И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
ДОБРО УТРО!!!Честити първи зъбчета Mr. Green!Без мн болка да се появяват и останалите Laughing
Искам нещо да попитам, преди да сервирам закуската,че после може да забравя hahaha
Мястото където е поставена ваксината се е подуло и твърдо като камък Thinking При вас как е?

БОН АПЕТИ! Hug

Joy

, мале мн голяма ръка имам hahaha

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 08:55 от kamelllia19

# 196
kamelllia19 Мерси за закусчицата!
Благодаря и на майчетата, които са ми отговорили за болничните.
Geia, и аз като другите момичета съм сигурна, че доктора е искал да сплаши мъжа ти, за да се вземе в ръце и да спазва сериозно диетата, която му направят. Мъжетe по някога са доста без волеви и докато не им опре ножа до гърлото си карат както им е най-лесно. Моят мъж също има здравословни проблеми, имаше мнооого високо кръвно и проблеми със сърцето и в началото се беше стреснал (а мен още повече) с нещата, които му бяха казали. Сега си пие  лекарствата, внимава с някои храни (напоследък обаче се е отпуснал, но и това ще оправим) и така..... Сега кръвното му е идеално, а беше 200/160.
Сега като заговорихте за рахита и аз пак се притесних.  Sad Не знам да ли си спомняте че писах за фонтанелата на Мира, че е много малка и не е приемала никакво ВИТ Д. На последната консултация педи ни каза, че всичко е ОК, ама още не се обръща, само се мести по гръб.  Thinking Вече се зачудих да ли да не я заведа на консултация пак или да си чакам 11.06
Снимки няма да поствам, че много не съм фен, но се радвам на вашите сладури!

# 197
  • София
Ками, и при нас имаше такава подутина, педиатърката каза, че е нормално и ще отшуми бавно.

# 198
Ками, и при нас имаше такава подутина, педиатърката каза, че е нормално и ще отшуми бавно.

Благодаря ти, Дора за отговора    bouquet Лекарят и снощи не си вдигна телефона.  Пак се обаждах на познатата фармацевт и тя ми каза същото, даже да правя ако искам компреси с реванол, но исках и вас да попитам за всеки  случай  Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 08:47 от kamelllia19

# 199
  • пак там
Гея, слънчице, не се разстройвай!  Hug Познавам много хора с диабет, при които са възникнали усложнения в другите органи, но си живеят хората. В края на краищата, медицината днес е много напреднала, ако пък наистина се стигне до отказване на бъбреците - има и трансплантации, и поддържащи системи, и кой знае още какво са измислили и ще измислят хората... Но и аз като другите мисля, че докторът просто го е сплашил, или пък просто е някакъв не особено... свестен доктор...
Само да вметна, че диетата, която трябва да спазва мъжът ти, трябва да я изработи ендокринолог, не диетолог. Преди години имах проблеми със щитовидната жлеза, и ендокринологът след поредица изследвания ми подготви диета специално за мен. Не знам де, в Германия може би диетолозите са по-добри, но тези в България, на които съм попадала, правят диети основно за отслабване.

Десика, каква Неделя??? Нали сме на диета!!! Какви са тез провокации!  Mr. Green Я марш в парка!  Mr. Green Ние ходим в парка зад слатинския пазар, до реката, ако искаш заповядай там - ама без тортички, ако обичаш  Mr. Green

За зъбчетата - на нашия бяха двете зъбчета, но засега не могат да прорежат - стои си венецът подут и червен, зъбчето се вижда отдолу вече, но не може да прореже. И не е феномен - на батковците и на двамата първите зъбчета на четири месеца са се появили.

# 200
Честито първо зъбче на Никол !
честити месечинки на всички бебоци!

И честит имен ден на всички които празнуват днес ! ( Спасовден )

Дядо ми днес е именник и да почерпя

днес съм затрупана със задачи почти като всеки ден но уж днес съм по организирана а не г-жа Смотла

лек ден на всички и приятни разходки

# 201
  • пак там
Момичета, някоя от вас като е обикаляла по магазините - реално или виртуално - да е срещала люлка-хамак за бебе?

# 202
Здравейте сладурки! Аз 3 дни нямах интернет и толкова много ми липсвахте!

Много романтична темичка-направо така се разчувствах, като ви прочетох историите.
Ние с милото се запознахме в една дискотека. Аз още "релаксирах", след раздяла с 4 годишната ми връзка ( вече се бях отказала тотална от мъжете) и нямах вече никакво намерение да се влюбвам пак Joy Така един познат все ме караше да изляза в петък с него и аз все отказвах, но един ден станах с тази мисъл и вечерта му се обадих. Отидох в уречената бирария и като влезнах и видях Жоро и си казах - "Искам да имам деца от този мъж". После се преместихме към дискотеката и аз започнах да танцувам около него, той ме прегърна, после се поцелувахме - толково беше хубаво, че аз не исках да заговарям, за да не разваля романтиката. Дори не го питах как се казва. Той пък се беше прибрал от Германия няколко часа преди да излезе, след 2 години работа там  и въобще не е очаквал,че веднага ще му "върже" hahahaИ тръгнах си аз горда горда, без да му кажа нищо и той тича след мен ...и ме пита за телефона...казах му, че моя познат,който ме изведе ще му го каже и така стана...звънна ми, после ми цъфна в работата и след една седмица ми призна ,че има гадже Холандка....аз така се натъжих,защото си помислих,че най-сетне е свършила каръштината ми с мъжете и само му казах " Изберете Българското" ...и така й направи..а живеем заедно от август миналата година и още имаме "търкания"...но ще свикнем мсе някога..както казват старите баби - "трябва да изядете идно кило сол заедно, за да свикнете един с друг" Laughing сори, че е много дълго!

Гея, и аз като другите смятам,че по-скоро са искали да ви сплашат. Лекарите понякога така си говорят,че не си дават сметка как звучат в ушите на хората.

Десита77, за неакането - виж дали наддавате,че ние също преди не акахме 7 дни и беше заради това.

Хетера, липсваше ми душа Hug Много е пораснал Никола и какъв е сладък!

Толо, идвам си в събота и от понеделник се почваме в парка Joy

Аза витамин Д-аз съм май най-несериозната. Все забравям.

# 203
Много съм зле - забравих ...вчера дадох на Рали малко пюре от морков ...и много й хареса.

# 204
Добро утро на мамите и бебоците, честит имен ден на именниците!
Дано всички мами, татковци и бебоци бъдат живички и здравички!
Ние с мъжа ми се запознахме около Коледа 2001 година, но на купон в масовката и изобщо не сме се забелязали. Четири месеца по-късно с наш общ познат Сашо , който и двамата познаваме от интернет се чуваме по телефона, се уговаряме да се видим, ама той предлага да ходим на театър, аз предлагам на бира, тъй като имах вече уговорка с други приятели. Обаче се оказва , че театърът не бил в четвъртък(както си мисли моя познат), а на 4-ти, просто човекът е разсеян, а билетите ги била купила сестра му. И ние си седим с приятели на бира в Дон |Домат на Славянска и ми звъни телефона - Сашо, пита къде сме и казва, че идват с приятел.
Това беше моя мъж. Запознахме се, половин година излизахме като приятели, ходихме по планини на туризъм.
През лятото заминах в командировка в страната, а той - в командировка в чужбина. Като се прибрахме, с компания отидохме на вилата на баба му за 4-5 дни, след 3 седмици пак и тогава стана преоткриването. Истината е, че го плених с умението си да паля запалка и кибрит с пръстите на краката си Laughing Цяла вечер се смяхме и се гушкахме, а после решихме все пак да започнем една неангажираща връзка, докато всеки от нас намери нещо по-подходящо.
И така - все още сме заедно, но вече трима. Година и половина след като станахме гаджета  заживяхме заедно, година-две по-късно започнахме да мислим за брак и бебе.  Ден-два след като ми предложи брак се оказа че съм бременна. Беше такава радост, защото шест-седем месеца вече опитвахме, а не се получаваше. Това е нашата история. Няма трагедии и драми, а само кибрити и запалки Mr. Green

Да питам - има ли мами за разходка в Борисовата днес? Там е сенчизца и може да се изкара доста време.

Сферичке, какво стана с уверението и НОИ?

# 205
  • София
Фокси, твоите дребни наистина са дребни! Габа беше като Наско - роди се 2030 г и 43 см, после спадна до 1800 г. Беше плашещо миниатюрна!

# 206
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС    bouquet
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
mama_pettty мн интересно умение имаш Joy, залалила си и любовта Mr. Green

върнах се назад да чета и мога да кажа alximika много е весела вашата история Laughing

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:01 от kamelllia19

# 207
Привет майчета! Честити месечинки и честити зъбчета!

Гея, да ти е честит и здрав мъжа, да те слуша повечко и да те обича още повечко  bouquet  Hug.

За запознанството, аз точно не си спомням кога сме се запознали с моята половинка. Той твърди, че било на купон в неговата стая ( ще да е било пролетта на 99), даже помни как съм била облечена с всички подробности. Горе-долу по същото време си имах друго гадже. Нещата не вървяха и след лятната ваканция скъсахме. Бяхме заедно с бившия на един рожден ден на общ приятел в противоположните краища на стаята. Тогава се разнесе мълвата сред познатите, че сме се разделили и за моя голяма изненада едно симпатично момче почна много настойчиво да ме кани на пасти и торти, на кино (ама аз нали съм шматка, никога не знам кога някой ме сваля) , все отказвах, просто се случваше нещо друго. Това момче беше съквартирант на моето мило. А той пък милия, нищо не казва, идва често в нашата стая, виждаме се редовно по кафетата, в дискотеки сме се засичали, но нищо. Аз си мислех, че е хубаво момче, ама той винаги изглеждаше един такъв, сериозен...аз тогава бях малееей, огън не гасен...та си мислях че няма смисъл и си траех, свалях се с други момчета. Така се стигна до 8ми декември малко преди това една приятелка ми беше казала че "сериозният" младеж питал имам ли си гадже, нямам ли, и тогава ми светна. Та някак си успяхме да съберем нашата компания и неговата за 8ми декември на една станция в планината. Там се напихме с на баща ми ракията и се нацелувахме (моя милост беше с "лелка'). На другата сутрин се разделихме и аз после 2 дни се чудих гаджета ли сме или не. Заминахме си за Свищов и вечерта след като той се прибра, веднага кацна в нашата стая и на мен ми се изясни ситуацията. Това беше през декември 99. После имахме малка раздяла по технически причини, аз бях 3ти курс, той 4ти, кара казарма и на 4 февруари 2003 кацнах у тях с 2 чанти дрехи. От тогава сме неразделни. 2006 се оженихме. Вчера празнувахме 3 години брак. А декември ще празнуваме 10 години връзка bowuu

# 208
Честито ни първо зъбче!!!!!

Честито и на днешните месечинковци!Да са ни живи и здравички!

Ганич
,да ви е жив и здрав таткото и да сте дълги години заедно!
 Hug
Да не забравя и всички празнуващи днес на Спасовден!

# 209
Десика, каква Неделя??? Нали сме на диета!!! Какви са тез провокации!  Mr. Green Я марш в парка!  Mr. Green Ние ходим в парка зад слатинския пазар, до реката, ако искаш заповядай там - ама без тортички, ако обичаш  Mr. Green

Аз съм там всеки ден ама незнам как да  те позная. Даже след малко хващаме пътеката, че по-късно става много топло.

Fi1 благодаря  Hug ще попитам там.

Честит имен ден на всички празнуващи днес и на всички малчовци с месечинка.

Общи условия

Активация на акаунт