

# 445

и да не е така - я вижте хора с къде къде по малки заплатки кви палатчета са си спретнали  Whistling .. бели спретнати къщурки с две езерца отпред  Whistling

недоумявам наистина  Whistling Whistling  hahaha hahaha

# 446

Хаха...колко всичко да имаш???

1500лв са нищожна сума, дори да имаш собствен дом пак за нищо не биха стигнали...особено с деца!!!

# 447

и да не е така - я вижте хора с къде къде по малки заплатки кви палатчета са си спретнали  Whistling .. бели спретнати къщурки с две езерца отпред  Whistling

недоумявам наистина  Whistling Whistling  hahaha hahaha
Дали  пък  не  са  спестили  от  жениците  си  завалиите  ,почвам  да  се  замислям  и  аз  за  такива  имотчета  ама  първо  ще  резна  жената   Laughing.

# 448
  • София

1500лв са нищожна сума, дори да имаш собствен дом пак за нищо не биха стигнали...особено с деца!!!

Ех, личи си колко сме разглезени  Rolling Eyes Баба знае 2 и 200. На мен едно време и 5000 ми се струваха нищожна сума да ни покрият нуждите и то без да имам дете. Сега съм омъжена с дете и живеем с доста по-малко от 5000, че и кредит плащаме, но пак не се чувствам лишена от нещо. Имам познати, които се оправят с 1200, с малко дете и също не са умрели от глад и не са ограничили само с ядене на боб в къщи. Човек колкото повече изкарва толкова повече не му стигат

# 449

Ех, личи си колко сме разглезени  :roll: Баба знае 2 и 200. На мен едно време и 5000 ми се струваха нищожна сума да ни покрият нуждите и то без да имам дете. Сега съм омъжена с дете и живеем с доста по-малко от 5000, че и кредит плащаме, но пак не се чувствам лишена от нещо. Имам познати, които се оправят с 1200, с малко дете и също не са умрели от глад и не са ограничили само с ядене на боб в къщи. Човек колкото повече изкарва толкова повече не му стигат

Вкъщи е една дума и по принцип изреченията завършват с точка или удивителна или въпросителна.
Иначе съм съгласна, че колкото повече имаш повече не стигат.

Общи условия

Активация на акаунт