Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се запиша за лекцията на тема „Всичко за раждането“ в събота?
Как да изследвам стерилна урина?
Какво представлява воднистото, прозрачно течение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се запиша за лекцията на тема „Всичко за раждането“ в събота?
-
Как да изследвам стерилна урина?
За изследване на стерилна урина първо се измивате сутрин, след което пикаете малко отвън и средна струя в стерилен контейнер от аптеката. Носете го в лабораторията и заявете, че искате да направите изследване на стерилност/микробиология; резултатът ще покаже дали има бактерии на следващия ден и какви антибиотици трябва да се приемат на 3-ия ден след вземането.
-
Какво представлява воднистото, прозрачно течение по време на бременност?
-
Какво представлява училището за родители "Моето дете" във Фестивалния и Конгресен център във Варна?
-
Какви са причините за коремна болка по време на бременност?

Моите са огромни, не спират да ме болят, пречат ми да спя. Абе искам си добрата, стара чашка В. Но пък мъжа ми е много доволен.
, че трудно се събирам, в което и да е. Иначе на талията има още място. То корема се и подува, а ако върви по-голям от начало може да се разтяга кожата по равномерно и да не се образуват стрии.