Отговори
# 360
Здравейте и от мен Hug, Pippi, чудеса наистина стават - вярвай. Мои добри приятели правиха два пъти ин-витро - и двата пъти неуспешно, ноо ги чакала Коледна изненада - момиче Ивана (да им е жива и здрава!) от един неработещ и един, работещ на 30% (както ми го обясни момичето) яйчник. Просто си е станало чудо! От друга страна майка ми е била само с един функциониращ яйчник, а сме двамата с брат ми по нормален път с всички естествени пречки.
re_ge имай търпение с малкия мъж - понякога са много упорити и искат време да им уври главата - нали са мъже Laughing
Зази, действай по твоите задачи и гледай да не мислиш - дано станат нещата Praynig
Дуди, с теб съм и се моля за теб - ние жените сме по-държеливи отколкото си мислим, дано минат нещата добре и при теб Praynig

# 361
Момичета  Hug чедеса винаги стават, стискам палци и нашите да се случат скоро. Моята приятелка с 4 несполучливи инвитрота, за капак накрая и казаха, че има изчерпан яйчников запас и не знам си какво още, си осинови детенце миналата година и 3м по-късно за смайване на всички нас се оказа, че е бременна и то по абсолютно естествен път. Сега си има две прекрасни рожбички след 15 години чакане. На всички пожелавам щастието да почука на вратите и без да се налага да чакаме толкова дълго  Hug Hug Hug

# 362
  • там където мога да си закача хамака
Ето ме и мен отново. След 4 работни дни здравно осигурителните ми права ще бъдат възстановени. След като в общината ни заблудиха, че трябва да отидем в РЗОК /регионална здравно осигурителна каса/ там на място ни обясниха, че ни трябва НАП /национална агенция па приходите/. След този неприятен старт за деня за мое учудване нещата станаха страшно бързо - имаше само 2 души на опашката пред нас за информация колко и къде трябва да се плати и на гишето в банката направиха всичко необходимо - нищо не попълвах - само им подадох справката и си казах имената - всичко това само за има няма 30 мин. от момента на влизането в НАП. Изумена съм - тази процедура съм я правила в София няколко пъти преди години - първия път ми отне цял ден, след това само по половин, защото знаех вече реда и къде се чака и колко.
Искам да споделя едно свое наблюдение. Не знам на мен ли ми се струва, но като че ли улиците на Варна са пълни с майки с малки деца в колички, за морската градина даже няма да коментирам, а колко бременни видях не е истина. Спомням си че преди години в София имаше страшно дълги периоди когато не бях виждала бременна жена или пък с малко дете. Аз ли си въобразявам или има някакъв бум в ражданията?

# 363
  • София
Момичета, препоръчайте ми гинеколожка в София, моля  Hug

# 364
Аз все на мъже налитам Laughing та ще се въздържа.
Сега почвам да пиша.И записки си имам.Абе по малко пишете бе хора #Crazy #Crazy Hug
Зази първо с тебе почвам.Не увесвай нос моля те Hug.Ние сме с тебе.Много те обичаме и се молим този път да стане.То толкова любов тебе към тебе от тази тема Hug Hug Hug.Дано, дано дано Praynig Praynig Praynig.
Обаче много работиш.Нещо работохолик ми се видиш.Ей сега прак си писала - няма да си тръгна навреме.Затова мила Зази вземи си болничен да ти е  мирна главата.Работата няма да избяга и аз винаги съм казвала не е най важното това.Себе си гледай сега.Като прочетох как Йоскрек как са я питали кога кога и #Cussing out.Когато тогава.Жената е на лекар.Точка.Ей ама.... #Cussing out така се ядосвам на такива.
Затова болничен официално и да си се оправят.
А ooooh! щах да забравя.Кажи мила кога е моя месец.Това в кръга на шегата де Mr. Green ама да се старая повече Wink
Регенце това с пишкането hahaha ми то като кученце бе мила.Миличкото дете.
Ами тати да си жертва диванчето Heart EyesНяма как трябва да свиква.Не може да е пикльо Hug
За болката сега да питам Ванхорне и нея.
Момичета аз досега все си мислех, че почне ли да ме боли корема отишло е магарето в реката и...........................изтървали сме влака.Пък така като ви чета точно тогава май май са дните.Аз сега такива зверски болки имам че  #Cussing out едва седа.
И явно сега са дните.И ще се пият хапове - бузкулизин ли, аулин ли, нош па - квото хвана Laughing
За тестовете Ову Клиър - абе нещо не ме кефят.Аз съм с тях.Е няма такава бледа контролна черта.Като гледам при Мили Ванили друга работа.
Дуденце мила душица и на тебе стискаме палци колкото на Зазинка.Дано скоро всичко да мине Praynig Praynig Praynig и да го забравиш.
Ванхорне това за стреса Sad Sad Sad.Мъжът ми милия доста му е отговорна работата.
Аз си налагам като идиот да се хиля и успокоявам ама той Sad.Кво да го правя него не знам.
Паполинке не знам каква ти е възрастта, но и аз като тебе за първо се боря.
Така че.... Heart Eyes Heart Eyes
Ифчееееееееее малко е останало.Хайде след момйка в темата чакаме момата Hug
Данито жалко че тоя месец не са те подминали червените гадини Sad Sad Sad.И на мен ми става гадно, но...минава ден два и наново всичко.Няма начин Hug
Пипи заповядай на ЛС за манжурките Hug.С удоволствие с каквото мога ще помагам Hug
А надежда винаги има.Само не се стресирай все да мериш температура и т.н
Остави нещата на самотек.
Току виж се получило Hug Hug Hug
Ий #Crazy готова.Май това беше.Еми свършиха записките.Ако съм пропуснала нещо....сори Embarassed Embarassed Embarassed

# 365
Мише,вярвам в чудеса,аз затова продължавам да се боря с термометри,тестове и т.н.,но не зная защо все ме подминават. newsm78А време за чакане няма вече. Sad
Мики,дано! Hug
Паполино,радвам се,че бързичко отмяташ задачите!Дано на българска територия и мечтата да се сбъдне бързо! PraynigА за морската градина,да така е-много бебчета,много бременни.Там винаги се чувствам не на мястото си. Embarassed
Бъни,най-добре Но-шпа. Simple SmileЕй,прилежно момиче си ти,чак записки... Laughing
Приятна вечер на всички! Hug

# 366
  • София
Хе, хе, Бъни, умори ме с твоите записки. Ама да си призная и аз съм си мислела така да правя. Ми то докато изчета всичките... и забравям първите какво са казали. А не искам никого да пренебрегвам  Grinning Пък за работохолизма... има май такова нещо, на моменти чак самата аз се чудя как успявам с толкова много задачи, и то твърде разнообразни. Тъкмо се концентрираш на едната, дойде някой и ти иска нещо, друг те моли справка да му направиш.... пълна лудница. За хаповете да ти кажа, Но-шпа е най-подходящо в случая, отпуска мускулатурата и намалява болката. Е, то всеки си знае какво му помага де.... И (на шега, на истина, както искаш го приемай) предчувствието ми за теб е, че още малко ще почакаш. Ще видиш двете чертички (на теста за бременност става въпрос, то на тия за овулацията не се брои  Wink) на есен, даже в началото на зимата. дано не съм те разочаровала.  Hug
Бърди, за лекар в клиника по стерилитет ли става въпрос? Аз такъв мога да препоръчам, д-р Юнакова от клиника Щерев.
papolino, и в София е пълно с бременни и майки с малки дечица. Научих се вече да не ми се събира буца на гърлото като ги срещам по улиците и парковете....  Flutter
Дуденце, сутринта те пропуснах. Нали знаеш, че сме с тебе и силно стискаме палци всичко да мине леко.  Hug
Пипи, разбирам те, мила. Според мен не се тормози с мерене на температури и тестове, това много натоварва. А чудеса стават, ето колко примера са дали момичетата. Аз вярвам че стават, повярвай и ти!  Praynig

Айде, починах си десетина минутки, сега пак на тръстиката.  Mr. Green

# 367

Бърди, ти принципно ли търсиш или във връзка със евентуални зачевателни проблеми.

Принципно препоръчвам - д-р.Д.Георгиев 1 АГ, д-р. Д.Георгиев - Медрал /Студентски град/, д-р Мариана Райчева - частен център, д-р. Янакиева 1 АГ и частен център.

# 368
  • София
Извинявайте, бързах одеве и съм писала през пръсти.
Принципно търся, не за конретни проблеми. Надявам се да започнем опитите към есента и ми се иска да видя всичко ли е наред. И искам някоя лекарка (лекар), при който да отида и да знам, че а) ще прегледа всичко без да казвам аз какво да прави, защото не знам всичко и б) няма да ми измисли "диагноза", от която да ме лекува, без да ми има нещо, което за съжаление се случи на колежката ми последните няколко месеца, в които как не се гътна момичето от притеснения не знам.
Аз самата мога да се сетя да си поискам цитонамазка (последната ми беше точно преди година, така че си е време и без това) и да речем ехограф за кисти. Обаче нали напоследък много случаи на папилома има и не знам тя излиза ли на цитонамазката, отделно ли се прави ... абе мъгла ми е голяма, наистина.
Та така де, такъв човек си търся, на който да се доверя безусловно.

Лени, от твоите 4 препоръки, при кой да отида според теб след това, което написах? Предпочитам да е частен преглед, защото още се боря със Здравната каса, благодарение на джи-пи-то ми, което се оттеглило от служба, ама не си дало труда да ни информира, та сега тепърва ще си търся и джи-пи.

# 369
Извинявайте, бързах одеве и съм писала през пръсти.
Принципно търся, не за конретни проблеми. Надявам се да започнем опитите към есента и ми се иска да видя всичко ли е наред. И искам някоя лекарка (лекар), при който да отида и да знам, че а) ще прегледа всичко без да казвам аз какво да прави, защото не знам всичко и б) няма да ми измисли "диагноза", от която да ме лекува, без да ми има нещо, което за съжаление се случи на колежката ми последните няколко месеца, в които как не се гътна момичето от притеснения не знам.
Аз самата мога да се сетя да си поискам цитонамазка (последната ми беше точно преди година, така че си е време и без това) и да речем ехограф за кисти. Обаче нали напоследък много случаи на папилома има и не знам тя излиза ли на цитонамазката, отделно ли се прави ... абе мъгла ми е голяма, наистина.
Та така де, такъв човек си търся, на който да се доверя безусловно.

Лени, от твоите 4 препоръки, при кой да отида според теб след това, което написах? Предпочитам да е частен преглед, защото още се боря със Здравната каса, благодарение на джи-пи-то ми, което се оттеглило от служба, ама не си дало труда да ни информира, та сега тепърва ще си търся и джи-пи.

Аз също ще имам нужда от добър гинеколог в София. В момента сме в чужбина и след две седмици се местим пак в България и смятаме сериозно да се захващаме със сътворяването на малко човече. Имам аборт преди една година и се надявам да намеря гинеколог, който ще вземе всички изследвания под внимание и ще ми даде ценни съвети за бъдеща бременност. Наистина ще съм ви благодарна да ме посъветвате към кого да се обърна. При мен прегледа също ще бъде частен най-вероятно, тъй като не заня колко време ще отнеме да се оправим със здравните осигуровки в Бг.

Благодаря ви предварително милички

# 370
Другарчета,

ние тази вечер сме на Music Idol! Ще ви махаме оттам!  Laughing

За лекар в София - горещо препоръчвам клиниката на Щерев, който и да е от лекарите там! По-късно ще обясня защо.

bouquet

# 371
  • На планетата Земя
Маргаритка, ние живеем под" Мюзик Айдъл". Не можете да не спрете поне за 5 минути с колата да ви видим в дворчето. Моляяяя!

Момичета, утре отивам на изследвания, ей така, сама си ги назначих! Да видим какво животно ще излезе от мен. Иначе тази неизвестност, на какво се дължат несполуките всеки месец, не мога вече да я търпя. Мисля, че решението ми е правилно и поне ще ми запълни времето до следващата ову, че такава смачкана и намръщена като бухал, не мога да се понасям. Ще отида в клиника Щерев, Маргаритка, благодаря ти за съветите на ЛС!   bouquet

# 372
Миленце успех миличка. Понякога като друг не помага, сам си помагаш.

Дуденце стискам палци миличка.

Бъни аз от години се мъча с тази болка. Не се помня без нея всеки месец. Моята овулация е по- болезнена от М. Тогава е момента, но при тази болка...голям "кеф".
Зазинка е права в случая е най- добре но-шпа. Аз изпих Аулин, защото (дето вика Милли, съм куку руку вафла чудна) повръщам от но- шпа.

Отивам да работя и ще ви навестя по- късно пак.

П.С. АРГХТ ми липсва. Вее го немски вятър някъде. Дано се включи от някъде.

# 373
  • София
Аз пак се включвам. Ами уморих се и вече ни приемам, ни предавам. Опитах се да гледам последно едни презентации... Ама си ги взех за домашно  Wink
Аууу, виждате ли навън какво става? (за софиЕнките се отнася) Такава буря отдавна не е имало. Чак ме е страх да си тръгна с колата. Затова ще си седя и ще си пиша с вас  smile3521 И като гледам как се е прихлупило, май няма изгледи скоро да се изчисти небето  no
А нашето момче наистина почна да ни липсва..... признавам си и аз.  Embarassed
Миленце, правилно ти е решението. Така поне знаеш, че правиш нещо. Пожелавам ти всички изследвания, които си си назначила, да излязат с перфектни резултати.  newsm10
А, и друго исках да ви кажа. Нали ходих преди време на консултация при проф. Кременски заради генетичния проблем, който ми бяха открили. Човекът ме изслуша, а аз си разказах всичко. Зададе ми някои въпроси и накрая каза: често се случва при двойки, които дълги години са се пазили, когато решат да имат дете, да не се получава. И двамата партньори са напълно здрави и без да има открити каквито и да било антитела, просто някак си се получава, че тези два организма са си изградили нещо един към друг. И ми каза още: сигурен съм, че ако опиташ с друг мъж, много бързо ще забременееш. .... да, ама аз не искам друг мъж, искам си моя!  newsm26

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 18:34 от Zazolinka

# 374
Бърди, при това положение - ти препоръчвам моя Лекар - тук има всички координати. Запиши се предварително и спокойно можеш да му пратиш много поздрави от мен  Peace
Горещо го препоръчвам - благодарение на него имам двама живи и здрави сина. Сега, когато опитвахме за третото и не се получаваше в един момент пак той ме прати при специалист занимаващ се със стерилитет, тъй като преценихме че няма време за губене и нямаше видима причина.
На финала пак се оказа, че той е бил прав - защото реален проблем не открихме и забременях точно, когато най-малко очаквах.
Иначе и д-р Даниел Георгиев от Медрал, където сега ходя на ЖК е страшно внимателен и коректен специалист, също изпипва нещата, следи всичко да се движи както трябва, старае се и техниката му е добра.
Д-р Янакиева вече е по-тесно специализирана с проблемите на стерилитета - пожелавам ти да не стигнеш до нея  Wink Wink Wink освен за раждане да речем.
А за д-р Райчева имам добри отзиви от мои приятелки, нейни пациентки, но нямам лични впечатления.
Късмет  Peace Hug

Зази - Кремески понякога е голям зевзек  Party, но само за едно е прав - че след дълги години пазене понякога просто става по-трудно  Hug, но пък не е невъзможно  Heart Eyes

Милички пак  Heart Eyes за всички и Hug Hug Hug няма вече да ви изреждам, защото станахме много народ и нови хора има да не пропусна някой и да се почувства пренебрегнат  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт