И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 234
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дидерончо,надявам се всичко да е наред. Ако имаш нужда и аз нямам нищо против да пазя две бебета,ткъмо компания за Ники,в нас е широко само трябва да дойдете някак си. И не се притеснявай всичко ще е наред!!!!!!!

Иве,не си лоша майка,виж,че почти не остана бебе дето да не е падало  Laughing

За разходката до Южния освен мен и Алхимика други ентусиасти за утре?Аз съм съгласна за по-рано,нещо от сорта на 10 там???

# 241
Пак съм аз ама искам да ви ги покажа  Blush
навярно всички сте чели "Извора на белоногата" та това са нашите Гергана и Никола   Grinning
- тук сме всички заедно с Гери в целия и блясък

# 242
  • София
Момичета да попитам някои има ли отзиви за пюретата на Gerber?Чувала съм само за Hipp, но май Gerber имат повече разнобразие и са малко по-евтини.

# 243
k.penkova,ама той  Никола много голям....да не би да е на 6 месеца Wink

# 244
  • София
Аз, аз съм за Южния! 10 звучи добре. Макар че аз съм на ръба на припадъка, от една седмица спя към 4 часа на нощ... Sick

# 245
Деси изчетох вс ти постове в темата и мога само да кажа, че сестра ти като малка май бой не е яла. Без да се обиждаш ти, може ли да е такава лигла Rolling Eyes
Има дете, семейство, да чака някой да я издържа дали мъжа и или вие и отгоре на вс да говори за самоубийство Crazy
Вие с мъжа ти не сте и длъжни, има глава на раменете, пълнолетна е , да се взема в ръце и да се бори за семейството си.
С инат нищо не се постига! Ако няма сериозен здравословен проблем не виждам причина да не работи.
Точно работата според мен ще и помогне да научи езика Sunglasses
Майка ми на "дърти" години научи италиански дори като си е в България почти само италианските канали гледа по ТВ.
dideroncho дано резултатите да са добри! Hug Не се ядосвай! Flutter

# 246
  • Стара Загора
Ето и от нас малки бели неща в големи черни ръце  hahaha

# 247
  • София
Ехеее, Таничка е супер, да ги изпапа човек малките бели краченца Simple Smile))))

Веси, благодаря ти, гледам, че падат деца, не е като да не падат, ама аз и с количката и сега, абе тази седмица няма мира детето, направо съм за убиване...

А за утре за Южния парк съм О.К., 10 там ми харесва, защото дребчо яде в 10 и ще хапне в парка, Веси, ти си ходила вече с градския транспорт, кажи къде да се чакаме и в колко трябва да тръгнем и съм на линия, дано нямаме температура от ваксината тази вечер...

# 248
Диде, дано всичко да е наред, а другите кахъри ще ги забравиш Hug За свекърва ти- ти сама си го казала, да не се повтаряме #Cussing out

Деси, като чета за сестра ти мен ме хваща яд, представям си на теб какво ти е, тя да не е болна от хроничен мързел и нахалство, че той мързелът и с тояга не се оправя, а това с изнудването със самоубийството е отвратително, за вас като не мисли, поне за детенцето си да помисли ooooh! /дано не се обидиш/

Моето момиче е още раздразнително след гадната ваксина, Ками и на Симона й е подут крака, слагам компрес с риванол, обаче тя много жално почва да плаче.

Теди, честито зъбче на Никол Hug

# 249
к.пенкова,много готини снимки,но май съм пропуснала нещо...Коя е Гери?

Диде,ееее,м**а му стара!Толкова се притесняваше,а сега и това!Дано поне не те шият!А свекърва ти...ще я оставя без коментар просто!!!

Гея,да ти е жив и здрав рожденика!Естествено,че е абсурдно да се дават такива прогнози.Никой не може да предвиди на кой колко му остава!Много мъчно ми стана,като се поставих на негово място..Нали и моя мъж,дето никога досега не е имал даже и настинка,сега кръста го боли,пък и тази странна болка в сърдечната област..А оня ден му се карам,че пак е натъпкал хладилника с всички модели киндери и милки,а Боян само това чака,а мъжа ми се оправдава "Ами нали си мислех,че умирам,та да ме запомните с добро.." Laughing  Cry

Деси,много неприятна ситуация.Дали ако обясните на сестра ти,че може само на себе си да разчита,няма пък да се стегне малко и да стане по-голяма реалистка?Май има нужда от отрезвяване,защото доста ви манипулира всичките!Човек не може да има само претенции..трябва и нещо да предлага...

За среща утре в Южния парк-аз съм много за!Ако искате в 10.00 ч на кой вход?

Ааа,за конкурса...Не съм оторизирано жури,но Найема,снимката на Бела под водната струя е безспорен фаворит за мен!!! Heart Eyes

Разказите продължават-кой от кой по-заинтригуващ!Алхимиче,много ме кефи чувството за хумор на мъжа ти .."Не трябваше да се къпеш,няма да ти пусна!" Joy

Последна дилема-Ралица по моите изчисления за последните над 3 седмици не е наддала нито грам!Мерих я на нашия електронен кантар и си е 5700 гр от 5 май та до вчера!!! Rolling EyesОпитах се да дам добавка АМ,но тя не иска да пие от шишето.Изобщо не засуква и се сърди.Иначе си пишка и се изхожда по два пъти на ден,но пък няма логика тогава!Янаст,мила,имаш ли някаква идея и обяснение?! Praynig

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:11 от толо

# 250
  Привет, мацки!!!

Днес много емоционален ден ще ни дойде.
 Диде, дано всичко се оправи без шевове!!! А за свекито, може да ви прозвучи детинско, но аз съм за отмъщение  #Cussing out Английска сол в супата? А защо не стрихнин  af

Деси, то бива, бива глезотия, ама сестра ти направо изби рибата! Може би, ако й се беше паднал мъж да я бие на лягане и на ставане и да порка по цял ден пред телевизора, би разбрала колко много има! Ама така е, някой хора не съзнават колко щастливи и благодарни трябва да са за живота си.

И накрая нещо по-позитивно. Имам да черпя по 2 повода. Първо дундичка става на третинка от годинка! На мама голямото дете! Не знам как сме живели без нея до сега.  Heart Eyes И второ, вече официално съм в лятна ваканция - лекциите приключиха за мен, а реултатът от изпитите е 6:0 за мен! Хайде да хапнем по сладолед:

# 251

Мартеничка честито за изпитите и месечинката! Сега активна почивка с  baby_neutral-то цяла ваканция  Joy Благодаря за сладоледа Flutter

# 252
  • София
Оки супер имаме вече малка група за южния.

Иве аз ти предлагам да тръгнемзаедно и да си помагаме с количките.
Ако искаш да се чакаме 9,30 на фантастико и от там пеша до красно село и ще хванем 102
Среща на входа откъм Витошка:)
Атмосферче,ти искаш ли с нас да тръгнеш да се чакаме на Красно село,дано се понаспиш де:(

# 253
 #Cussing out #Cussing out #Cussing outписах писах и всичко отиде  на ...
Дидерончо много гуш а на тъпата ти свекърва да ходи подяволите.аз късно прочетох ама да знаеш друг път съм насреща мога и да те закарам Hug
сега за паданията да ви кажа,има едно лафче че съществуват 2 вида мотористи 1 вид са вече падали а 2вид ще падат,та в тая връзка и с децата е така сега ще падат от кревата,дивана по нататък от кошарата а като прохождат мале мале ooooh!така че никакви приказки за лоши майки не искам да чувам,всички ще минем по тоя път поне досега с моя скромен опит(3 племеника кой от кой по див Laughing)е било така,цицна,аркада някое друго шевче ама се преживява Wink
Деси миличка  и на теб не ти е леко и ние си имаме една такава в родата дето си мисли че на 33 всички са и длъжни.ама ти можеш да и обясниш на сестра ти че вече и ти си имаш дете и не си и длъжна с нищо,депресия ли май бой и трябва(само да не се разсърдиш)ама аз такива лиготии хич не търпя.
за утре в парка аз съм на линия в 10 само кажете на кой вход Peace
айде до по късно

# 254
Ех, как ми липсвахте  55

Все няма време за нета.

Така поизчетох, но сега е време аз да се отчета за нашия преглед при гастро-ентеролог.

Доц. Маринова, че детето е системно прехранвано и оттам е получило рефлукс. Сложи ни на строг режим. Много ми е трудно да го изпълнявам, защото свикнах да го храня малко, тъй като реве като щом види цицата някой път и аз после пак му я бутам докато захапе. Ужас.
На мен все ми се вижда слаб, а той е над нормите за 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт