Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 993
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Оооо Гале, я ела на скайп  Mr. Green
Рени, умората ти е в повечко, честит ти рожденик на патерици, много да те слушка, онзи ден те видях сияеше както винаги  Hug
Лесни сте вие, малки са ви децата, а това голямото  ooooh! Каква устаааа, какво нещоооо  Crazy Как се карат, малкото само насочва поглед към батко си и почва да му се кара с писък "Ааааа". А пък като сътвори някоя беличка, аз му викам - Кой сега ще яде шамари, пък той ми отговаря - Батиии  Rolling Eyes Свикнал човека на бати да се карат  ooooh!

Аз на 30-ти със сигурност се оказа че не мога да дойда, бях забравила за едно откриване  Whistling Но за 29-ти не си спомням да съм чертала планове  newsm78 така че там съм.

# 91
  • Бургас
Аз пак няма да гласувам, зада не подведа някой. Ще действам според обстоятелствата  bowuu

# 92
# 93
  • На морето!
Мерси, мерси за пожеланията от името на малкия мъж  bowuu
Шушонке, ти защо не ми се обади да посияем заедно  Mr. Green
Аз вчера ходих за сандали на Симеон, че има само едни, а лятото не може да кара само с тях, но все още не бяха докарали малки размери от тези, които бях харесала и си взех на мен чехли. Но съм толкова спъната или и аз не знам каква, че от къщи до офиса /т.е. НХК-Безистена/ им очуках подметките  Rolling Eyes
Оплаках се, сега ще пробвам и да поработя, но много ме мързи.

# 94
 Аз въпроса и със сандалите и с маратонките съм го решила преди два месеца. Mr. Green Обаче онзи ден ходихме за подарък до мола и малкия видя едни червени маратонки и като се радва/щото и тати има такива/.И сега всяка вечер като се прибера ми вика-мамо, виж какви червени маратонки имам. hahaha

# 95
  Menina жив и здрав да е порасналия младеж   bouquet

Пък за мързела, толкоооова ме мързи, че чак не се понасям. Трябва да се стегна щото ...

# 96
  • Бургас
Здравейте, момичета. Първо да питам по кой канал и от колко върви предаването Бавачки? Също така-maimp къде има акробатика и от колко години ги взимат децата?
За 1 юни само това ли ще е  newsm78 http://www.bourgas-news.com/read-news-17670-bg.html
И да ви спомена, че в Бургас в момента се провежда boot camp (благодаря ти, Kloie!   bouquet) Тренировките са страхотни, има и темичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379851.0

# 97
Акробатика има само на стадиона на Нафтекс или Нефтохимик както беше в Лазур. Една спортна зала пред стадиона червеникаво - оранжева някаква е. Влизаш вътре първата зала е за волейбол и баскетбол, втората е акробатика. Търсиш треньори между 10:30 - 12:30 и 16:30 - 19:00ч. Не мисля че има някакво възрастово ограничение, но ако има такова ще е от 1-ви клас.

# 98
  • Бургас
ribka ,радио ФМ ще организират на Пантеона тържество ,но на 31 май в 10 часа ,и на 30 сигурно знаеш в градината ще има празник Peace

Я разкажи за тренировките ,аз сега си пуснах клипчето на Клои  да го разгледам.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 11:28 от Fresh Gale

# 99
Окончателно ще дойда на 29-ти. Сега ще си променя датата.

# 100
  • Бургас
Eeee Мегата и Камито провежда тренировки по акробатика, тя си направи спортен клуб и тренира децата в детските градини  Peace

Рени, ми щото количката дето я буташе беше празна, а Монката някъде се рееше с татко си.

# 101
  • UK
 Аз пък от няколко дена си тренирам Тае-бо като клипчетата си ги гледам от vbox7   Simple Smile
  Редовно засичам на Шушата малкия но с бабата а на Ренката скоро го засякох малкия с татко му, вас все без деца ви виждам  Mr. Green

# 102
Eeee Мегата и Камито провежда тренировки по акробатика, тя си направи спортен клуб и тренира децата в детските градини  Peace

Рени, ми щото количката дето я буташе беше празна, а Монката някъде се рееше с татко си.

Верно бе как я забравих Камелийка  Crazy Много по-здрави като я видиш :>

# 103

Верно бе как я забравих Камелийка  Crazy Много по-здрави като я видиш :>

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 104
да уточня, че не е правописна грешка това  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт