Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 794
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Дани Hug Много здраве, щастие, любов и т.н. ти си знаеш Grinning

Ние днес му ударихме яко скиторене, а от час комшито доразхожда Миша. Чакам я да ми я върне, да я окъпя и в леглото.

# 256
Честит празник, мили момичета и сладки мушмороци  Hug Heart Eyes

Дани, желая ти любов и здраве!

По случай празника, Ели започна да повръща- звъннаха ми от яслата. Ту я присвива корем, ту нищо й няма.  Tired А в сряда заминавам в командировка....дано й мине.

# 257
DaVinci дано се стабилизира малката ...  Hug

Ванеса в събота ми беше с висока Т ... вчера ниска ... днес няма ... диагноза херпес - ангина  Shocked Tired...  по междо другото мрънка, че я болят крачетата и коремчето ... та, явно има вирусно ...  Confused

# 258
  • У дома... някъде
Честит празник на всички дечица,малки и големи! Mr. Green

Честит рожден ден на Дани!

# 259
Дани, честит рожден ден! Здраве, много щастие и любов ти желая! Наздраве!

Много прегръдки на всички дечица и поздрави за днешния празник!

# 260
Наздраве! cheers

Нали  обещах да се почерпим по нещо за здраве на децата.

# 261
  • София
ЕЕЕ, кой каза? Наздраве! cheers cheers cheers cheers cheers

# 262
  • София/Варна
Честит рожден ден, Дани!

Честито на всички малки и пораснали дечица!

# 263
Не знам как имах нерви Веско да оцелее днеска  Twisted Evil - сигурно заради празника, обаче почвам да си мисля, че след година ще ми трябват връзки на 4-ти километър  Crazy Успя да направи всички възможни магарии - като се прибрах етаже беше все едно бойно поле - нямаше една дреха, която да си е на мястото  Crazy
Иначе за протокола - човекът е в детска ясла. Преминаване в градина чак септември, или след лична договорка с директорката. Както Боби се изрази "Като го видят колко е луд сами ще поискат да го преместят"  Joy
Дани честит рожден ден и ни посещавай от време на време. Може да пуснеш и някоя друга снимка на красивото Зори  Simple Smile

# 264
Наздраве мацки и от мен cheers cheers cheers

# 265
  • София
Честит празник на всички малки и големи дечица!
ЧРД, Дани! Бъди обичана и щастлива!
  bouquet  bouquet  bouquet

Мацки, успявам да попрочитам, но нямам време да пиша  Tired
Видях страхотни снимки!  Peace Heart Eyes Болните - да оздравяват бързо  Hug Hug Hug

НАздраве!  cheers cheers cheers

# 266
Ваня и Мими - честит рожден ден, мили момичета (макар и на патерици, но от сърце)! Бъдете красиви, обичани, щастливи, и нека животът ви е низ от прекрасни мигове!

По въпроса за самостоятелността - откакто тръгна на градина Виктория е изключително самостоятелна - храни се сама (вече съвсем спокойно яде и супа без да се олива), облича се сама (без блузите), а за гърнето няма да се хваля - докато бях в отпуска я отучих за 2 дни от памперса. Сега си ползва гърнето без никакъв проблем, на обед спи без памперс, а от 1 седмица махнахме и нощния памперс. Общо взето, потвърждава се мнението ми, че всяко нещо идва с времето си......

Анджи, много ти съчувствам, че Любо не е приет в градината....... Баси, до къде ни докараха тия управници - да се молим да приемат децата ни в детската градина. Не ми се мисли и мен какво ме чака догодина........

Манана ( и на всички останали, чиито дечица са приети в яслите / градините) - честито! Ха наздраве! Drunk Drunk Drunk

И накрая - честит празник на дечицата ни! Нека растат здрави, щастливи и безкрайно обичани!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 23:03 от Мимоза2

# 267
Честит рожден ден, Дани! Желая ти да си много щастлива и обичана!   bouquet

Честит празник и на всички малки и вече пораснали деца!  Hug

Имам един въпрос - при взимане на секрет от носа и гърлото освен на гладно трябва ли да е и на жадно? Знаете ли за колко време са готови резултатите?

# 268
Имам един въпрос - при взимане на секрет от носа и гърлото освен на гладно трябва ли да е и на жадно? Знаете ли за колко време са готови резултатите?
На гладно и на жадно, нищо да не е минавало през гърлото, за да може да се запази флората. И една глътка вода ще я отмие. И зъбите няма да мие.
Какво и е на Плами?

# 269
Eho точно тази сутрин ходихме да вземат на Евангелина секрет от гърлото.
Не трябва да е пила, яла, мила зъби - нищо да не е слагала в устата си.
При нас е 8 лева, не се дават направления от личен лекар, резултатите след 2 дни, тоест в четвъртък.
Да не е нещо болничка Пламена?

Общи условия

Активация на акаунт