Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 388
  • 676
  •   1
Отговори
# 555
краси.мира този маймунски хляб изглежда страхотно.Може ли рецептата.

# 556
    Пирожки с цяло яйце.Стъпка по стъпка. Споменах за тези пирожки,покрай яйчицата на Лабрекс.А сега ги снимах постъпково. Grinning
Селма,благодаря  bouquet

# 557
tsvetkova_elica ,давам рецептата,която съм ползвала.На Танита.
Аз го кръстих маймунски хляб,защото съм го срещала с това наименование.
има го и в сладък вариант...сега не го откривам.

Заповядай!

http://tanitaang.blogspot.com/2008/10/blog-post_02.html

# 558
Само да се запиша с закуската у дома.Довечера ще чета подробно,че като видях какво има на тази страница и свят ми се зави.Много красоти ,много  нещо #Crazy
Царевични мъфини със сирене и майонеза

# 559
  • Varna
Леле, момичета, че красоти!!! Както винаги всъщност! За сега само ви чета, готвя, но не снимам (да видим кога ще се престраша)  Wink Краси.мира, може ли рецептите ти от "италианската ти вълна": пилето със зеленчуци, омлета и черешовите ти мъфини?  Praynig

Хубав ден на всички!!!    bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:14 от millasan

# 560
tsvetkova_elica ,давам рецептата,която съм ползвала.На Танита.
Аз го кръстих маймунски хляб,защото съм го срещала с това наименование.
има го и в сладък вариант...сега не го откривам.

Заповядай!

http://tanitaang.blogspot.com/2008/10/blog-post_02.html

bouquet

# 561

пеп-4o как правиш воденичките  newsm17, направо ми идеше да си хапна от монитора, много апетитно изглаждат  newsm51

сварени, след това запържени с малко лук, но не да омеква съвсем, а леко хрупкав /въпрос на вкус/ подправки - майорана. Разделен на порции в чинии, с нарязано топено сирене отгоре и запечено за една мин.

Краси, много ти е хубаво италианското меню  Hug

# 562
Благодаря за похвалите ,момичета!

millasan , заповядай!

Пилешко със зеленчуци

Омлета

Мъфините

# 563
Снощната ни вечеря -картофена манджа със свиски ребърца на фурна.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341865&pid=12715546

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341865&pid=12715567

Приятен ден на всички! Hug

# 564
  • София
Цецето как ги правиш тези кюфтенца  newsm78, аз като почитател на рибата ми се ще да ги пробвам   Praynig  

Веси, първо смлях 1кг рибно филе /най-добре е да е от бяла риба, аз имах треска Peace/ в блендера. Отделно запържих в зехтин 1 глава ситно нарязан лук с 1-2 скилидки чесън, добавих 2-3 шепи много ситно нарязан спанак, сол и черен пипер. Като омекна хубаво спанакът, го смесих с рибата, омесих каймата и я оставих да се охлади малко в хладилника. Оформих си нормални кюфтенца, овалях ги в брашно и ги изпържих хубаво от двете страни. Туй то. И отделно си приготвих млечен сос с чесън и копър  Peace

# 565
У нас пълнени чушки

# 566
  • София
Оууу,как ми се доядоха пълнени чушчици ... ммм ... beniii   много ме изкуши  Mr. Green !
И  черешовите мъфини на   краси.мира  са супер изкушаващи ! Изглеждат страхотно  Peace !

От мен  един обикновен  миш - маш с леко запържени в масълце филийки на тиган (нищо и никакво ядене ,а си изядох  пръстите  Crazy )

и една  маринована  сьомгица на тиган  с картофена салатка

и един смотан сладкиш от тесто ,което имах  във  фризера (за мъфини ),но от мързел  го опекох цялото  Laughing

Приятен ден на всички   bouquet !

# 567
пеп-4o    Цецето       благодаря ви ще ги пробвам в най-скоро време  newsm51

# 568
dixi, nordina, vesi nn - Благодаря ви момичета  Hug

Днес готвих супа топчета и гъбки с ориз ( не съм ги снимала).
и едни много вкусни и ароматни мъфини със стафиди , по рецепта на Pety   bouquet

vesi- тортата ти Рафаело изглежда страхотно  Party ще я правя и аз, обожавам кокос  Heart Eyes
Tannita- чудни доматки  Flutter
краси.мира-   bouquet големи вкусотии си приготвила ти  Crazy
записах си рецептата на пиле със зеленчуци и черешови мъфини   chef

# 569
Привет, мили дами - кулинарни вълшебници. От месеци редовно следя темата и записвам Ваши рецепти,
които правя с голямо удоволствие -  невероятни неща творите и Ви се възхищавам на уменията.
Дано приемате нови попълнения в темата - вече пристрастена към рецептите Ви  Heart Eyes, се сдобих с фотоапаратче и ще показвам снимки (все още скромни, но с голямо желание).
Ето нещичко от последните дни:
печени пресни картофки с копър и чесън
бутер-кренвиршки по рецептата на Пепика за половинката
вкусотията салата от тиквички на Лабрекс
моркови Виши на Роца с риба от магазина
и за десерт домашна торта с крем и орехи

Успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт