За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 184
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
здравейте  Hug пишете кога сте пращали писмата Peace

# 226
И аз пратих едно писъмце и днес си получих пирамидата...имам за още 2,но незнам дали има смисъл....нека да спечелят и други

Ще отидеш в рая Laughing
Не просто бях човечна...Имам кафене следователно можеше да пратя поне 50 писма ако не и повече писма,но има и други които биха се зарадвали Peace

# 227
  • до Пловдив
кой е телефона на който мога да попитам дали писмото ми е регистрирано  Hug

Информация за промоцията може да бъде получена  на 070015557

# 228
сега се обадих, бях изпратила писмо преди седмица и представете си все още не е пристигнало - нямам думи #Cussing out #Cussing out

# 229
  • Варна
И аз пратих едно писъмце и днес си получих пирамидата...имам за още 2,но незнам дали има смисъл....нека да спечелят и други

Ще отидеш в рая Laughing
Не просто бях човечна...Имам кафене следователно можеше да пратя поне 50 писма ако не и повече писма,но има и други които биха се зарадвали Peace

ами аз точно това имах превид малко по-горе! Излиза, че има Хора, които мислят като мен!
Анелиана,  Hug Hug Hug

# 230
# 231
  • Хасково
Изпратих едно писъмце и миналият ден получих пирамидата
Всички много се зарадвахме положително , даже като прочетох тук че има хора със 8-12 пирамиди и се отчаех че нас ще ни пропуснат Simple Smile
Нестле са много коректни !  Peace

# 232
сега се обадих, бях изпратила писмо преди седмица и представете си все още не е пристигнало - нямам думи #Cussing out #Cussing out
И аз пуснах писъмце на 26.05 и нямам нищо  Sad Друго не съм пратила, не ми се занимава повече с тези пощи

# 233
мацки,пишете от къде сте(които сте взели пирамиди).Явно не по дати,а по райони разнасят колетите

# 234
  • Плевен
Повечето от нас са написали от къде са. Виж под аватара. От Плевен съм. Вчера ми доставиха. На 31 май пуснах компасите.

# 235
  • Бургас
И аз да се похваля-пратих компасите на 27.05 и вчера си получих пирамидките Simple Smile За "подсигуряване" срещу Български пощи изпратих 4 писъмца и се оказа, че и четирите са пристигнали и регистрирани, което доведе до 4 огромни (не очаквах наистина) кашона стоварени ми вчера  Mr. Green Радвах им се като малко дете, а след това до 22,30 разпределях купчинките, с които днес рано сутринта зарадвах още 4 домакинства-на мама и татко, на свекъра и свекървата, на семейството на брат ми, както и на брата на мъжа ми Crazy Много съм щастлива  Party

# 236
 има ли някакво работно време, на което  отговарят служителите на Нестле на този телефон  070015557
имам предвид в събота и неделя, дали някой ще ми отговори

# 237
  • Плевен
Пробвай и ще разбереш.

# 238
информация дават от 10 до 18 часа всеки делничен ден

# 239
мацки,пишете от къде сте(които сте взели пирамиди).Явно не по дати,а по райони разнасят колетите
Зона б5  Wink

Общи условия

Активация на акаунт