И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • пак там
Десика, каква Неделя??? Нали сме на диета!!! Какви са тез провокации!  Mr. Green Я марш в парка!  Mr. Green Ние ходим в парка зад слатинския пазар, до реката, ако искаш заповядай там - ама без тортички, ако обичаш  Mr. Green

Аз съм там всеки ден ама незнам как да  те позная. Даже след малко хващаме пътеката, че по-късно става много топло.

Fi1 благодаря  Hug ще попитам там.

Честит имен ден на всички празнуващи днес и на всички малчовци с месечинка.

Търсиш най-дебелата мама с най-красивото гардже  Mr. Green Черно-синя количка на Чиполино с шарена крава на гюрука. Обаче днес ще пропуснем, че духа гаден вятър, а малчо от вчера ми покашлюква сериозно... Може и от слюнка да се дави, ама реших да не рискувам. Иначе всеки ден между 9,30 и 11,30 сме там.

# 211
  • София
Добро утро и от мен мили мами Simple Smile)) Аз тази сутрин направо станах на луда, малкия се радва, пищи и повръща, че от няколко дни вече е на 6 лъжици, а не на 5 и май много му идва понякога, ама ако му дам по-малко пищи и огладнява час преди следващото хранене, тогава нищо освен шишето не може да го успокои, та само бърсах и преобличах още сънена, сънена, сега трябва да яде в 10, ама заспя и сърце не ми дава да го събудя, та ще почакаме малко с папу-то Simple Smile) Алхимиче, неудобно ми става вече, ама за днес пак ще трябва да ти откажа, обаче обещавам като е хубаво времето следващия път да се видим със сигурност, аз забравих вчера да пиша, но като отидохме на консултацията се оказа, че в поликлиниката няма ток и доки си беше занесал ваксините у тях, че нали стоят в хладилник, а нашите ваксини са при него, та днес ще ходим пак и за ваксината, а и да ни даде направление за УНГ в Исул, че като спря тока и комп-а му спря, то ще е следобед, ама аз докато се организирам и ще стане време за чичо доки, оххх, само и това с унг-то да ми се махне от главата и то успешно и така малко по малко да решаваме здравните проблеми...та ще се чуем тези дни със сигурност, обещавам, но пък с Дорето и Веси може да се видите Simple Smile)) Аз пък нали съм на диета и от вчера нещо ми се вие свят, но няма да се отказвам, мисля най-накрая да си запиша час при същия диетолог и да видим какво ще измислим за останалите килограми, боли ме и нещо корема от 2-3 дни, но не мога да преценя от кой орган е точно Simple Smile)), абе правя се, че не забелязвам и така, щото да е цикъл, не е цикъл, трябва някъде около 6-7-8.06 да стане тази работа, да е от тежкото, което вдигам, абе то преди месец-два не ме боля, пък сега ли, ама... newsm78 Както и да е, ще ги преживеем тези работи...весели празници на всички празнуващи и честити месечинки на всички бебоци от вчера и днес, пак да кажа, че според моя доки, като навърши бебето 4 месеца може да се слага вече в полулегналото положение на количката, така че действайте спокойно, ако още не сте го направили Simple Smile Лек ден за сега от нас и до скоро, а Деси, когато имаш време, тогава, няма проблеми, имаме толкова време пред нас Simple Smile))

# 212
  • София
Добро утро любимки мои  Hug  Hug  Hug

Аз вчера само четох,не съм писала,защото ми беше едно кривооо. Снощи даже плаках и аз не знам защо,май ми идва много напрежението напоследък,а и малкия категорично отказва да прави паузи нощем,като по-малък правеше сега само иска да папка и майка му вече не знае къде се намира,но поне не плаче де,то проблема си е мой,че не издържам на малко сън  Sad
Добрата новина е,че започна да поспива през деня,е по полови час по няколко пъти,но и това е нещо!

Момичета искате ли голяма обща среща в южния парк или някъде другаде???За утре например?Дорабела,нали ти беше до южния?Много искам да се видим,ние с Ивето излизаме,но ако се съберем повечко веднъж също ще е готино  Simple Smile
Иве, не знам дали съм изпуснала или не си писала,но как мина вчера консултацията?

Четох запознаствата с мъжете ви и ми стана едно мило,любовта е страхотно нещо.Ще разкажа набързо и за нашата Simple Smile
С мъжа ми сме учили в едно училище,само че той беше в по-горен клас.Аз го помня по физиономия,защото пътувахме заедно в трамвая,но той мен не Simple Smile Една приятелка беше влюбена в негов съученик и в крайна сметка се гаджосаха,но така и не се случи да се запозна с Митко ( мъжа ми ) аз си имах и сериозен приятел тогава и да се бяхме запознали едва ли щеше да стане нещо.После учихме в един и същи университет,аз го виждах често по коридорите,но той мен отново не  Simple Smile Докато в един хубав момент отивайки на кафе с моята приятелка срещнахме нейното гадже с няколко момчета сред които и мъжа ми и така се запознахме,тогава и двамата нямахме връзки и нещата потръгнаха.Излизахме почти една година,когато нещо се скапа и се разделихме и двамата сме големи инати и никой не се обади на другия,аз се опитвах да го забравя,той мен явно също,но не издържах и на Димитровден бях подпийнала и му пратих смс да му честитя,после му писах в ай си кю и накрая се видяхме уж приятелски,но след 15 мин. се целувахме,година по-късно решихме,че ще живеем заедно и,че ще имаме бебе,бебето стана преди да е готова кухнята и да сме заживяли заедно,оженихме се и се събрахме и сега сме много щастливи!!!  Simple Smile По този повод Господ е събирач  Simple Smile

Честити месечинки на всички от вчера и днес!!!

А и един въпрос.По повод първи юни искаме да вземем нещо готино на Никчо,някаква играчка.Обаче всички,които ми харесват за за 6+ , за 3+ има само доста бебешки и скучни неща,които не ми допадат. Мислите ли,че ако му вземем играчка за 6+ скоро ще може да си играе с нея?
И последно да ви питам,леле за никъде съм без вас, харесах му едно надуваемо басейнче,ако му го взема сега той дали ще започне да сяда докато е още топло и лято за да го ползваме???

# 213
Добрютро,спали и недоспали мами Hug

Аз съм на компа от рано сутринта,ама си правех финално клипче на най-уникалния сериал Бягство от затвора,защото вече свърши и съм адски тъжна Sad

Янита ,малки се родиха бебоните,обаче вече хич не са толкова малки..Като чета размерите на повечето мами тук,доста се доближаваме и ние.. Mr. Green Щом даже миналия месец на диета ни сложиха....
hetera ,не се сдухвай,миличка! Поплачи си колкото искаш,ще ти мине... А и тоя период с паузите ще отмине,повярвай ми! Бебчо сам ще се откаже от храненето.

Отивам сега при мъниците,че искат да си говорим...

# 214

И последно да ви питам,леле за никъде съм без вас, харесах му едно надуваемо басейнче,ако му го взема сега той дали ще започне да сяда докато е още топло и лято за да го ползваме???
Ще ще  Peace

# 215
Добро утроо  Hug добре забочваме днес, пак си имаме февруарче със зъбче  Heart Eyes

Много се вълнувам от историите, чак изведнъж се разнежих към мойто мъж  Embarassed  Blush

Гейче, сега като видях, че мъжа ти е от мойта зодия (близнаци) съвсем правилно го е постреснал доктора, защото ние близнаците сме много немарливи към собственото си здраве. Не съдя само по себе си. У дома сме трима - баща ми, сестра ми и аз - инати безподобни щом става дума за нас самите  Confused

# 216
  • пак там
hetera, ние наскоро му взехме една музикална играчка - с няколко мелодии и едно въртящо се човече - много му се усмихва. Някаква китайска е, не е фирмена, но се оказа голямо попадение, даже с нея успявам да го изнудвам да се обръща по корем, че иначе го мързи - на мама лентяйчето  Simple Smile

# 217
добър ден
ама много  пишете мисля мисля какво да пиша и докато ви изчета и то изхвърчало.Аз съм за обща среща в южния Peaceсамо ако искате да епо рано че става вече много топло.
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО ЗЪБЧЕ  smile3501пак сме по напред от каращите се януарки на тях 1 зъб скоро преди 1 седмица им излезе Laughing
Иве душко не се коси аз си свикнах да ме отсвирваш Whistling(шегувкам се)отивайте на доки пък цяло лято ни чака аз съм на павлово вече всеки ден Peace
Фокси много сладки малки неща си имат твойте мъже Hug
Чакайте да ви кажа какво сънувах снощи,мислех си нещо за Бетунга че отдавна не е писала и заради това явно я сънувах.та съня беше че сме в парка тя пристига и казва вашите деца се обръщат а сега гледайте мойто каквон прави,извади малката от количката и тя почна да ходи Joy Joy Joy.Та скоро да очакваме снимки на проходили бебчета Joy
hetera ние също ще вземем басейн но за племеника ми но аз мисля да цопвам и Мая от време на време Peace
айде хубав ден на всички и цунки по гъзетата на бебетата  bouquet
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора smile3501 smile3501 smile3501

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Гал, той и баща ми е близнак, ама няма нужда чак от такъв стрес Confused мен ако питат. Иначе той отдавна се гласи да започне диета, ама май аз все му я провалям Embarassed А за сладки и разни такива неща - аз много отдавна не ям, даже не ми прави впечатление, че няма. А вчера се върна от пазар нашия с един огромен шоколад милка. Е, аз не си купувам да не го дразня, той го носи в къщи Crossing Arms Аз нямам нищо против да го стряскат или да му обяснят сериозно нещата, но не и да му дават прогнози. Докторът му знае, че скоро е станал татко за втори път. Ми дай му предписание, направи му диетата и му кажи какво трябва да се прави, не да му казваш остават ти 8 години живот Cry Да не говорим, че при всяко влошаване, моя мъж ми говори как скоро ще умре Cry
Оф, извинете ме, от вчера съм кисела и тъжна Sad А днес се и ядосах - щяхме да ходим да вадим днес пасаван на Мила, а той забравил и заминал директно на работа. А нямаме време, като ги знам какво им е работното време на тея #Cussing out

# 219
ама много съм глупава ние днес ставаме на заветните три месеца,незнам какво трябва да очаквам ама нали все го  чакаме тоя 3 месец та ще внимавам може да се случи нещо ново Laughing честито и на Виктор на мама Сребърна. а сега почерпката

# 220
Честито за месечинките на днес празнуващите бебоци   bouquet Heart Eyes
Честито и на именниците днес.
Времето е прекрасно - хайде на "дидя"  Joy
Аз пооправих из нас и офейкваме - докато не са почнали истинските жеги откарваме от 12:00-12:30 до кам 18:00-19:00 навънка.
Вчера се прибрахме малко по-рано понеже каката направи една беля без да иска - докато играха в градинката с децата, а ние с мами пийваме кафенце - мойто шило върви притеснена, бавно и седна на една скамейка. Помислих че се е ударила нещо и ставам да я видя - питам я какво става, тя мълчи - една мама ми вика "споко нищо й няма, само май настъпала акооооо  Sick" Кога я поглеждам - какво да ви разправям, лошо ми стана - в радиус от 5 метра  hahaha смърдеше, ама аз притеснена да не се е ударила хич не усещам. Голям майтап - следователно - бърсахме с мокри кърпи, после на бегом в нас под душа. Срамота - как не ползват тези хора тоалетни ами в градинката дето децата ходят, може би ако беше кучешко щях да го преживея (неуместно е да ползвам "преглътна"  Sick ) някак си  Joy че такива изпълнения. Бягам че мишката иска внимание. Приятна разходка и много усмивки от нас.

# 221
Рися, виж тук:

http://archzine.com/index.php/furniture/hushamok

http://www.diema-belene.com/catalog.php?hid=40

http://www.hamac.fr/ - доставят до БГ.

Честито ни първо зъбче! Hug

# 222
Момичета поста  ми стана дълъг и пълен с проблеми....може да не го четете!!
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Много готини истории за запознанства.....то си е готово за книга Wink
Софи вал,ние също имаме този проблем  с главичката..но никой не ми е казал нищо за рахит,не се обръща още newsm78 не съм давала редовно витамин Д,фонтанелата не се е затворила добре..май имам повод за притеснение Sadно ще питам доктора,че сега се вкарах в такъв филм че вчера звъня на мъжа ми и викам..Детето има рахит..и той Shocked Shocked Shocked
Инак си мисля че ние днес преди една година направихме бебо,макар че милото твърди че е било на 09.05..Аз бях 8 седмици в Испания и на 09.05 се върнах в 14часа..в 19 часа посрещнахме родителите му на Frankfurt което на 3 часа път от нас..е имахме кекс..но за 5 мин..На 28.05 изпратихме гостите и си спретнахме едни 2 романтични дни запланувани за бебко..и затова си мисля че тогава е станал а не за онези 5 мин...е не че беше лошооо Wink Wink

Момичета и сега да ви кажа че се чувствам много гадно когато хората ме вземат за много наивна  ..и го използват...Преди време може би 1 месец писах че подарявам 4 опаковки инфакол,едно момиче пак от родени 2009 не искам да казвам кой месец ми писа,че ги иска ок ..казах и аз че ги подарявам и искам само транспортните разходи те са 7 евро...ок всичко ясно..само че и днес ги чакам още..здраве да е ..няма за 7 евро да обеднея..нито тя по богата да стане...ама така да ме правят на идиот не обичам Cry

Сега с въпросите Wink WinkМоето бебче има много крива глава...сплескана от едната страна..нали все на дясно спи...как е при вас ???Една позната ми каза е на моята дъщеря беше като на менгеме сплескана...но сега е една красавица..дали ще му се оправи newsm78 newsm78
От 2 месеца бебо не се храни през нощта а гърдите ми не  искат да го разберат..и толкова Wink Winkсменям по 2 или 3 блузки...и дори ставам да изстисквам по малко Sad

Имам страшни семейни проблеми..т.ст сестра ми.решила е ад се разделя с мъжа си и да се връща в Бг с детето си на 1 г.Причината не иска да учи езика ,не иска да работи..и очаква от мен да и помогна финансово...е мога да и помогна ама не всеки месец да я издържам..в чудо съм се видяла...дори вчера ми каза че иска да се самоубива Shocked Shocked Shockedи аз дали съм щяла да се грижа за детето...ужас..не знам какво да правя Sad Sad Sad

Гея,Честит рожден ден на мъжа ти,желая му ..здраве,здраве да не се отърве от него  bouquet

# 223
Мами, гледахте ли по Нова за детенцето отнето от татко му, от жена му, която е с полско гражданство. Лелел, ужасно, още плача, много разстройващ репортаж, ако бех в София щеях да цъфна пред Полското посолство на протест. Момченцето успяло да избяга, но момиченцето, милото викаше за помощ и пищеше, целия квартал се беше събрал да пречи, но не успях, дипломати и полиция отведоха детето. Ужасно Sad Cry #Cussing out

# 224
Деси,
Да не би сестра ти да е в следродилна депресия? Ако сте близки, можеш да я посъветваш да отиде на психолог, тия приказки за самоубийство, или говори със съпруга й. За издържането, разбирам те Hug.
Детенце ще се оправи. Пробвай да го слагаш да спи и на другата страна, на една приятелка детето беше така, но сега ако знаеш каква хубавица е, няма и помен от сплеснато. Все пак се консултирай с Доки.

Не се кахъри, всичко ще отмине, след облаците идва слънцето Hug

Общи условия

Активация на акаунт