6milianka подаръци купува и за тортата умува(тема 104)

• 10 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
О, да, още от миналата година, когато се върнахме Mr. Green

http://july2008.multiply.com/photos/album/137# hahaha

# 226
  • Sofia
Не съм ви чела, но имам тема за размисъл Mr. Green
Записах детето на ясла. Коментарът на педито - да знаете, че много ще боледува. Попитах я кога е най-добре да се запише на ясла детето, за да се избегне това. Каза, че е добре да няма големи контакти до 3г възраст, а за по-болнавите - до 5г.
Та се замислих - ако детето няма контакти с болестите до 3/5г подобряваме или влошаваме имунитета му? newsm78 Т.е коя от тезите е вярна:
1. Няма контакт с болести, съответно имунната система мързелува, сваля прага и всъщност влошаваме положението за момента след тези 3/5г, когато изведнъж ще има контакт с всички болести.
2. Имунната система се подобрява, защото има време да укрепне за тези 3/5г и после като се среща с болестите се бори по-лесно с тях.

Айде избирайте си отговор Laughing Аз се връщам да ви чета Sunglasses

# 227
Никога не съм имала маникюр, браво Дуци, готин е
Аз пък имам бретон, снимки утре, нещо не се харесвам или не съм свикнала

# 228
ДеЩо, другата ми ръка е леко различна, но не можах да се снимам Mr. Green Утре ще пробвам пак

2. Имунната система се подобрява, защото има време да укрепне за тези 3/5г и после като се среща с болестите се бори по-лесно с тях.
Може би за всеки различно, вероятно за Пепи е това, но няма как да върна времето назад.

# 229
Белинда,Бобо как е ?Суче ли,оправи ли си режима  Hug

# 230
  • София
NBM, второто, разбира се Peace Има голямо значение дали първия бронхит е на 1 или на 4 Wink Ти си се подготви психически, че ще си болнични през седмица, подготви и работодателя си, пък ако имаш късмет, може и да не боледува, знаеш ли Rolling Eyes

Иве, супер сме, суче по-рядко сякаш, 3-4 кърмения за 24 часа, но кърмата е ок като количество и се наяжда стабилно Peace

# 231
Браво на Кальо smile3501
Лили е мързеланка и като гледам няма да се уредим с ходещо дете за сватбата.

За пясъчниците - Дамяна я пускам само в "охранявани" /оградени/ пясъчници, добре, че имаме в близост такъв. То пак няма гаранция, че някое коте не се е изпикало там, ама какво да я правя, като не ще вече в количката.

Къде ходите вие, не идвате ли на детския кът?

Дуци, страшен е маникюра Grinning
А за гладенето те разбирам, нашата ютия се развали, та си купихме нова, от вчера гладя и аз тъкмо до половината стигнах днес Shocked

Иве, приличаш на абитуриентка Grinning

# 232
Пепи направи първия си бронхит на 5 месеца, но тръгна на ясла на 2 години и 2 месеца. И там не боледуваше толкова често, колккото сега в градината Rolling Eyes

# 233
  • София
Току що се проявих като класическа истеричка...След като няколко пъти казах на Ники да не пищи в ухото на Бобо с едно гумено тигърче и след като той му изписка зверски 3-4 пъти директно в ушето и онова писна, без да мисля, само се пресегнах и му отвъртях такъв шамар зад врата, че чак изплющя. Хем ми е гузно, хем виждам че има ефект - сега мирно и кротко се облича в стаята си без да крещи и да протестира. А сега кажете ми аз лоша майка ли съм  Rolling Eyes

# 234
хахха ,ми не.
Ама трябваше да слезеш на нивото на очите му.
Изобщо трябваше да отстраниш играчката , а  и самият Ники. Боят е проява на слабост  Mr. Green

Дуци, питах те нещо на лични, забрави ме.

# 235
  • София
тити, ама аз от ниско го изпердаших Mr. Green

А сега си извадих и една пломба с капучинова нуга Twisted Evil Сладкото не е полезно!

# 236
НБМ, според мен си е до дете и няма точна закономерност. Нашият случай е такъв: Алекс тръгна на ясла точно на две години и се скъса да боледува през цялата година. Боледува, но все пак с уточнението, че не е правил бронхити, бронхопневмонии и тн по-сериозни болести. Изкара 1-2 ангини, другото бяха сополи, хрема и температура, но много често Tired. Втората година в детската градина е боледувал точно веднъж и то от варицела. Така че при него май ранния сблъсък с вирусите допринесе за изграждане на имунитета.

Белинда, не си лоша майка, разбира се Peace. Алекс доста често почна да яде шамари, защото само те помагат напоследък. Само трябва да внимавам, че тук отнемат родителски права заради такива работи Mr. Green.

# 237
Здравейте! Hug Hug Hug
 Не съм влизала във форума от два месеца, не съм ви чела, неадекватна съм да пиша, но само да се обадя, че сме добре. Живи и здрави сме, Емо расте и дебелее, влезе във фазата "Искам мама" и трябва да съм постоянно около него. Само да му изчезна от погледа и реееев... По цял ден сме навън и нямам никакво време за компютър, а и напоследък доста проблеми имахме, но ще се опитам да понаваксам оттук нататък или поне да се обаждам по-често. Не знам дали и за Трявна ще се класираме, дано... Praynig
Иначе Емо вече се изправя сам, има мераци да ходи, но не може, казва баба, тата, деде и плямпа по цял ден разни неразбрани неща. Laughing
Ох, отивам, че ме викат, ще пиша пак!

# 238
Седиме си и си с татко му, а Алекс си мърмори нещо от неговите си. По едно време сочи с пръст към стената и казва:

- Малко кака ака" -  ние и двамата ето така  Shocked  Shocked Shocked
- Каквооо?!  Joy
И той отговаря:
- А така!

Буквално паднах от дивана. Хора, той не говори в цели думи, съвсем случайно е, ясно е, но наистина го спретна това изречение, хахахха, още съм в шок hahaha

Иначе бяхме на консултация, за 2 месеца е пораснал с 5 и половина см. и 300 гр. Похвалиха ме отново, че го гледам добре и с кърменето съм била герой, че е рекламното бебе на консултацията, мерси, мерси на докторката. Не връщам похвали аз. Simple Smile

А, да последния пентаксим биха, че не сме от най-стриктните в графика. Дано му понесе добре!

П.П. Гниде, ако те интересува още да ти пратя нейни координати, на пл. Славейков е, II-ра поликлиника.

# 239
  • София
Много ни е интересно приспиването с Дея напоследък - аз я слагам да ляга с бибата и й меткам  върху лицето една калъфка /кака й заспиваше с една носна памучна кърпичка/ и й казвам "хайде маме нани-нани" и излизам от стаята. Те и двете така обичат да се оспиват като си вдигат завивката или си меткат някакво парцалче върху лицето /е, Биляна отдавна не го прави де/. После естественно тя става и почва да обикаля леглото, но не права, а седнала или полу-легнала и гледа да докопа всичко ако има нещо върху решетката на леглото или повивалника - я някоя играчка или дреха и аз като я проверявам какво прави я заварвам в най-странни пози цялата рошава с косата върху очите /често пъти с крачета стърчащи от  решетките/. После пак я слагам да легне и тя пак става и така всичко се повтаря мноооого пъти, като вече прибирам всичко наоколо да няма с какво да си намира да си играе, но тя ми хвана цаката и дърпа чаршафа и остава само дюшека. После пак аз влизам оправям чаршафа и всичко отначало. Сега я заварих заспала със целия събран на топка чаршаф, я тя по корем рошава не й се вижда лицето и вирнала дупето нагоре  Heart Eyes Много беше сладка и смешна.  Simple Smile

А преди малко "пред очите" на баща си и кака си беше гепила джапанката на кака си през решетката на кошарката и я ръфаше усилено.

Ние днес с момичетата бяхме 7 часа навън, като Дея спа само 1/2 час за деня, а Билянка естественно не се спря. Баща им е махмурлия от бала вчера и сега познайте .... и тримата зспаха още по светло  Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 22:44 от Ninche

Общи условия

Активация на акаунт