И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 515
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Фифи 82..виждам те че четеш...как сте с бебка????

# 226
ioli ...много ти благодаря,но знаеш ли тя винаги си е била труден характер Cryи винаги прави каквото прави после друг и виновен...за психолог не иска и да чуе Sadс мъжа и говоря но тя от 1 седмица не го допуска в жилището,той спи в колата Sad и дори когато се опитал да говори с нея ..станал скандал и съседите викнали полиция...срам ме е да пиша дори..то бива бива..ама това са цигански работи CryИ сега го кара да отиват да вадят пасаван на детето и да се връща...не знам...ако сега не откача няма да е друг път ConfusedНяма да ви занимавам с тези тъпотии Laughing

# 227
Деси опитай се да вразуми сестрати докато не е станало прекалено късно. Ако нямат някакви по сериозни промблеми помежду си, защото в такъв случай съм на мнение,че е по-добре родителите да са разделени, отколкото детето да живее в постоянен стрес и караници.

А за момичето с капките направо не ми се коментира  #2gunfire Трябваше да й ги пратиш за нейна сметка, но откъде да знаеш, че така ще стане.

# 228
  • София
Деси, сигурно ще се учудиш, но я разбирам сестра ти. И аз като бях в Германия, бях изпаднала в дълбока депресия, по цял ден не ядях, треперех, не спях, това е носталгия, ако иска да се прибира, не я спирай.

# 229
Деска,проблемите са финансови,мъжа и не може да  плаща толкова скъп наем,тя иска голямо жилище и всичко най добро за детето,та се налага да ходи и тя на работа..но не иска SadМъжа и е много добър човек и не е конфликтен...напротив,но тя е друго нещо прави  кавги от всичко,и сега го обвинява че заради него тя трябва да работи а детето и да ходи на градина.Аз не виждам нищо странно и жената да работи,но изглежда има жени който смятат че мъжете са длъжни.Ако мъжа изкарва толкова много..че да не се налага и жената да работи съм съгласна,но само да искаш без да даваш не става.Очаква от мен помощ финансова..но аз в момента не работя,имаме кредит за къщата и мъжа ми има да плаща издръжка за другите си две деца.Тя след една връзка във Франция се прибра в Бг и 1 година я издържахме с мъжа ми,защото тя била в депресия и не искаше да работи...но това не може да е вечно Sad
autumnsphere ,разбирам те и аз минах през това в началото..но в една чужда страна  без език  не може а тя не иска да учи.Нямам нищо против да се прибере,но да организира живота си..а тя чака на родителите ни който нямат възможност да издържат нея и детето на стандарта ккойто тя очаква.Аз също не мога  винаги да пращам пари  Sad

# 230
  • София
Ох, Деси, в много трудно положение си, собствената ти сестра да прави такива глупости, дано се уталожат нещата, виж ти как не си знаела и думичка немски, а сега и езика научи и гражданство взе, тя също ще се справи, само трябва да е мотивирана и да има желание, а явно в момента е в депресия, не знам в следродилна или не, че детенцето е голямо вече, ама наистина стискам палци да й дойде акъла в главата, ти поддържай връзка и със съпруга й и вижте какво може и той да направи от място...колкото до детенцето, не се притеснявай, всичко ще се нареди, виж колко примери получи с красиви госпожици, та господина ли няма да се оправи...
Веси, аз вчера писах за консултацията, а за днес ни остана ваксината...между другото аз явно съм по-лоша майка от теб, след като онзи ден го съборих с количката, преди малко докато обядвах го бях сложила на единия фотьойл, че така се заглежда в телевизора и мълчи, а като е в кошарата реве и трябва да е пуснат сешоара, за да се наям, та седи си той във фотьойла, аз ям и нещо съм се замислила и по едно време чувам "туп" и в момента, в който го взех и едно мощно "уаааа", той ритал, ритал и се подлъзнал и паднал по гръбче на пода като Ники, ама то до пода са педя и половина, не е кой знае какво, явно само се уплаши, пък и главата му беше нагоре, предполагам, че не я е ударил, но вече сериозно си мисля, че трябва накой публично да ме разстреля, не може да съм толкова невнимателна към собственото си дете  Sad Освен това доки вчера ни даде кремче за пъпчиците, мазах го снощи и днес и резултата е, че вече са червени нон-стоп и по-големи и явно му пречат, та доки явно пък не е уцелил крема и добре, че и днес сме на лекар да го питам, ако ни даде и направление и за кожен и не знам вече, ортопед очен, унг и сега и кожен...съжалявам за поста, ама вече много ми дойде и в момента се чувствам съпер некадърна и безотговорна...

# 231
  • София
Ооох Иве, нещо не ви върви... И Йойо падна от дивана, Румен умника го сложил на ръба по корем, много ясно, че ще се хързулне. Е, бяхме до Пирогов, нищо му няма... Ама ми е тъпо.

За уверението от СУ, дадоха ми, ама пише 2007/2008. Като го занесох при Социалните, те се чудиха-чудиха и казаха: "Ми, ще тълкуваме закона..." Как ви звучи това? Като "Ще се опитаме да ви помогнем"?

# 232
Ох, мамка му стара!  #Cussing out Сега се връщам от гинеколога! Направиха ми биопсия на шийката на матката. Не болеше, обаче  доки засегна някакъв кръвоносен съд и като шурна тая кръв, 1 час не може да я спре. Каза, че за първи път му се случва такова нещо и съм най-големия карък. Всичко опита, но не успя да спре кръвта. Накрая ми сложи някаква гъба и 3 марличка навити като тампон  Shocked ! Ако не спре кървенето трябва да тичам спешно при нея! А иначе задължително трябва да отида пак в 15 ч, за да ми махне марлите и ако не е спряла кръвта, да ме шие! Лелеее, ще откача вече! Толкова съм страхлива, пък и не става както трябва! Мамка му!  #Cussing out

На всичкото отгоре влача с мен и детето, защото няма кой да го гледа! А тъпата ми свекърва много добре ми знае положението, обаче сутринта вика на детето и мен- : "Много си сладка,бабо! Дидка, аз отивам да гледам Ванката!" (той е дете на дъщеря й, демек другото внуче, а там го гледа другата му баба ). При едното дете има две баби, а при мойто нито една! Мамка й и на нея!  #2gunfire

Извинявайте за грубия пост, но няма на кого да кажа! Вече ми писна от всичко! Вместо да си гледам детето и да ходя на разходки, аз трябва да тичам по лекари! Ох, извинявайте!

После ще ви прочета и ще пиша! Прегръщам ви! Знам, че и вие си имате проблеми и не искам да ви занимавам повече! Целувки на бебчетата!

newsm51  newsm51  newsm51

# 233
  • София
Ама Диде, дай я тая сладурана, кой може да я гледа по-добре от нас? Всяка една от нас би те отменила за такова нещо!!!

# 234
  • София
Оф най-накрая и аз да драсна някой ред.
Мерси Ками за закусчицата.Както винаги страхотна. Heart Eyes
Гея дано е само сплашване и да не е толкова сериозно.Наистина сигурно ти е много трудно и въобще не се притеснявай да споделяш тук.Колкото се можем те подкрепяме.
Деси явно сестра ти си е свикнала така и и е по-лесно.Нека се върне в България щом иска.Обясни и по-хубаво че не може да разчита винаги на пари от теб.А това със самоубийството е най-голямата глупост,която би направила.Някои хора го правят ,за да им обърнат внимание.Тя е голям човек и трябва да се справя с трудностите в живота.Още повече има дете.Но сигурно ти е трудно и на теб сега.Много е трудно да се вземе правилното решение.Все пак ако и помагаш финансово това не може да е всеки месец,тъй като и мъжът ти по-натам сигурно ще има против.Една голяма  Hug от мен и Алекс.

Аз вчера за първи път го возих с колата е и майка ми беше с нас, но аз си карах колата.Сега остава само двамката да се повозим.Да бе сме заключени само в Младост4.Бяхме в парка в Младост 2.Беше много приятно и имаше толкова многоооооо деца и бебета.Жалко,че е един парк за целият Младост.

Момичета ското Тифани Мишел не е писала, а последно имаше проблеми.Как ли е ? newsm78
За конкурса "малки работи"

dideroncho подкрепям те напълно за бабата.

Хайде после пак. Hug

# 235
  • София
Диде,  Hug

# 236
Здравейте, аз малко от зад на пред ама...
dideroncho  Hug не се ядосвай мила майната и на баба ви вие да сте здрави. И аз тая седмица трябваше да съм на док ама нямам бавач та ще е другата че каката свършва училище. Стискам палци резултата да е ок  Peace
Деси #Cussing out лелеее чак не смея да кажа какво мисля много ще съм лоша. Според мен депресията на сестра ти има нужда от един голям  ignore2 Защото така като те слушам тя май си мисли че целия свят и е длъжен. Спирам че нещо вземам засилка и  не знам какво ще избълвам ама много се идосах ша знайш.  Naughty
Геа аз няма да повтарям това което са казали другите само ще ви  Hug. Всичко ще е ок мила  Peace Нали знаеш че ние тук редовно си пием хапчетата за познаване   bouquet

Момичета ското Тифани Мишел не е писала, а последно имаше проблеми.Как ли е ?

И аз се сетих вчера за нея и за най - малката мама която беше сред нас Васи-К

# 237
Здравейте!
Как така се случи, че от десетина странички назад, вече съм изостанала с две теми  Thinking
В момента гледам снимки от първите дни на малчовците и от сега. И бързам да ви се покажем и ние:
Влади на един ден

И Влади с мама Меца днес

# 238
Диде,мила стискам палци всичко да мине и да забравиш тези ядове..а за бебка..ама ти нали 100 други мами познаваш..все някой за 2 часа би те отменил..и то с радост Hug
k.penkova ,писах тук за този проблем за да чуя и вашето мнение..така че приемем всичко и няма проблем..то и на мен по някога ми иде да я набия..ама няма да помогне Mr. Green

# 239
Диде, съжалявам, че така се е получило, но и се радвам, че си отишла!!! Дано мине без шиене и всичко да е ок!

Деси, а като се върне в Бг, какво? Тук кой ще я издържа? Да не би тук да не работи и детето й да не ходи на градина?!

Общи условия

Активация на акаунт