Имайте милост, де...какво е това писане?Белинда, аз онзи ден учих Момо да се къпе. От бременеенето ми още само баща му го къпе и ми омръзна едно дълго кандардисване цяла вечер, та стане накрая 11 часа докато се измият. Грабнах гъбата и му показах. Но се страхувам да не се пързулне на мозайката /в квартира сме/ и стоя при него.
Ти разчиташ ли на добро измиване? Сега както играе цял ден и решили да се пързалят по дрехи по баир от пръст, познай каква чернилка беше...
Астарта, големия на 6 ли е? При нас е такъв пубертет, просто едва издържам. Аз щипя, не шамаросвам.
Искам и аз торта, но Дюкан не дава, но си купих днес някакви диетични бисквити. Ами пролет е, черешки, ягодки...

НБМ,
боледуват наистина доста в яслите, защото лепват бактерии, нови за тях. Но това помага за имунитета. Казват, че ако детето до 3 години се пази, после преболедува всичко, но в по-късна възраст
Проверих обаче ръцете, ноктите, краката , дупето, останалото и само с вода да го е облял, стига му. В интерес на истината добре се беше измило детето, тази вечер повтори. Явно му харесва да е като големите, което е необичайно за него, понеже той е абсолютно бебе и мързел и все иска някой да му помага и ако може направо да върши нещата вместо него - най-добре ще е
Единственото, с което усещам, че ще имаме проблеми, е хигиената на пениса - отказва сам да си издърпва кожичката и да се почиства отдолу, гъдел го било. Така че това ще трябва да го следя като снайперист
Нема да се излагаме
Ама много е червено! И сякаш пъпчици ще се образуват 
От вчера все забравям да ти кажа, че се надявам вече бебка да е по-добре и скоро да се оправи напълно !
.
.
. Тази торта сега, ако я направя ще ми се наложи да я изям сама.
.
.

Ако не е проходила стабилно до тогава я искат с проходилка там 

Много сладък