Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 943
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  Моля  Laughing Аз и подарък се опитах да си изпрося тази сутрин  Joy
А аз още вчера успях и си го получих ......

# 211
  Моля  Laughing Аз и подарък се опитах да си изпрося тази сутрин  Joy
А аз още вчера успях и си го получих ......

Казваш да не се отказвам, а малко по-настоятелно, м?  Joy

# 212
И от мен  Hug
 Честит 1 юни  на ВСИЧКИ малки,големи и още по-големи дечица!Усмивките ви  да не слизат от личицата ви и никога да не губите детсткото в себе си!   Heart Eyes

# 213
  • Burgas
Четит празник на всички,нека днес забравим грижите и да бъдем безгрижни като децата,много,много усмивки Two Hearts

# 214
  • Бургас
Честит празник на всички дечица (от 0 до 102 г.) Ще взема и аз да поискам подаръче  Mr. Green

Въх... тази сутрин се успах, гледам часовника и недоумявам трябва ли да ставам... не трябва ли...  Embarassed Май остарях ooooh!

# 215
Не съм излизала но и аз съм навлечена в къщи  Tired
 Сега, вчера се спрях да не пиша ама още ме държи... Асфалта който заляха на Тръпезица е просто ужасеннннннн... няма по- некадърно заливане... не минавайте с колата си през новия асфалт... ще си строшите колите... Боже няма ли кой да каже на кмета да ги спре тия бе... от както съм на работа вървя постоянно този преход и съм си натъпкала дробовете с прахуляци а сега и некадърно правят и асфалта... #2gunfire Дано да не са го завършили, че не знам... ама аз не знам как ще го изравнят като е на нивото на стария асфалт..  Sick
Мегита пиши моля ти се  Praynig
Аз писах 2 мейла до общината по повод новия светофар до Чадъра, защото по голямо недоразумение не бях виждала. На пешеходците им светва зелено, а колите продължават да се изнасят от кръстовището. Не са преценили нещо времето. Поради тая причина щяха да ни блъснат. Отговор нямам, а може би няма и да имам. Мъжа ми се ядосва и се кани да вика "Господари на ефира"  hahaha
Честит празник на нашите слънчица. Моя син много не вдява за какво става въпрос още, ама....
Вчера го питам какво иска да правим днес като го взема от ДГ, защото е празик на детето и може да правим каквото той си пожелае, а той ми казва: "Ами да играеш на компютъра и аз да те гледам"  Shocked

Аз писах направо на кмета пак по повод движението и след месец някъде получих отговор.

# 216
  • Burgas
Когато пишеш до общината(писмо по пощата имам предвид)те са длъжни да ти пратят отговор,аз също съм писала и ми отговориха може би след около 2-3 седмици вече не си спомням.

# 217
  • Бургас
А,новия светофар на Чадъра е голямо недоразумение.Не съм шофьор,но всеки пък се чудя чий болен мозък е измислил начина на преминаване.
Честит празник на всички деца,малки и големи!

# 218
  • Бургас
Честит празник на всички малки и големи. Сигурна съм че всеки, дори и на преклонна възраст е успял да запази нещо детско в душата си.   bouquet

На светофара и аз му се дразня, голяма простотия е, уж направиха скъпо съоражение не знам ти кво, пък накрая се ос..ха  Thinking

# 219
Честит Ден на детето на всички!

Честит Рожден ден на bubabo!  Много здраве, късмет и усмивки!  bouquet

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 11:01 от mari_ana

# 220
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички малки, големи и още по-големи ДЕЧИЦА !!!
Много здраве и късмет, безгрижни слънчеви дни, и много, много усмивки 

Честит Рожден ден на ЦАЧИ и на bubabo! Hug

Честито на всички приети в градина дечица .... Голямо чакане, голям тормоз ... като кандидат-студентски изпит стана  newsm78

Иве, как така???? аз лично се възмутих, че в приема за градините са по 35-40деца в група. Когато кандидатствахме, ми бяха казали от две места, че групите ще са по 30 ... Вместо да откриват нови групи тъпчат старите и е ужасно... явно и след септември ще се спи по двойки и тройки  Rolling Eyes  Не вярвам да има повече от 20-25 легла по спалните

# 221
Аз разбрах, че в събота пред съвета е било митинг от недоволни майки. Знам за една, дето е дигнала скандал и веднага са и намерили място в Лазур. Аз до някъде съм доволна, че така се получи да я запиша в Славейков, няма да се чудя всеки ден къде да паркирам в центара, че да я заведа в градината, а и от прехваленото "Златно ключе" /там сме резерва/ изобщо не съм очарована.

# 222
  • UK
 Боже колко резерви има а ние изобщо не фигурираме в списъка  Cry Как може такова безумие  Cry
 Какво искат от мен, работя, баща му не ми помага, живея на 5 мин от яслата а пак не сме  Cry баси и корупцията

# 223
  • Бургас
Добре де, къде четете кои са резервите?

Мегата, ти защо искаш в центъра, не си ли в Славейков?

Като ви чета и настръхвам, като дойде време къде ще запиша Ивайло?

# 224
Добре де, къде четете кои са резервите?

В на някои градини / но не на всички/ списъците си има приети и после пише резерви, виж например на Златна рибка списъка

Общи условия

Активация на акаунт