6milianka подаръци купува и за тортата умува(тема 104)

• 10 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе дали ще ни оправи солариума Thinking Да взема и аз да се пекна newsm78

Бе я, майната му, каквато - такава Crossing Arms И без това съм дебела, пона като съм раирана, може малко да ме издължава оптически hahaha

Аз днес целенасочено не гледах новини, не ми издържат нервите вече Tired

# 256
Белинда, и ние не гледаме от доста време, ама такава новина няма как да не научи човек  Tired Cry

# 257
  • София
И аз рева като магаре на такива неща и на филми, а ако ми се плаче защот ми е мъчно никога не мога да се разплача пред хора Shocked много странна птица съм. Прибирам и, затварям се някъде и рева с часове, но сама Rolling Eyes

Аелия супееееееер  Hug Hug в Стрелбище съм с лаптопа и с друг скайп тук.сега ще си потъря абонатите.Добре, че ме подсети.

П.п. мъжа ми спи. Скайпа ми е nelimiladinova .който иска да ме щракне Wink

# 258
  • София
Белинда, и ние не гледаме от доста време, ама такава новина няма как да не научи човек  Tired Cry
Да бе, така е, аз просто си спестих подробностите и гледката, защото просто не издържам вече. И онази история с дечицата, дето го взели насила от татко им, и нея не гледах. Абе гледам само бейби тв и това е Laughing Информирам се избирателно по нета, но подробностите ги прескачам. Айде поне една година, докато съм си вкъщи да ми почине душата...

Изкарахме лоша нощ. Бобо е с нещо като растройство, по друг начин не мога да си обясня две изхождания през два часа, едното от които в 4 през нощта Tired Иначе не е рядко акото, ама много бе Shocked Той не беше се събудил даже, но аз се събудих, че ми замириса Sick и нали е много зачервен, викам си айде да го преобуя...Разсъни се и после един час няма заспиване! Накрая баща ми го гушна и с люшкане го приспа, ама голям зор. И сутринта в 6-7 ааайде пак Tired Днес май няма да продължа с киселото мляко Rolling Eyes Ама като не мога да определя дали е от него или от черешите, дето ги яде на поразия...

# 259
Що не сте го видяли не знам.
Ето го пак и още снимки на нас в парка:

# 260
Аз да се изфукам, че Боби вече седна самичък в кошарата вчера, а днес се изправи. Докато се изправя, ближе решетката с език и пърди с уста съсредоточено.  Crazy

# 261
Дуци, хубав маникюр.
Честито на всички похвалили се с хубави новини!
Мерси на Белинда за тортата. Аз каква тема намерих за торти...страхотни красоти. Май ще ставам сладкарка, само време да остане и да има кой да ги яде Grinning
А как гадно заваля, май ще ходим на разходка с дъждобрана и чадър за кухнята  Thinking

# 262
  • София
Абе някой може ли да ми каже как да си центрирам страницата, като разглеждам снимки в уебшотса Rolling Eyes В момента е супер изнервящо, всяка нова снимка ми се отваря в долния край на страницата, трябва да я вдигна, за да я видя, следващата пак така, ужасно е досадно Close

# 263
Страхотна Анна, ще й изям роклите и особено пантофките  Laughing
За Влас се заформя чудна компания - Аелия, Кетито и ние Simple Smile Айде и други да се присъединяват, че не остана!

# 264
Белинда, не ти ли излиза така:
http://prikachi.com/files/870323Z.jpg

# 265
  • Sofia
и да има кой да ги яде Grinning

Аз ше дойда, нЕмаш грижи Mr. Green

Ако някой ме види из Ларедута или английските сайтове да търся маратонки за мъжо да дойде и да ми Фърли един хубав бой  bash За 4-ти път му поръчах маратонки, които ще заминат в продавалника Confused Добре че на добри цени ги взимам, та бързо се продават, но всеки път се заричам да е последен и после пак се излагам newsm77

За пясъчниците няма да се изказвам, че мойто дете си е дошло с името и ако не сте чували за Денис белята ще го видите направо в действие другата седмица Mr. Green (подозирам, че и при Кети така е станало  Wink )Откакто видях Елена на Ками как си кротува, докато моя беснее ми е ясно, че теорите ми за моето възпитание и послушното дете за мен нЕма да важат ooooh!

Кальо много сладко ходи Heart Eyes А Ир ми се видя мнооого отслабнала, не се е похвалила Wink

# 266

За Влас се заформя чудна компания - Аелия, Кетито и ние Simple Smile Айде и други да се присъединяват, че не остана!

ами аз писах на кетито сутринта, ама се мъча в момента да направя резервация и се ядосвам отсега с тях. За една бройка ще забавя плащането...

# 267
Дони, на една приятелка мъжът й Mr. Green

# 268
  • София
Дуци, снимките са чудесни. Пепи си е много чаровен, както винаги, а тая малката смехуранка-мацуранка е страхотна  Heart Eyes

Въобще всичките ни бебчета, каки и батковци са СУПЕР !  Mr. Green

Рапунзел, вчера писах във ФБ, но нещо не се публикува : показала си страхотни снимки и места. Наистина си е голямо богатство това. Ще има да показвате и разказвате на Ивето  Simple Smile

# 269
  • София
Дуци, да, точно така е, снимката я виждам наполовина, трябва да отида отстрани, да цъкам, за да вдигна страницата нагоре и така на всяка снимка. А отгоре над снимката пълно с глупости, които въобще не ми е нужно да гледам Confused

Общи условия

Активация на акаунт