Искам нещо да попитам, преди да сервирам закуската,че после може да забравя

Мястото където е поставена ваксината се е подуло и твърдо като камък
При вас как е?
БОН АПЕТИ!

, мале мн голяма ръка имам
Не знам да ли си спомняте че писах за фонтанелата на Мира, че е много малка и не е приемала никакво ВИТ Д. На последната консултация педи ни каза, че всичко е ОК, ама още не се обръща, само се мести по гръб.
Вече се зачудих да ли да не я заведа на консултация пак или да си чакам 11.06
Лекарят и снощи не си вдигна телефона. Пак се обаждах на познатата фармацевт и тя ми каза същото, даже да правя ако искам компреси с реванол, но исках и вас да попитам за всеки случай
Познавам много хора с диабет, при които са възникнали усложнения в другите органи, но си живеят хората. В края на краищата, медицината днес е много напреднала, ако пък наистина се стигне до отказване на бъбреците - има и трансплантации, и поддържащи системи, и кой знае още какво са измислили и ще измислят хората... Но и аз като другите мисля, че докторът просто го е сплашил, или пък просто е някакъв не особено... свестен доктор...
Така един познат все ме караше да изляза в петък с него и аз все отказвах, но един ден станах с тази мисъл и вечерта му се обадих. Отидох в уречената бирария и като влезнах и видях Жоро и си казах - "Искам да имам деца от този мъж". После се преместихме към дискотеката и аз започнах да танцувам около него, той ме прегърна, после се поцелувахме - толково беше хубаво, че аз не исках да заговарям, за да не разваля романтиката. Дори не го питах как се казва. Той пък се беше прибрал от Германия няколко часа преди да излезе, след 2 години работа там и въобще не е очаквал,че веднага ще му "върже"
И тръгнах си аз горда горда, без да му кажа нищо и той тича след мен ...и ме пита за телефона...казах му, че моя познат,който ме изведе ще му го каже и така стана...звънна ми, после ми цъфна в работата и след една седмица ми призна ,че има гадже Холандка....аз така се натъжих,защото си помислих,че най-сетне е свършила каръштината ми с мъжете и само му казах " Изберете Българското" ...и така й направи..а живеем заедно от август миналата година и още имаме "търкания"...но ще свикнем мсе някога..както казват старите баби - "трябва да изядете идно кило сол заедно, за да свикнете един с друг"
Много е пораснал Никола и какъв е сладък!
.
ще попитам там.