И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Mecholana, дано и на твойто и на мойто Мише се размине, че си е неприятно Praynig. Ще питам сестра ми, но като зная колко се оплаква, май не е намерила решение.
daya9, аз за съжаление не кърмя от доста време, така че не знам за калция. Аз ще взема да пробвам, че е ужасно. Ох и намаляване на килата си трябва(поне при мен).
GALL78, стиска палци!
desita77, защо не попиташ педиатърката пак за друго средство, щом това не действа. Зная, че е нормално за кърмените бебчета, но аз бих се обадила на докторката си.
@sofi_val@, помня за твоята бебка, защото и моята си държи главата на една страна. Добре че си обърнала внимание рано и бързо взимаш мерки. Всичко ще е наред. Аз явно пак ще питам докторката, че малко се замислих.
iva_angel, със сигурност всичко ще се нареди!
Гея, и аз мисля, че докторът е искал да го стресне и се е престарал. Ще видиш, като се консултирате с други лекари Hug А само аз ли не съм доволна от д-р Тодорова?

Много дълго стана, ама... Иначе си давам Вигантол х 2. Мишката се обръща само от корем на гръб и то не винаги.

# 181

Дано най-после съм успяла със снимакта,та да видите и мойте малчугани,като остане време ще се включа и за конкурса Simple Smile
  За рахита и за Вики ми каза док ,че има начален стадий и увеличи капките на 8,като ми препоръча всеки ден на въздух мин 3-4часа,да спи на открито и да правим редовно масажи и гимнастика.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 23:36 от lori_v

# 182
Здравейте любими сектантки - пиша само да се похвалим че си имаме зъбче  Joy Прорязало е днес или вчера - от около 2 седмици се плюнчеше страшно много и си тъпчеше пръстчетата в устичката настървено. И днес видяхме резултата Simple Smile Много съм щастлива - само дето ми се струва, че на каката започнаха да излизат към 6-тия месец  newsm78 или бъркам.
Сега отивам да чета назад че сте големи фурии

# 183
  • в гората
 Geia, мила  Hug Hug , дано доктора ви е сплашвал, но ти трябва да си силна за двама, за да не се отчайва така мъжа ти  action032.Дано не е толкова сериозно! Praynig Hug

Момичета супер снимчици сте пуснали всички  Heart Eyes.

# 184
Здравейте любими сектантки - пиша само да се похвалим че си имаме зъбче  Joy Прорязало е днес или вчера - от около 2 седмици се плюнчеше страшно много и си тъпчеше пръстчетата в устичката настървено. И днес видяхме резултата Simple Smile Много съм щастлива - само дето ми се струва, че на каката започнаха да излизат към 6-тия месец  newsm78 или бъркам.
Сега отивам да чета назад че сте големи фурии

Shocked Shocked Shocked зъбче  newsm78

това не е ли феномен  Rolling Eyes

Честито ни първо зъбче  Simple Smile

# 185
^desika^  не знам какво е ама предполагам не е повод за притеснение, току що търсих снимки на каката - към 6-тия са се появили първите 2 зъбчета.

# 186
Ех,пуст майчински мозък ooooh! Забравих да пиша,че и аз не пропускам Вигантол-а-всяка сутрин по 2 капки.
За обръщането-Наско без проблем се обръща от корем по гръб,а Гошко се обръща всякак.Вече му слагам стол до леглото,защото спокойно ще си пада поне по 5-6 пъти на нощ... Забравих да спомена,че ние с Жорето спим в хола на дивана,защото като съберем двамата бебока на едно място става страшно.Никой не спи Joy За съжаление все още не можем да си позволим да купим второ детско легло.Но следващия месец,живот и здраве,ще ни изплатят помощта от 2400лв за двете бебета и ще купим и легло,и люлка,и шезлонги и каквото там трябва...
И джи ес ем-и ще им купим даже Joy

Отплеснах се от темата,ама ще ме прощавате Blush

# 187
Кефите ме, ма нЕма да ви звънна, щот сте много  Hug
Хамелионче, честито, можете спокойно да почнете с кюфтаците  Laughing Деси, не е прекалено рано, случва се, но по-рядко към третия месец да се пръкне някой зъб  Wink както и до годинка да не излезе нито един.

Алхимиче , ей спести ти от наема, ама сега ще наваксате с памперсите  Joy hahaha много яка история. Сега се сещам да допълня още за нашата ученическа лИбов. Аз бях млада, еманципирана мъжемразка с неголям (да не кажа никакъв) опит в любовта  ooooh! Моят човек обаче обича предизвикателствата и се хваща на бас с неговия най-добър приятел (настоящия ни кум), че до 6 месеца ще ме вкара в леглото и ще ме  зареже после  hahaha Joy Това в десети клас. И успя вярно да ме излъже, ама не ме зареза после  Crossing Arms Обаче аз като разбрах  за баса  #2gunfire #2gunfire #2gunfire още повече намразих мъжете, та затова сега ми се падат трима накуп у дома  Mr. Green

Много хубави снимки правите, май само аз съм смотана в този занаят  Embarassed

Фоксии, връщам си думите назад Simple Smile на твоите юнаци ще звънна кат' земете джи ес емите Simple Smile 

# 188
^desika^  не знам какво е ама предполагам не е повод за притеснение, току що търсих снимки на каката - към 6-тия са се появили първите 2 зъбчета.

Аз не мисля, че е притеснително. Учудих се, защото е доста рано. Навсякъде където съм чела пише , че първите зъбчета излизат между 6-8 месец.

Хайде лека от мен

# 189
  • София
Ама имаше друго февруарче с две зъбчета вече! Кое беше?!

Аз съм луда за връзване... Най-малко ми се спи вечер след 23.00. Имайки предвид, че всички ставаме в 6-7, простоооооооооо...не е нормално. ooooh! Cry

# 190
Ама имаше друго февруарче с две зъбчета вече! Кое беше?!

Аз съм луда за връзване... Най-малко ми се спи вечер след 23.00. Имайки предвид, че всички ставаме в 6-7, простоооооооооо...не е нормално. ooooh! Cry

Май на Рися беше newsm78
Доре,не си само ти луда за връзване....Всички вкъщи спят,а аз съм седнала на компютъра..Шматка..вместо да спя... ooooh!

# 191
Честито първо зъбче на Никол!

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи, здрави и щастливи!

Коте, радвам се, че вече си добре! А Венци направо е жесток!

Гея, Гал, Софи, стискам палци всичко да се оправи скоро! Прегръщам ви!  Hug

За малките части, имам снимки, обаче не са толкова хубави като вашите, а пък и ние се родихме по-едрички, та нищо интересно не изпускате! А за банята, се отказах да показвам след поста на Янита! Не се бях замисляла.....  Confused

За любовта:
Ще се опитам да бъда кратка колкото е възможно!  С мъжа ми ни запозна общ приятел през юни 2001 в Сандански. Цялата компания пихме кафе и аз като го видях се влюбих от пръв поглед в него. Толкова се отличаваше от останалите момчета (нали е софиянче), висок, мургав, широки рамене, сочни устни...... абе, убавец! Видяхме се пак октомври (той току-що се уволнил от казармата,а аз последна година ученичка), пак в същата компания. Излизахме всяка вечер всички, но само той ме изпращаше. На 7 ноември ме целуна и така станахме гаджета. На връх Нова година за първи път спахме заедно (всъщност аз за първи път изобщо спях с момче  Embarassed ). Завърших училище и той ми предложи да отида в София, за да живеем заедно. Аз му отказах, защото майка ми живее в Гърция и няма да оставя по-малките си братя-близнаци и баща ми. Той се върна в София и каза, че е по-добре да се разделим, защото няма да се получи с телефонна връзка. И така, на четвъртия ден от раздялата ни, аз станах сутринта и хванах първия автобус, кацнах пред вратата на апартамента му и казах,че оставам завинаги с него! През 2004 забременях, но в 10 г.с се оказа мъртав плод. Беше голям шок и депресия, най-вече за мен. През 2006 пак забременях, но беше "кухо яйце", той го преживя по-тежко.През 2007 се оженихме! През 2008 забременях и Зарина е резултата! Вече сме заедно почти 8 години и все още много се обичаме. Радвам, че го срещнах! Даде ми много обич, топлина, разбиране и прекрасни мигове!  Чувствам се обичана жена! Дано да продължи все така!

Теди, все забравям да ти благодаря за клипчето! Страхотно е! Благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 01:08 от dideroncho

# 192
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, и аз към шматките Mr. Green
Днес целия ден съм като шамандура - само вървя и ме люлее Sad Така ме боли главата, че два пъти ми става лошо и почти припадах. Сега тръшнах домакинството по леглата и да ви почерпя за здравето на мъжлето Grinning

# 193
Мацки едно бързо здравейте Hug и от мен, едвам ви прочетох днес ,
много хубави снимки на бебоците сте напускали- браво!
И аз ще сложа някоя ама като ми остане повечко време....
А исках да напиша на desika за млякото Фризопеп- аз такова съм взимала от една аптека, която е срещу входа на Александровска болница, точно на спирката на тролея. Не сьм сигурна за името на улицата , но мисля че се казваше Георги Софийски ooooh!. Там има всички видове лечебни храни, ако искаш за всеки случай може да питаш момичетата от клуб Алергии вьв dir.bg, там ще ти кажат сьс сигурност.
Хайде лека на всички майки и бебета,
все си обещавам че ще сьм по активна с писането ама.... Embarassed

# 194
Чак сега изчетох цялата тема
Geia и аз съм сигурна че доктора иска само да го изплаши.В 21 ви век сме и никой няма да го остави да му се случи нещо.Намерете добър диетолог и с добра диета и повече движение всичко ще се нареди,сигурна съм и аз имам близки с диабет и си живеят живота.
Sofi_VAl стискам палци всичко с детенце да се оправи Hug
Аз само не разбрах какъв ни е конкурса сега newsm78

Общи условия

Активация на акаунт