dessi06 страхотно дворче имаш!

maraia01 , dessi06 - ами придърпах го човека от Англия
Заради мен се прибра, бяхме говорили в нета може би месец преди това по цели нощи 
Според мен по- добре бързо да стават нещата, един живот живеем. Преди него имах 5 год връзка, 3 год живяхме и на семейни начела, но слава Богу деца нямам
Бебето не беше планувано, но мн се радваме и двамата, че нещата се стекоха по този начин.
Замина си той за Англия, на мен ми закъсня. Направих си тест и той беше
. Отивам на лекар няма нищо в матката, едно черно петно в ляво. Хайде още 3 теста в поликлиниката и те бяха
.Пратиха ме на операция в Русе с диагноза извънматочна на 23. 06. Оперираха ме, изписаха ми хормонални лекарства. Оказа се, че са ми махнали киста, бебка е оцеляла някъде по тръбите
. Татко и пак си дойде в България, след държавният ми изпит на 1 юли отидохме на лекар да ми махнат конците и да ме види. Вече се видя нещо в матката и решихме да го оставим човечето, което толкоз преживя преди да се роди. на Сигурно нямаше да събера смелост да си напусна работата си и да замина с него за Англия, ако не бях бременна
След това сме в Бг..така че не го мисли много
Заради работата на моя мъж сме в Сливен, като бременна бая пътувах. Месец бях и в Бургас

аааа и аз да се включа в скорострелните връзки с бърз резултат. Ние с нашия тати се познаваме от 4.01.2008г. на 15.02 вече живеехме заедно и аз тъкмо обмислях да обсъдя въпроса как да се пазим по-надеждно да не забременея, не за друго ама сме под наем , сменяхме работите и той и аз , а и все пак от скоро се знаехме та си мислех да поизчакаме поне още половин година или повечко. Ама господ си знае работата та така.... малко повече от година след като се запознахме и вече гушкахме едно 4 килограмово вързопче 
.....
..Е всичко се получи добре но този риск не знам как го поех>имах една 4 годишна връзка ..на семейни начала но накрая всичко свърши и реших че няма какво да губя,времето показа че намерих мъжа на живота си.
Женени сме от 4години, след като преди това 6 живяхме заедно
като го гледам малкия какъв е своенравен и манипулатор тежко ми и горко