Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 399
  • 676
  •   1
Отговори
# 180

пиле с картофи

кекс преди да го изпеча

# 181
  • В сърцето на живота!
Купувала съм я в Кауфланд и в Хит. Може и в Ибей да я поръчаш.
Значи по магазините няма да я намеря?

Ами Хит, Кауфланд са магазини.  Wink
Аз съм от Стара Загора и ги нямаме тези магазини Peace
Но май Кауфланд го откриха скоро.Благодаря.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:26 от ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊

# 182
Тази вечер направих салатката от тиквички на Labrex. Снимка няма да пусна, тъй като ще е поредната, но няма да си спестя благодарностите към Labrex за рецептата. Просто божествена

# 183
  • Torino,IT
Тъй като от вашите кюфтета ми се приядоха и на мен тази вечер наготвих кюфтенца с дом. сос и моите веднага си ги сервирах върху порция спагети Wink

Също и патладжани на грил

Марулка, това негърско дупе отдавна го следя, блатът на вкус като брауни ли е или като шоколадов кекс?

# 184
Браво момичета какви вкусни гозби  само сте приготвили. Може ли да помоля (ако не е много нахално) някой да ми каже  рецептата на картофките по селски. Предварително благодаря!   bouquet

# 185
  • Torino,IT
Браво момичета какви вкусни гозби  само сте приготвили. Може ли да помоля (ако не е много нахално) някой да ми каже  рецептата на картофките по селски. Предварително благодаря!   bouquet

Заповядай Wink аз ги рекламирам тук от няколко дни, но рецептата е на една друга дама   bouquet

Картофи по селски

1кг пресни дребни картофи
½ ч.ч галета
1ч.л. червен пипер
1ч.л. черен пипер
Сол
Риган
Мазнина за пържене

Картофите се обелват и бланшират или сваряват за максимум 3-5 мин след като заври водата, трябва да са почти сурови. Срязват на четвъртинки по дължина и се слагат в дълбока купа.
Изброените съставки се смесват и с тях се наръсват картофите. Разтръскват се за да полепнат хубаво по тях. Ако са още топли ги оставете да изстинат и ги изпържете в силно загрята мазнина.

# 186
мале,колко бързо се навъртяха странците  в новата тема Simple Smile.заплюла съм си утре да правя тези Ушки,че като ги гледам #Crazy

И аз така...гледах,гледах....и накрая си викам....я да не се помайвам,ами да ги правя та да ми мине мерака Hug
Току що извадих тавата с Наташовите ушки.Ако останат до утре ще пусна снимка.Селма благодаря ти за рецептата   newsm51
Polin_a,благодаря и на теб smile3525

# 187
От мен едни кокоски, лесни, вкусни и много бързи. Party

Рецептата е малко измислена от мен:
2 яйца, захар на вкус, пакетче 160 гр кокосови стърготини, масло колкото кибрит и мъничко брашно около 1 с.л.

# 188
    natia шприцоваш ли ги тея кокоски.Много вкусни изглеждат

# 189
   natia шприцоваш ли ги тея кокоски.Много вкусни изглеждат
Да, шприцовах ги. В повечето рецепти са без брашно и масло, но аз исках да са хрупкави, като сладки, а от вътре са мекички.

И да питам познавачите на руската кухня, имате ли някоя изпробвана рецепта за "муравейник"?

# 190

И да питам познавачите на руската кухня, имате ли някоя изпробвана рецепта за "муравейник"?

Ето заповядай, стъпка по стъпка Peace

# 191
  • На брега
Пак не мога да смогна с прегледа на всички изкушения...  Hug
краси.мира страхотни чийзкейк и рататуй;
dixi  поздравления за киша от тиквички;
Негърско дупе  #Crazy!? - за първи път чувам за такъв сладкиш   Crazy
От снощи:
Пълнени тиквички

А тази вечер:
Пилешки пържолки с подправки и чесън на грил - приготвени от мъжа ми  Mr. Green

# 192

Ето заповядай, стъпка по стъпка Peace
Мерси Esy, златна си!  bouquet Точно това е. Grinning

# 193
   Tutulina,и аз съм сред чакащите рецептата ти за щтруделчетата! smile3508 Тъмън си имам кори за баница ,ябълки и орехи. Simple Smile
   Нордина,чакаме запечатлените Наташовите ушки.Радвам се,че ви харесаха! Grinning

# 194
Момичета страхотни сте.От доста време ви следя и си крадвам идейки за готвене.Искам да ви кажа, че сте невероятни кулинарки, което пък ми помага да задобрявам и аз у дома.Продължавайте все така.
И за да не е съвсем спам една тортичка от таззи вечер.

Общи условия

Активация на акаунт